rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Kiszúrta nevelõapja szemét

 • Share on Tumblr

  Késsel támadt a nevelõapjára egy 19 éves barcsi fiatalember; a Somogy Megyei Fõügyészség emberölés bûntettének kísérlete miatt emelt vádat ellene.

  A jelenleg elõzetes letartóztatásban lévõ fiatalember szülei elváltak, anyja új élettársával gyakran veszekedtek, ami idõnként kölcsönös tettlegességig fajult, az is elõfordult, hogy a mostohaapa késsel fenyegette a fiút.

  A vádlott és a nevelõapja 2009 szilveszterének napján már a reggeli órákban italozni kezdett. A fiatalember késõ estig két-három üveg pezsgõt fogyasztott el, majd egy telefonhívást követõen zaklatott állapotban a szobájába ment, s ekkor határozta el, hogy végez a nevelõapjával. Magához vett egy 7-8 centiméter pengehosszúságú zsebkést, amellyel rátámadt a másik szobában tévét nézõ férfira: a nyakán megvágta és többször megszúrta a felsõtestén. A menekülõ férfit üldözõ fiatalembert az anyja fékezte meg.

  A férfi a kórházba szállítás során közvetett életveszélyes állapotban volt. Egy, a jobb szemét ért szúrás 30 százalékos munkaképesség-csökkenést okozott.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Baleset miatt torlódás az M1-es autópályán

  Az M1-es Gyõr felé vezetõ oldalán, a 85-ös kilométernél történt baleset. Két sérültet vittek kórházba.

 • Lesodródott egy személyautó az útról Sándorfalvánál

  Lesodródott egy személyautó a Sándorfalvát Szegeddel összekötõ útról pénteken reggel, a balesetben négyen megsérültek .

 • Crossmotort gyûrt maga alá a személyvonat

  A motoros megúszta és egy másik motoros segítségével elmenekült.

 • Majdnem tragédia lett a vége a szerelmi légyottnak

  Rosszul és rossz helyen parkolt le egy fiatal szerb szerelmespár. Az autóban szexeltek, de olyan hévvel, hogy az árokba fordultak.

 • Egy kávéscsészével ölte meg férjét egy feldühödött nő

  Egy kávéscsészével ölte meg férjét egy feldühödött nőElképesztően dühös lehetett az a japán asszony, akinek sikerült megölnie férjét egy kávéscsészével. Az asszony addig ütötte a férfit a pohárral, míg a férj elhunyt. Bűnösnek vallotta magát a bíróság előtt a 61 éves Emiko Hirose. A japán asszony dühében kivégezte a férjét egy mezei kávéscsésze segítségével. Az asszony akkor vesztette el a fejét, mikor megtudta, férje csalja. A nő annyira kiborult a hallottakon, hogy a kezében lévő kávéscsészével kezdte ütni az idős férfit, aki belehalt a bántalmazásba. A rendőrség azonnal letartóztatta a feleséget, aki nem tagadta a tettét.

 • Kijárási tilalom gyerekeknek Oroszországban

  A jövõben tilos lesz éjszaka az utcán, játéktermekben, illetve más szórakoztató intézményekben tartózkodniuk az oroszországi kiskorúaknak, amennyiben a Duma elfogadja Dmitrij Medvegyev törvénymódosító indítványát. A gyerekekre vonatkozó kijárási tilalmat néhány oroszországi városban már sikerrel tesztelték.

 • Golyókkal a fejében felébredt a kómából, leleplezte a tettest, meghalt

  Róma - Négy golyóval a fejében felébredt a kómából és leleplezte az ellene elkövetett gyilkossági kísérlet tettesét, de aztán meghalt egy szicíliai férfi.

  Antonio Tripolit a Palermóhoz közeli Bagheriában lõtték fejbe az utcán fényes nappal október elején. Tizedik napja feküdt kómában, és orvosai már majdnem feladták a reményt, hogy valaha felépül, amikor hirtelen magához tért.

 • Felakasztotta magát egy rab

  Öngyilkos lett egy õrizetben lévõ, 32 éves férfi péntek este 7 óra körül a BRFK Gyorskocsi utcai fogdájában.

 • Tizenéves trió rabolt a benzinkúton

  Néhány óra alatt õrizetbe vette a rendõrség azt a három tizenévest, akik fizetés nélkül tankoltak, sõt több más árucikket is elraboltak egy kispesti benzinkúton.

 • Beosont egy iskolába és megerõszakolt egy kisfiút egy szaúdi férfi

  DNS-teszttel bizonyították annak a szaúdi férfinak a borzalmas tettét, aki beosont egy iskolába és megerõszakolt egy kisfiút.

 • Szexuálisan zaklatta betegeit egy nõgyógyász

  A napokban emeltek vádat az ellen a nõgyógyász ellen, aki a kelleténél tüzetesebben vizsgálta át egyik nõi páciensét Los Angelesben. A többször is szexuális zaklatásnak kitett hölgy szerencséjére eltette a bizonyítékot, és feljelentette az orvost.

 • TOP 10-es bûnözõt fogtak

  Elfogtak a rendõrök egy férfit Vajkon, akit azzal gyanúsítanak, hogy idõs embereket rabolt ki az elmúlt hónapokban.

 • Huszonkét diák halt meg egy iráni balesetben

  Huszonkét diák halálra égett egy iráni közúti szerencsétlenségben. A fiatalokat szállító busz frontálisan ütközött egy benzint szállító tartálykocsival.

 • Részeg apa tanította vezetni 9 éves fiát

  Cape Coral - 9 éves kisfiát ültette a volán mögé egy részeg férfi Florida délnyugati részén, majd a rendõrség kérdésére azt válaszolta csak vezetni tanította a gyereket.

  A középvonalon kacsázó teherautóra hamar felfigyeltek a hatóságok, és mikor megállították az autót, a 27 éves férfi azt mondta, csupán vezetni tanította fiát.

 • Családtagok mészárolták egymást az Új Remény lakóparkban

  Valószínûleg családi perpatvar vezetett a hét halottat követelõ tömeggyilkossághoz az amerikai Georgia államban a vasárnapi sajtó szerint.

 • Grafikai rajz a bankrablóról

  (Székesfehérvár, Fejér megye)

  Ismeretlen személy kirabolta a Kápolnásnyék és Vidéke Takarékszövetkezet 1. számú Székesfehérvár, Budai úton lévõ kirendeltségét hétfõ délelõtt. Az elkövetõrõl grafikai rajz készült.

  Fél tizenkettõ elõtt nem sokkal ment be a takarékszövetkezetbe egy férfi. Miután belépett az ügyféltérbe, a kezében egy tárgyat fogva, robbantással fenyegetõzött.

 • Járókelõk fogták el az ékszerrablókat

  Járókelõk segítségével fogták el a rendõrök azt a három fiatalt, akik erõszakkal elrabolták egy járókelõ arany nyakláncát Pesten.

 • Rejtélyes halál az autóbalesetben

  Még nem lehet tudni, ki vezette azt az autót, amelyik csütörtökön késõ este lesodródott az útról Zsombó közelében, többször megpördült az úton, fának ütközött és amelyben egy ember meghalt. A helyszínen rögzített nyomok elemzésével, szakértõk bevonásával tisztázza a rendõrség a baleset körülményeit.

 • Agyonlõttek egy papot a részegek

  Ittas huligánok megöltek Moszkva mellett egy ortodox papot, aki az alkoholisták gyógyulásáért fohászkodott; egy hónap leforgása alatt ez immár a második gyilkosság, amelynek ortodox pap az áldozata Oroszországban.

 • Csoportosan elkövetett pizzarablás

  Csoportosan elkövetett rablás gyanúja miatt indított eljárást a miskolci rendõrkapitányság, mert három tizenéves el akarta venni egy hasonló korú fiú pizzáját a Borsod megyei Alsózsolcán - közölte a rendõrség.

  A 15 éves alsózsolcai fiú pizzájára pályázott a három elkövetõ, köztük egy 12 éves fiú is, míg társai 14 és 16 évesek. A rendõrség a két idõsebb fiatalkorú fiúval szemben megindította az eljárást, a harmadik, 12 éves társuk életkora miatt nem vonható felelõsségre.