rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Nem ért át a túloldalra a nõ

 • Share on Tumblr

  Halálra gázolt egy 72 éves gyõri asszonyt egy autó a Gyõrt Sopronnal összekötõ 85-õs fõúton a bágyogszováti elágazásnál csütörtök este - közölte a rendõrség.

  A baleset akkor következett be, amikor az asszony lelépett egy autóbuszról. A nõ a helyszínen meghalt - mondta a Gyõr-Moson-Sopron Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense. Kálmán Gabriella tájékoztatása szerint a személygépkocsit egy 19 éves ravaszdi lány vezette. A sofõr és utasa könnyû sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a rendõrség vizsgálja.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Lakóháznak rohant egy autó

  Lakóháznak rohant egy személygépkocsi csütörtök délután Budapesten, a Mexikói úton.

 • Szex és sms - így került börtönbe a polgármester

  Az igazságszolgáltatás akadályozása és hivatalos közeg elleni erõszak miatt börtönbüntetésre ítélték az autógyártásáról híres, de manapság már hanyatló Detroit város polgármesterét az Egyesült Államokban. Kwame Kilpatrick egyik tanácsadójával folytatott viszonyát próbálta elkendõzni és megütött egy rendõrt.

 • Sorozatgyilkossággal gyanúsítottakat fogott el a francia rendõrség

  Két, "nagyon komoly" gyanúsítottat õrizetbe vett szombaton a francia rendõrség azzal a négy emberöléssel kapcsolatban, amelyeket az elmúlt öt hónapban ugyanazzal a fegyverrel hajtottak végre a Párizs környéki Essonne megyében.

 • Olajszállító tartálykocsi ütközött szalagkorlátnak

  Nyersolajat szállító tartálykocsi ütközött szalagkorlátnak az M6-os autópályán, a 24. kilométernél hétfõ reggel.

 • Hiába menekültek a tetten ért orvvadászok

  Néhány órán belül õrizetbe került az a három orvvadász, akiket egy polgárõrrel és egy vadõrrel közösen értek tetten a rendõrök Baktalórántháza határában.

 • Agyonütötte a televízió a csecsemõt

  Meghalt egy 22 hónapos csecsemõ, akire ráesett egy televízió készülék Bakson.

 • Megverték, majd kivégezték

  Négy magyar és egy német férfit gyanúsít a rendõrség azzal, hogy tavaly augusztusban egy üzleti vita után szabályosan kivégeztek egy szlovák férfit a szlovákiai Ógyallán.

 • Combjára ragasztotta a kábítószert

  Feltehetõen kábítószert próbált két zacskóban, a combjára ragasztva elrejteni egy férfi, akit Nagykanizsán vettek õrizetbe a rendõrök - közölte a Zala Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense csütörtökön.

 • Egy doboz cigiért vertek meg egy 18 éves fiatalt

  Elfogták a szegedi nyomozók azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint 2014. október 21-én 13 óra 30 perc körüli időben a szegedi Mars téren egy doboz cigarettáért vert meg egy 18 éves fiatalembert.

 • Halálos baleset a Váci úton

  Egy idõs férfi meghalt, egy nõ pedig súlyosan megsérült a fõváros XIII. kerületében, a Váci úton történt balesetben.

  Az Újpesti vasúti híd közelében történt balesetben az idõs férfi autójával összeütközött egy kukásautóval.

 • Rossz címen intézkedett, és még a kutyát is lelõtte a texasi rendõr

  A gazdája szeme láttára lõtt agyon egy kutyát egy rossz címen intézkedõ rendõr a texasi Austinban – írja a Gawker. Thomas Griffin rendõrt egy családi veszekedés hangjaira hívták ki a környékbeliek, õ azonban tévedésbõl egy másik házba, a negyvenéves Michael Paxton portájára térd be, aki épp kutyájával, Ciscóval játszott a kertben.

 • Fegyveres rablás, majd menekülés az erdõbe

  Fegyveres támadó rabolt ki egy élelmiszerboltot a Fejér megyei Igaron.

 • Beépített mikrochipekkel az arizonai kaktusztolvajok ellen

  Washington - Beépített mikrochipekkel terveznek védekezni a hatóságok Arizonában a kaktusztolvajok ellen; a magas növényeket egyedi kódokkal óvnák.

  A saguaro kaktusz a Mexikóval határos amerikai szövetségi állam jelképe, a westernfilmek elmaradhatatlan kelléke, a rajzilmkedvelõk a kengyelfutó gyalogkakukk kalandjaiból jól ismerik. A világ legnagyobb oszlopkaktusza, amelyet oldalról kinövõ karjai után kandeláberkaktusznak is hívnak, a Földön csak egy helyen, az Arizona és Kalifornia állam déli, valamint Mexikó északi részén elterülõ Sonoran-sivatagban honos.

 • Szörnyethalt az a férfi, akit téglával dobtak fejbe

  A helyszínen meghalt egy 45 éves férfi, akit egy 14 éves fiú téglával megdobott még pénteken este Kunszentmiklóson.

  A két ember között szóváltás alakult ki, majd a fiú a férfit megdobta egy téglával és elhagyta a helyszínt.

  A rendõrök megtalálták a gyanúsítottat, aki beismerte a bûncselekmény elkövetését. Halált okozó testi sértés bûntette miatt indított eljárást a rendõrség az ügyben, de a gyanúsítottat nem vették õrizetbe - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Megvadult a biciklis

  A pszichiátrián kötött ki végül az a kerékpáros, aki egy igazoltatás után megvadulva, fejjel támadt a járõrök autójára, majd a fogda ajtaját is szétrúgta.

 • Kórházba juttatta a gyerekeket a tanárnõ ámokfutása

  Nyolc gyermeket kellett kórházba szállítani Bangladesben, miután tanárnõjük megbotozta õket feledékenységükért - közölte kedden a helyi rendõrség. Bár már 15 éve nem lehet testi fenyítést alkalmazni az ázsiai országban, a pedagógusok elõszeretettel alkalmazzák.

 • Halálos buszbaleset Mezõkövesd mellett

  2009. február 11-én reggel 6 óra körül a Mezõkövesd és Egerlövõ közötti útszakaszon súlyos közlekedési baleset történt. Az elsõdleges információk szerint egy menetrend szerint közlekedõ autóbusz az egyik kanyarban megcsúszott és felborult. A baleset következtében egy idõs asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhalálozott. A balesetnek további hat sérültje van, 3 súlyos és 3 könnyû.

 • Kútba zuhant és meghalt egy kútásó Villányban

  A hatvanéves, rutinos munkás biztosítókötél nélkül a kútgyûrûre állva ereszkedett a mélybe. Társai engedték le csörlõvel, alig pár méter után azonban a sodronyacél elszakadt. A férfi húsz métert zuhant. Az egyik társa próbált rajta segíteni, leereszkedett hozzá, akkor már a férfi nem lélegzett, és nem volt pulzusa.

 • Defekt okozott balesetet az autópályán

  Könnyû sérülésekkel úszta meg a balesetet szerda hajnali kettõ órakor annak a román személygépkocsinak az utasa, amely haladása közben kapott defektet.

 • Csoportosan elkövetett pizzarablás

  Csoportosan elkövetett rablás gyanúja miatt indított eljárást a miskolci rendõrkapitányság, mert három tizenéves el akarta venni egy hasonló korú fiú pizzáját a Borsod megyei Alsózsolcán - közölte a rendõrség.

  A 15 éves alsózsolcai fiú pizzájára pályázott a három elkövetõ, köztük egy 12 éves fiú is, míg társai 14 és 16 évesek. A rendõrség a két idõsebb fiatalkorú fiúval szemben megindította az eljárást, a harmadik, 12 éves társuk életkora miatt nem vonható felelõsségre.