rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Ezer forintért adta el magát a kamasz

 • Share on Tumblr

  Megrontás bûntette miatt indult eljárás egy 47 éves nyíregyházi férfi ellen, aki egy 15 éves lánnyal lépett szexuális kapcsolatba.

  Az eljárás alá vont férfi csütörtökön az autójába ültette a fiatalkorú lányt és a beleegyezésével közösült vele - mondta Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei fõkapitányság sajtószóvivõje. A százados tájékoztatása szerint az intézetbõl szökött lány ajánlkozott fel a férfinak, mert pénzre volt szüksége. Ezer forintban állapodtak meg, de a férfi csak kétszázat fizetett, ezért a lány elõször azt mondta a rendõröknek, hogy megerõszakolták.

  A bejelentést követõen az autóst a térfigyelõ kamerák segítségével azonosították. A megindított eljárás adatai nem támasztották alá, hogy erõszak történt volna - jegyezte meg a szóvivõ. Az elõállított férfi azt állította a rendõrségen, hogy õ úgy tudta, alkalmi partnere már betöltötte a 18. életévét.

  Fülöp Gergely hozzátette: "a jogszabály szerint az, aki 18. életévét be nem töltött személlyel ellenszolgáltatás fejében közösül vagy fajtalankodik, bûntettet követ el és három évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ".


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Összeesett a síneken, majd elütötte a vonat

  Egy 33 éves nõt gázolt el a vonat kedd délelõtt Tatán. Az asszony tiltott helyen kelt volna át a síneken, de rosszul lett és összeesett. Életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

 • Sósav szivárgott egy vasúti tartályból

  Százméteres körzetben védelmi zónát alakítottak ki a füzesabonyi vasúti tartálykocsi körül, amelybõl szerda este sósav szivárgott. Egyelõre nem tudni, mi okozta a balesetet.

 • Ilyen egy baleset, amikor tudod, hogy meghalsz

  Ilyen egy baleset, amikor tudod, hogy meghalszEgy biztonságos közúti közlekedésre serkentő reklámnak átütő erejűnek kell lenni. Mert különben sohasem fogjuk fel, mi forog kockán, sohasem ér el az agyunkig, hogy nem csak a saját, hanem a mások életével is játszunk. Ez elérhető roncsokkal, halálos esetek bemutatásával, és a sokkhatástól azt remélik a készítők, talán majd átmegy az üzenet. Új-Zélandon egy magasabb szintre emelték mindezt, horrorfilmbe illő jelenet helyett egy baleset drámáját fogták meg. Mi lenne, ha tudnád, mi fog történni?

 • Hajsza a hajléktalan gyilkos után

  Péntekre virradó hajnalban meggyilkolták a német fõváros egyik hajléktalan szállójának õrét. A berlini rendõrség az éjjeli menedékhely lakói között keresi a tettest.

 • Kényszerleszállást hajtott végre egy kisrepülő - egy fán landolt a repülő

  A gépen egy ember utazott. Vele volt kutyája is. Kényszerleszállást hajtott végre egy kisrepülő hétfőn, kora délután Pest megyében.

 • Robbanás történt egy kanadai gyógyszergyárban

  Robbanások történtek, és tûz ütött ki egy kanadai gyógyszergyárban; a hatóságok szerint a detonációkban két ember meghalt, és 19-en megsérültek.

 • Felfüggesztett börtönnel sújtották a férfit, aki elvállalta a polgármester meggyilkolását

  Jogerõsen felfüggesztett börtönbüntetéssel sújtotta kedden a Gyõri Ítélõtábla azt a férfit, aki 2009-ben elvállalta, hogy tízmillió forintért megöli Esztergom akkori polgármesterét Meggyes Tamást.

 • Brutális módon bánt a gyerekekkel a házaspár

  Egy házaspár évekig kínozta lányukat és két fiukat. A most elkészült vádirat szerint a 8, 9 és 10 éves gyerekeknek együtt kellett pornófilmet nézniük szüleikkel, majd az abban látottakat rajtuk próbálták ki. Előtte sokszor félholtra verték őket.

 • Kiirtotta az egész családját egy bécsi férfi

  Egy 39 éves osztrák férfi 2011 júniusában jelentette be Bécsben a rendõrségen, hogy megölte 42 éves feleségét és 7 éves lányát. A holttestek a bécsi lakásukban voltak. Bevallotta, hogy szüleit és apósát ugyancsak meggyilkolta a felsõ-ausztriai Ansfeldenben. Valamennyi áldozatát egy, erre a célra vásárolt fejszével sújtotta agyon.

 • Parkolási bírság: 300 Ft/másodperc

  Szabálytalan parkolásáért másodpercenként 300 forintnyi fontra bírságoltak meg egy nõt Nagy-Britanniában.

 • A szomszéd autója bánta a vitát

  Ittasan veszett össze lakótársával, majd megrongálta a szomszéd autóját. A rendőrség vádemelési javaslattal fejezte be a nyomozást.

 • Kiszakadtak egy vásári játék ülései a benne ülõ gyerekekkel együtt

  Hihetetlen balesetet történt egy brit vásárban. Az egyik játék ülései katapultszerûen szakadtak ki a helyükrõl, a benne ülõ két kamasszal együtt.

 • Agyonnyomta gyermekét a részeg nõ!

  A rahói járási Felsõapsa polgármestere arról értesítette a rendõrkapitányságot, hogy egy 20 éves fiatalasszony szobájában halott csecsemõt találtak.

 • Börtönbõl szabadult, ismét ölni akart

  Életveszélyesen összeszurkálta volt élettársát Tatabányán, majd a rendõrök megérkezése elõtt elmenekült a helyszínrõl egy miskolci férfi, aki nemrég szabadult 21 éves börtönbüntetésébõl - közölte a rendõrség.

 • Embert gázolt a személyvonat

  Halálra gázolt egy személyvonat egy férfit Orosháza és Csorvás között.

 • Papi pedofília elleplezése miatt ítéltek el egy egyházi tisztségviselõt

  Az elítélt, William Lynn prelátus M. Teresa Sarmina philadelphiai bíró indoklása szerint megengedte, hogy "papi öltözetbe bújt szörnyetegek gyerekek lelkét rombolják szét, akikkel szemben megkeményítette a szívét".

 • Rajtavesztett a limonádés rabló!

  Könnyû prédának látszott, hát elszedte egy limonádéárus kislány alig háromezer forintnyi bevételét egy 18 éves fiú Indianában, ám a bátor lány a nyomába eredt, becserkészte, és értesítette a rendõrséget, amely egykettõre elfogta.

  "Idejött a srác, és azt mondta: add ide a pénzed. Megrémültem. Aztán gondolkodás nélkül a nyomába eredtem" - mesélte a 12 esztendõs Dominique, aki barátaival vitte a limonádéboltot. Amikor a fiú befutott egy házba, a lány nyomban hívta a rendõrséget.

 • Késeléssel kezdte a férj az újévet

  Budapesten a XV. kerületi Páskomliget utcában saját lakásukban szúrta meg egy férj a feleségét pénteken, aki a támadást követõen a szomszédoktól kért segítséget.

 • Elgázoltak egy ittas kerékpárost

  A Mezõkovácsházi Rendõrkapitányság a helyszínelést követõen szakértõk bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

 • Megdöbbentõ! Megbélyegezte gyermekeit - felmentették

  Megbillogozta gyerekeit tüzes vassal, ahogy a marhákat szokták, egy férfi az Egyesült Államokban, hogy erõsítse a családi köteléket.