rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Égõ teherautóval a tûzoltóállomásra

 • Share on Tumblr

  "Házhoz vitte" kigyulladt teherautóját egy amerikai férfi: a tûzoltókhoz hajtott be, hogy segítsenek neki.

  Craig Brown nem esett kétségbe, amikor észrevette, hogy füst szivárog ki a motorháztetõ alól az oregoni McMinnville-ben. Még csak a 911-es segélyszámot sem hívta, hanem fogta magát, és elhajtott a néhány háztömbnyire található tûzoltóállomásra.

  Ott tüstént riasztották is az ügyeletben lévõket, akik felnyitották a motorháztetõt, és rövid idõn belül megfékezték a lángokat.

  Az állomásparancsnok utóbb elmondta, örültek, hogy segíteni tudtak, és hát az is eszükbe jutott: talán fontolóra kellene venniük egyféle "odahajtós szolgáltatást" bevezetni hasonló esetekre.

  Persze nem gondolják komolyan - tette hozzá.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Körözött gyilkost fogtak

  Emberölés miatt körözött szerb állampolgárt fogtak a röszkei határátkelõhelynél.

 • Repeszgránátot találtak Szolnokon

  Egy kutyáját sétáltató férfi furcsa vasdarabot talált Az Aranyi Sándor út felé és rögvest szólt a illetékes hatáságnak.

 • Sérülés a Die Hard forgatásán

  Baleset zavarta meg hétfõn a Drágább, mint az életed budapesti forgatását. Az Opera mögött dolgozó stáb egyik tagját a szélgép vágta fejbe, de olyan erõvel, hogy mentõt kellett hívni hozzá.

 • Pisztollyal ment az iskolába a 9 éves fiú

  Pisztolyt vitt az iskolába egy kilencéves kisfiú Mexikóban, a rendõrség ezután egy komplett fegyverraktárt talált a fiú otthonában.

 • 12 millió forintnyi hamispénz egy kínai tejesdobozban

  Peking - Tizenkétmillió forintnyi hamispénz talált a kínai rendõrség a dél-kínai Hunan tartományban egy távolsági autóbuszon tartott rutinellenõrzés során. A több mint 4000 darab százjüanos bankjegyet tartalmazó tejesdobozra azért figyeltek fel, mert látszott rajta, hogy a csomagolást korábban már megbonthatták.

 • Cserbenhagyásos gázolók Bács-Kiskunban

  Segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínrõl az a személy, aki autójával elütött egy biciklist Kiskunmajsán. A kerékpárját toló férfi súlyos sérüléseket szenvedett.

  Vasárnap kora hajnalban a Bács-Kiskun megyei településen egy Széchenyi utca irányába közlekedõ személygépkocsi a Tabán közben elgázolt egy kerékpárját az úttesten gyalogosan toló férfit.

 • Alvás közben rabolták ki

  Kiraboltak egy magyar nyerges vontatót a vasárnapra virradó éjszaka a felsõ-ausztriai St. Marienkirchen közelében: a szállító jármûrõl lapos képernyõjû televíziókat vittek el mintegy 26 000 euró értékben.

  A tartományi rendõrkapitányság közleménye szerint a bûncselekmény egy pihenõhelyen történt.

 • Saját magát buktatta le a drogcsempész, nem tudta megmondani mit szállít

  Vagy a meleg ment az agyára, vagy eleve a kelleténél lassúbb agymûködésû volt az a drogcsempész, aki azon bukott le a vámnál, hogy elfelejtette, mi az alibiszállítmány.

 • Nemi erőszak a gólyatáborban

  A bíróság már előzetes letartóztatásba helyezte a gyanúsítottat. Elkaptak egy férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy megerőszakolt egy lányt a fonyódligeti gyermektábor területén pénteken. Hogy elkapták a feltételezett tettest, a Kaposvárosi Járásbíróság hétfői közleményéből derült ki, amelyben azt írták, már előzetes letartóztatásba is helyezték az illetőt.

 • Trágár képeket készített pácienseirõl, tudtuk nélkül egy brit orvos

  Szexuálisan zaklatta a betegeit egy brit orvos.

 • Három hónap börtön porszívós szexért

  Saginaw - Három hónap börtönt kapott porszívós szeretkezésért egy férfi az Egyesült Államokban.

 • 20 rendbeli bûncselekmény elkövetését ismerte el a fiatalkorú (Dorog)

  20 rendbeli lopás és egy rablás elkövetésével gyanúsítja a Dorogi Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya a 15 éves esztergomi fiatalembert, akit május 15-én vettek õrizetbe, majd a bíróság elõzetes letartóztatásba helyezte.

 • Fél évig rejtegette halott apját - felvette helyette a nyugdíjat

  Több mint fél évig rejtegette halott apját egy férfi, hogy hozzáférjen a nyugdíjához. A holttestet az elhunyt volt menye fedezte fel.

 • Ötszáz autót kapott a rendõrség

  Ötszáz új, három éves bérleti szerzõdésû járõrautót adott át a rendõrségnek Forgács Imre igazságügyi és rendészeti miniszter Budapesten.

 • Leitatta saját gyerekét

  Alkoholkómába esett egy román férfi miután eszméletlenre itta magát, a vele együtt alkoholizáló két éves kislánya szintén kórházba került.

 • A rendõrség elõtt robbantak le autójukkal drogcsempészek

  Nairobi - Éppen egy rendõrségi épület elõtt robbantak le luxusautójukkal drogcsempészek Kenyában, ráadásul egy elit rendõralakulat központja elõtt.

  Segítséget ugyan nem kértek a rendõröktõl, ám azok észrevették a gondot, és készségesen kimentek segédkezni. A kocsi utazói azonban hanyatt-homlok elrohantak, amin a rendõrök igencsak meglepõdtek. Hamarosan azonban megoldódott a rejtély: 4,5 millió forintnyi kábítószert találtak a lerobbant terepjáróban.

 • A tömegbe hajtott a baseball-ütõs unoka

  Csoportos garázdaság miatt indult büntetõeljárás, miután verekedés, dulakodás közben megsérült egy férfi csütörtökön Ercsiben; az ügyben egy 23 éves fiatalembert õrizetbe vettek, s további gyanúsítottakat is keresnek.

 • Egy páncélszekrényt loptak el Békéscsabán

  Elloptak egy páncélszekrényt, benne sok készpénzzel egy békéscsabai bevásárlóközpontból szerdára virradóra - közölte a rendõrség.

 • Sörétes puskával lövöldözött egy diák

  Sörétes puskával csütörtökön megsebesítette egy osztálytársát egy másikra pedig rálõtt a kaliforniai Taft középiskolájában egy diák.

 • Hûtõautó borult árokba Lesvárpusztánál

  Baleset történt a reggeli órákban Koroncó és Tét között, Lesvárpuszta környékén. Egy mirelit árukat szállító hûtõautó az árokba borult.