rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Kiszúrta nevelõapja szemét

 • Share on Tumblr

  Késsel támadt a nevelõapjára egy 19 éves barcsi fiatalember; a Somogy Megyei Fõügyészség emberölés bûntettének kísérlete miatt emelt vádat ellene.

  A jelenleg elõzetes letartóztatásban lévõ fiatalember szülei elváltak, anyja új élettársával gyakran veszekedtek, ami idõnként kölcsönös tettlegességig fajult, az is elõfordult, hogy a mostohaapa késsel fenyegette a fiút.

  A vádlott és a nevelõapja 2009 szilveszterének napján már a reggeli órákban italozni kezdett. A fiatalember késõ estig két-három üveg pezsgõt fogyasztott el, majd egy telefonhívást követõen zaklatott állapotban a szobájába ment, s ekkor határozta el, hogy végez a nevelõapjával. Magához vett egy 7-8 centiméter pengehosszúságú zsebkést, amellyel rátámadt a másik szobában tévét nézõ férfira: a nyakán megvágta és többször megszúrta a felsõtestén. A menekülõ férfit üldözõ fiatalembert az anyja fékezte meg.

  A férfi a kórházba szállítás során közvetett életveszélyes állapotban volt. Egy, a jobb szemét ért szúrás 30 százalékos munkaképesség-csökkenést okozott.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Meghalt egy orosz rendszámú kamion sofõrje, amikor fának csapódott jármûvével

  Meghalt egy orosz rendszámú kamion vezetõje abban a balesetben, amely péntek reggel történt a 37-es számú fõút tolcsvai elágazásánál.

 • Fogházbüntetés a kutyáit kínzó nõnek

  Állatkínzás vétségében találta bûnösnek, s nyolc hónap fogházbüntetésre ítélte, ám egy év hat hónapra próbára bocsátotta a Kaposvári Városi Bíróság azt a 49 éves nõt, aki a vádirat szerint bõszénfai házában éheztette, szomjaztatta két kutyáját. A bíróság a vádlott távollétében hozta meg ítéletét, mely az ebek elkobzásáról is rendelkezett.

 • Cigicsempész nagymama

  Bokatörést szenvedett egy idõs nõ, amikor árokba csúszott, a helyszínelés során a rendõrök 3500 doboz, zárjegy nélküli cigarettára bukkantak a jármûben.

 • Magyar csempészt fogtak az ukrán határnál

  780 doboz csempészcigaretta miatt a kocsijától is búcsúzni kényszerült egy magyar állampolgár a Tiszaújlak-Tiszabecs határátkelõn.

 • Megölte magát a fogvatartott

  Öngyilkosságot követett el egy fogvatartott szerda hajnalban a Szegedi Fegyház és Börtönben – tájékoztatta az intézmény sajtóreferense a távirati irodát. Bozó Bea elmondta: az elõzetes letartoztatásban lévõ fogvatartott szerda hajnalban a büntetés-végrehajtási intézet II-es objektumában akasztotta fel magát.

 • 3 hónapos csecsemõjével ugrott le a hídról egy nõ

  Karjában 3 hónapos csecsemõjével ugrott le az egyik stockholmi hídról egy 33 éves nõ. A hírek szerint mindketten túlélték a 12 méteres zuhanást. Ha már megfelelõ egészségi állapotban lesz az asszony, gyilkossági kísérlet miatt emelnek ellene vádat.

 • Halálos baleset az M7-esen

  A helyszínen meghalt egy személyautó vezetõje, amely jármûve a szalagkorlátnak csapódott az M7-es autópálya Balaton felé vezetõ sávjában, Székesfehérvár térségében.

 • Több kiló drog az egyetem mellett

  Több kilónyi drogot foglaltak le a rendõrök Budán, egy, a Budapesti Mûszaki Egyetemtõl alig néhány háznyira lévõ lakásban. Az ügyben egy nigériai állampolgárt õrizetbe vettek.

 • Halálos kimenetelû motoros baleset Nagykõrösön

  Halálos kimenetelû baleset történt Nagykõrösön.

 • Trágár képeket készített pácienseirõl, tudtuk nélkül egy brit orvos

  Szexuálisan zaklatta a betegeit egy brit orvos.

 • Tucatnyi rendõr kereste az otthon alvó kisfiút

  Tucatnyi rendõr, több kutya, számos szomszéd és egy helikopter keresett egy ötéves fiút Nagy-Britanniában másfél órán át, miközben a gyerek otthon aludt egy babzsákfotel alatt.

 • Apját szurkálta halálra egy férfi

  Egy háziorvos telefonon tett bejelentést a Rendõrség központi ügyeletén, miszerint egy elhunyt személyhez hívták ki Bátaapátiban, ahol a holttesten szúrt sérüléseket vélt felfedezni.

  A bejelentést követõen a helyszínre ment a Tolna Megyei Rendõr-fõkapitányság Bûnügyi Készenléti Szolgálata, illetve az igazságügyi orvos szakértõ is.

 • Négytagú család vesztette életét a 35-ös úton

  Egy négytagú család vesztette életét a kedd esti, 35-ös fõúton történt karambolban: a két szülõ, egy 12 éves fiú és egy 8 éves kislány. Hárman azonnal meghaltak, a kisebb gyermek pedig életveszélyesen megsérült. Õt mentõhelikopterrel szállították kórházba, de az orvosok már nem tudtak rajta segíteni - tájékoztatta a Független Hírügynökséget a Hajdú- Bihar Megyei Rendõr- fõkapitányság.

  A család hajdúszoboszlói nyaralásról tartott hazafelé, amikor a baleset történt.

 • Bõröndbe csomagolták az áldozat holttestét

  Életfogytig börtön büntetést kapott az a pár, aki meggyilkolt egy transzvesztita férfit, majd a holttestét bõröndbe csomagolva a fürdõszobában tárolta. A rendõrök a terjengõ szagra lettek figyelmesek.

 • Tüntetõk a tévészékházban

  Az állami televízió mûsorában szólítottak fel a megmozdulások folytatására a székházba erõszakkal behatoló görög tüntetõk.

 • Kapával támadt a rendõrökre a férfi

  Elõször a családtagjait bántalmazta, majd kapával támadt a rendõrökre egy férfi a Zala megyei Vaspörön - tájékoztatott hétfõn a megyei rendõr-fõkapitányság sajtóreferense.

 • Hat hírhedt bûnüggyel bõvült a Rendõrségtörténeti Múzeum kiállítása

  Budapest - Múlt és jelen, valamint Hírhedt bûnügyek címmel nyílt kiállítás a Rendõrségtörténeti Múzeumban az intézmény alapításának 100. évfordulója kapcsán.

  A Múlt és Jelen címû idõszaki tárlaton a múzeum fotóarchívumának 27 olyan felvételét mutatják be, amely az 1900 és 1970 közötti idõszakból származik, 27 darab 2008-ban készült fotóval egyetemben. A képek összekapcsolódnak annak ellenére, hogy más évben készültek.

 • Halálos baleset az 1-es fõúton

  Két személyautó ütközött össze vasárnap este Gönyûnél, Komárom felé az 1-es fõúton. Egy személy életét veszítette.

 • Agyonlõtték két ember Nagycsécsen

  Hétfõre virradóra ismeretlen tettesek Molotov-koktélt dobtak, és rálõttek két egymással szemben lévõ nagycsécsi családi házra. A Dózsa utcai ingatlanokban többen is tartózkodtak, a támadásban egy 43 éves férfi és egy 40 éves nõ a helyszínen életét vesztette. A Független Hírügynökség úgy tudja: végül mindkettõjüket lelõtték.

 • Polanski nagy összeget ajánlott, de nem nyílt ki a rács

  A svájci szövetségi bíróság pénteken ismét elutasította Roman Polanski óvadék ellenében történõ szabadlábra helyezési kérelmét, mert továbbra is nagy a kockázata annak, hogy az Oscar-díjas rendezõ megpróbál elszökni az igazságszolgáltatás elõl.