rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Taxiztatni akarta a rendõrséget

 • Share on Tumblr

  Rendõrökkel akarta magát hazaszállíttatni egy nõ az Egyesült Államokban, és végül el is vitték.

  A 28 éves nõ Connecticut államban, New Haven városában mulatozott egy éjszakai klubban, és hogy hazajusson, a rendõrséget hívta telefonon. Hiába magyarázták neki, hogy nem vállalnak taxiztatást, a nõ kitartóan újra és újra telefonált. A hatodik hívás után a rendõrség megelégelte a dolgot, és tényleg elment a nõért, mi több, el is fuvarozta, csak éppen nem haza, hanem rács mögé.

  A nõ a taxitarifánál jóval drágábban, ezer dollár óvadék fejében került szabadlábra. A segélyhívószám indokolatlan használata miatt indult ellene eljárás, ügyét május 5-án tárgyalja bíróság.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Hamis pénzzel fizettek…

  A Gödöllõi Rendõrkapitányság pénzhamisítás bûntett elkövetése miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

  2009. február 21-én az esti órákban Zsámbok egyik sörözõjében egy ismeretlen férfi cigarettát vásárolt, melyért egy 20 ezer forintos címletû bankjeggyel fizetett. Amikor az eladó megnézte a 20 ezrest, látta, hogy a fémazonosító csíkon a 2 ezer forintos felirat látható.

 • Rádőlt egy fa egy babakocsit toló férfira

  Rádőlt a fa egy babakocsit toló férfira Budapest III. kerületében. A férfi súlyos gerinc- és fejsérülést szenvedett, viszont a babakocsiban ülő hároméves gyereknek nem lett bántódása.

 • Agyonlõtték az ittasan vezetõ nõt

  A brazíliai Macaé városában a baleset helyszínén agyonlõttek egy nõt, aki a születésnapi bulijáról hazafelé erõsen ittasan a járdára hajtott, és elgázolt egy terhes nõt és annak 8 éves lányát.

 • Loptak, csencseltek - lebuktak

  Õrizetbe vett a Szegedi Rendõrkapitányság tegnap délután egy szegedi testvérpárt, akit azzal gyanúsítanak, hogy az elmúlt héten rácsfeszítés és ablakbetörés módszerével behatoltak egy ABC-be, ahonnan készpénzt, élelmiszert, szeszes italt és kávét tulajdonítottak el közel háromszázezer forint értékben.

  A nyomozás során beszerzett adatok alapján terelõdött a gyanú a többszörösen büntetett 21 és 22 éves férfira, akit az eltulajdonított tárgyak egy részét eladták, míg másik részét elajándékozták.

 • Kábítószert tartalmazó répa

  Kábítószeres répákat csípett el a szerb vámõrség: 40 kiló heroin került elõ egy zöldségszállítmányból.

 • Acéldróttal tépték ki a falból a bankautomatát Szlovákiában

  Újabb bankautomata került rablókézre. Az UniCredit Bank egyik szlovákiai kirendeltségétõl lopták el a tettesek.

 • Reklámcélra nyomtatták az ötvennégyezreseket

  Reklámcélra nyomtatták két évvel ezelõtt azokat az 54 ezer forintos bankjegyeket, amivel a napokban kifizettek egy juhászt Kétpón. Kerekes Zoltán három birkáját adta oda egy 17 éves fiatalembernek, aki cserében két 54 ezer forintos bankóval fizetett. Zoli bácsinak csak a postán tûnt fel, hogy valami nem stimmel, amikor nem akarták elfogadni tõle a pénzt.

 • Átszúrták a koponyáját a 16 éves fiúnak

  Csodával határos módon életben maradt az a 16 éves fiú, akinek dárda fúrta át az agyát az Egyesült Államokban, Miamiban.

 • Kinyírta a fûnyíróját

  London - "A saját kertemben akkor lövöm le a saját fûnyírógépemet, amikor akarom!" - mondta kakaskodva egy wisconsini férfi, akinek nem akart beindulni a masinája, és meg is tette.

 • Árokba csapódott egy BMW

  Pest megyében az M3-as autópályán a délutáni órákban, a 25-ös kilométerszelvény közelében súlyos baleset történt.

 • Újabb tartályhajót fogtak a kalózok

  Kalózok vették át az irányítás tegy libériai zászló alatt közlekedõ görög teherhajón, az Ádeni-öbölben - jelentette a görög parti õrség.

 • Kerékpározó gyermeket gázoltak el Budapesten

  Elgázolt egy úttesten keresztben átvágó kerékpárost egy személyautó a XIX. kerületi József Attila utcában.

 • Több rekesz sör borult az útra Kõbányán

  Több rekesznyi sör borult a kõbányai Gyömrõi útra, a Sibrik úti keresztezõdésnél szerdán 11 óra körül.

 • Elloptak egy 100 millió dollár értékû Caravaggio-festményt Odesszában

  Ungvár - Ellopták az odesszai Nyugati és Keleti Mûvészetek Múzeumából Caravaggio itáliai festõ Ukrajnában található egyetlen alkotását, a Krisztus elfogása címû festményt, amelynek értékét 100 millió dollárra becsülik - jelentette csütörtökön a korrespondent.net ukrán internetes hírportál.

 • Fának csapódott és meghalt egy motoros a fõvárosban

  Fának csapódott és meghalt egy motoros hétfõ délután a fõvárosban, a II. kerületi Hûvösvölgyi úton.

 • Kíváncsiságból egymásba lõdözgettek

  Farba lõtte egymást légpuskával két férfi Ausztráliában, arra voltak ugyanis kíváncsiak, hogy áthatol-e a bõrön és okoz-e sérülést a lövedék.

 • Halálos baleset a 47-es úton

  Egy 70 éves nő vesztette életét abban a balesetben, amely a 47-es főúton történt Békéscsaba és Csorvás között. Az autó utasát mentőhelikopterrel szállították kórházba.

 • Tejesember másodállásban: kábító árukapcsolás

  London - Egy idõsödõ - és nyilván nyugdíjas éveire spóroló - tejesember másodállásban bizonyos kuncsaftjait nemcsak az "élet, erõ és egészség" italával, hanem némi marihuánával is kiszolgálta - jelentette be egy brit vizsgálóbíró.

 • Feldarabolt kislány a hûtõben

  Sanghaj - Egy négyéves kislány darabjait találták meg egy dél-kínai férfi hûtõszekrényében; az illetõ állítólag kedveli az emberhúst.

  A Guangzhou Daily jelentése szerint az A Hi (A He) becenévre hallgató idénymunkást azután leplezték le, hogy kantoni lakása környékén vérnyomokat találtak. A lakásból kiszivárgó vércsíkot állítólag a gyermek nagyanyja fedezte fel.

 • Erejüket fitogtatva rongáltak meg huszonegy sírt a gyerekek

  Három gyermek végzett jelentõs pusztítást a mezõszilasi katolikus temetõben. A gyerekek meghallgatásukkor elmondták, hogy csak erejüket akarták egymás elõtt fitogtatni, mikor ledöntötték és megrongálták a sírköveket.