rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Ezer forintért adta el magát a kamasz

 • Share on Tumblr

  Megrontás bûntette miatt indult eljárás egy 47 éves nyíregyházi férfi ellen, aki egy 15 éves lánnyal lépett szexuális kapcsolatba.

  Az eljárás alá vont férfi csütörtökön az autójába ültette a fiatalkorú lányt és a beleegyezésével közösült vele - mondta Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei fõkapitányság sajtószóvivõje. A százados tájékoztatása szerint az intézetbõl szökött lány ajánlkozott fel a férfinak, mert pénzre volt szüksége. Ezer forintban állapodtak meg, de a férfi csak kétszázat fizetett, ezért a lány elõször azt mondta a rendõröknek, hogy megerõszakolták.

  A bejelentést követõen az autóst a térfigyelõ kamerák segítségével azonosították. A megindított eljárás adatai nem támasztották alá, hogy erõszak történt volna - jegyezte meg a szóvivõ. Az elõállított férfi azt állította a rendõrségen, hogy õ úgy tudta, alkalmi partnere már betöltötte a 18. életévét.

  Fülöp Gergely hozzátette: "a jogszabály szerint az, aki 18. életévét be nem töltött személlyel ellenszolgáltatás fejében közösül vagy fajtalankodik, bûntettet követ el és három évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ".


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • A kínai hamisítók elképesztõ ügyesek!

  A kínai hamisítók az ország közelgõ nemzeti ünnepére idõzített propagandafilmekbõl is búsás hasznot remélnek. A kalózkodásellenes szervezetek pedig a népköztársaság kikiáltásának 60. évfordulójára készült filmek illegális kópiáinak elkobzásával és a másoló berendezések megsemmisítésével fenyegetõznek.

 • Felesége buktatta le a drogtermelõ tanárt

  Tanár termesztett vadkendert Komáromban; a családi veszekedéshez riasztott komáromi rendõröknek a házaspár hölgy tagja árulta el, hogy férje a ház hátsó részében drogot termel.

 • Leszakadt bála okozta a férfi halálát

  Szalmabála okozta egy 44 éves férfi halálát Mezõfalván.

 • 13 éves fiú csapódott a vízelvetõ árokba

  Vezetni tanult három felnõtt „oktatóval” egy 13 éves fiú Borsodban. Azonban kis híján tragédia lett a vége, ugyanis egy lendületes jobbkanyar után a vízelvezetõ árokban végezte.

 • Önkényuralmi jelképet festettek a Petõfi-szoborra

  A rendõrök elkaptak egy 15 éves fiút, aki azt mondta, egy füves cigi után kezdtek „tegelni” a téren.

 • Õrizetbe vették az audis ámokfutót

  A 2-es fõút 16-os kilométerénél a körforgalomból szabályosan kikanyarodó Suzukiba rohant egy Audi. A Suzukiban ülõ két dunakeszi lakos, egy férfi és egy nõ a helyszínen meghalt. Az Audi sofõrje könnyebben sérült. Kovács László rendõrkapitány az elsõdleges információkra utalva elmondta, hogy az ütközés elõtt az Audi vezetõje eddig tisztázatlan okból áttért a szemközti sávba, oda, ahol a körforgalomból szabályosan kihajtó Suzuki rákanyarodott a 2-es fõút Budapest felé vezetõ szakaszára.

 • Kést vágott a férje férjébe

  Életveszélyes sérülést szenvedett az a férfi, akibe veszekedés közben egy kést vágott felesége a fõváros XIII. kerületében.

 • Baltával támadt a nénire

  2010. decemberében egy egyedül élõ nagycserkeszi néni arra ébredt, hogy valaki van a házában. A sötétben az idegen ütlegelni kezdte, majd elfutott. Az idõs asszony a közelben lakó polgárõr ismerõsét hívta fel telefonon, aki értesítette a rendõrséget.

 • Csalók próbálnak visszaélni az OTP nevével

  Az OTP arra figyelmeztet, ne reagáljanak az e-mailre

 • Tolvajokat fogtak az EFOTT-on

  Tolvajokat fogtak a rendõrök az egyik legnagyobb hallgatói rendezvénynek számító EFOTT dunaújvárosi helyszínén, a két férfi három hátizsákra való tárgyat lopkodott össze a fesztiválozóktól.

  A Fejér megyei város járõrei péntekrõl szombatra virradó éjszaka, hajnali két órakor fogtak el két - 37 illetve 29 éves - budapesti lakost, akik a gyanú szerint a Szalki-szigeten tartott rendezvény területén követtek el vagyon elleni bûncselekményeket.

 • Döbbenet! Saját autója gázolta halálra

  Saját autója gázolt halálra egy nõt Budapesten. A baleset a III. kerületben, a Testvérhegyi út egyik családi háza elõtt történt.

 • Fegyvert rántott a felbûszült szomszéd

  Két szomszéd évek óta tartó vitája mérgesedett el a miskolci Komlóstetõn, amikor az egyik férfi vélt sérelmét gáz-riasztófegyverrel próbálta meg lerendezni.

 • Gyerektõl loptak a gyerekek

  Mobiltelefont vett el erõszakkal két fiatalkorú rabló egy 13 éves fiútól Debrecenben, a rendõrök nyolc perccel a bejelentés után elfogták a gyanúsítottakat – közölte a városi rendõrkapitányság hivatalvezetõje.

 • Motorbalesetével bukott le egy férfi Nagykanizsán

  Az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett egy 35 éves zalaegerszegi férfi abban a közlekedési balesetben, amely 2014. szeptember 16-án 18 óra 15 perckor történt Nagykanizsán.

 • Balesetet szenvedett Bajnai Gordon

  Összetörte autóját szombat este Bajnai Gordon.

 • Több rablás is szárad a fiatal lányok lelkén

  Néhány óra alatt elfogták a rendõrök azt a két fiatal lányt, akik a gyanú szerint két társukat is kirabolták az elmúlt napokban Nyírbátorban

 • Mobilja miatt égett halálra egy fiú

  Elevenen elégett egy fiatal Ilfov megyében amiatt, hogy mobiltelefonon beszélt.

 • Rablók végeztek az idõs testvértpárral

  Idõs férfiakat - testvérpárt - gyilkolt meg egy vagy több ismeretlen tettes a szlovákiai bazini (Pezinok) járásbeli Csukárdon (Vinosady).

 • 60 év körüli nõ holttestét találták a Balatonban

  Vitorlázók bukkantak a Balatonban, a balatonföldvári kikötõ bejáratának közelében egy 60 év körüli nõ holttestére vasárnap késõ délután - tájékoztatott Bíró Gábor, a Somogy megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Szomszédokat fosztottak ki a sorozatbetörõk

  Több mint egymilliós kárt okoztak azok a tolvajok, akik egyetlen éjszaka alatt három szomszédot fosztottak ki Pogányszentpéteren. Hasonló bûncselekmény-sorozat történt a hétvégén Gamáson is, a tetteseket egyelõre keresik.