rss
 • Jól bírta a sört a rabló

 • Share on Tumblr

  Sörrel akadályozott meg rablást egy vevõ az Egyesült Államokban egy boltban.

  Az üzletbe pisztolyos férfi rontott be, ráfogta fegyverét az eladóra, majd több vevõre is, és pénzt követelt. Eközben az egyik vevõ a bolt hátuljába osont, megfogott két üveg sört, visszament és tarkón vágta a rablót, aki azonban nem csuklott össze. A "sörözés" verekedéssel folytatódott, melynek során többször belelõtt támadójába a rabló, ám szerencsére egyik golyó sem okozott életveszélyes sérülést.

  A rablás meghiúsult, de a próbálkozónak sikerült elmenekülnie.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Drogkereskedõt fogtak Óbudán

  Õrizetbe vették a rendõrök azt a férfit, akit drogkereskedés gyanújával fogtak el kedden Óbudán.

 • Jogosítvány nélkül, vészvillogóval várakozott a rendõrség elõtt

  Vészvillogóval, a forgalmat akadályozva a Fejér Megyei Rendõr-fõkapitányság elõtt várakozott, s ráadásul jogosítványa sem volt egy férfinak, aki feleségével fogdalátogatásra ment; õrizetbe vették.

 • A biztonsági õr is benne volt a fegyveres ál-rablásban (Nyíregyháza)

  Március 26-ára virradó éjszaka egy nyíregyházi autószalon biztonsági õrének feljelentése szerint maszkos rablók támadtak rá munkahelyén. Azt mondta, hogy az elkövetõk egyikénél fegyver volt, kezét-lábát megkötözték, majd elvittek egy páncélszekrényt, mûszaki cikkeket, gumiabroncsokat és könnyûfém keréktárcsákat. A bûncselekménnyel okozott kár kb. hárommillió forint. A tettesek távozása után az õr ki tudta szabadítani kezét, majd megkötözött lábbal átmászott a közeli benzinkúthoz, ahonnan felhívták a rendõrséget. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság fegyveresen elkövetett rablás bûntettének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen indított eljárást.

 • Lyuk tátong a 4-es fõúton

  Beszakadt a 4-es fõút a Homokkerti felüljáró közelében. Megrongálódott a csatornavezeték, a víz kimosta a földet az úttest alól, ami a nagy forgalom miatt beszakadt. Több sávot lezártak, egyelõre azonban nem lehet tudni, meddig tart a korlátozás.

 • Razzia az utakon!

  Január 11-31 között fokozott közúti ellenõrzést tart a rendõrség. Elsõsorban a gyorshajtók, az ittas vagy bódult állapotban jármûvet vezetõk, valamint a passzív biztonsági eszközöket (biztonsági övet, gyermekbiztonsági rendszert) nem használó jármûvezetõk, illetve utasok kiszûrése a cél.

 • Halálos baleset Sajópetri és Kistokaj között

  Halálos kimenetelû közlekedési baleset történt Sajópetri elõtt szerdán délután.

 • Mellbetét-visszaerzéssel próbálkozott a volt szeretõ

  Victorville (Kalifornia) - Késsel próbálta visszaszerezni volt barátnõje kebelnagyobbító betéteit egy férfi az Egyesült Államokban: megkísérelte kimetszeni az implantátumokat.

  A 28 éves illetõ azért érezte úgy, hogy õt illetik a betétek, mert annak idején õ fizetett értük. A férfi lesben állva rátámadt volt szerelmére, és késsel esett neki. Nem sikerült kimetszenie a szilikonbetéteket. A 26 éves nõt hat szúrás érte, de túlélte a támadást.

 • Meghalt egy ejtõernyõs Siófokon

  A sekély vízbe csapódott és meghalt egy ejtõernyõs egy siófoki bemutatón vasárnap délután.

 • Mégsem szabadul januárban Tánczos?

  A büntetés végrehajtási bíró korábban azzal az indokkal nem engedélyzte Tánczos Gábor feltételes szabadon engedését, hogy az közfelháborodást okozna. Másrészt a szabad életre még nem tartották elég érettnek a fiatalmbert.

 • 60 éves nõt bántalmaztak saját lakásában

  Életveszélyes állapotban szállították kórházba a mentõk egy 60 éves nõt, akit egy ismeretlen ember bántalmazott zuglói lakásában csütörtök délután.

 • Ismeretlen holttestet találtak

  Holtan találtak egy férfit az egyik rózsahegyi lakótelepen.

 • Meggyilkoltak egy idõs párt Mezõtúron

  Gyilkosság áldozata lett az a két idõs ember, akiknek holttestét ismerõseik fedezték fel mezõtúri házukban.

 • Három évet kapott a lehallgatásért a hollywoodi sztárügyvéd

  Három évi börtönre és jelentõs pénzbüntetésre ítélte hétfõn egy Los Angeles-i bíróság Terry Christensen hollywoodi sztárügyvédet, aki illegálisan lehallgattatta Kirk Kerkoriannak, a Metro-Goldwyn-Mayer filmstúdió fõnökének volt feleségét.

 • Az ír rendõrség fantomja: Prawo Jazdyt sosem kapják el, de már tudják, hogy jogosítvány

  Dublin - Végre megoldódott az ír közlekedésrendészet fantomjának rejtélye: Prawo Jazdyról kiderült, hogy nem megrögzött szabálytalankodó, hanem jogosítvány - lengyelül.

  Ír rendõrök legalább ötvenszer bírságolták meg "Pravo Jazdyt", ám "õ" sohasem fizetett, és sohasem csípték el. Állandóan változtatta a lakcímét - mindegyik megbírságolt lengyel máshol lakott.

 • Elgázoltak egy rendõrnõt

  Egy rendõrnõ súlyosan megsérült, egy busz és egy tûzoltóautó pedig az árokba csúszott annak a balesetnek a közelében, amely péntek reggel történt Csongrád és Kiskunfélegyháza között a 451-es úton, ahol teljes az útzár - közölte a Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje.

 • Kiesett a nyolcadikról, de hihetetlen szerencséje volt

  Hihetetlen mázlija volt egy idõs hölgynek Ukrajnában, aki kiesett a nyolcadik emeletrõl, de zuhanás közben a rajta lévõ ruha miatt a hetediken fennakadt egy rúdon.

 • Megsértették a marihuánát szentségnek tartó vallási jogait

  Egy amerikai férfi, aki hite legfõbb szentségének a marihuánát tartja, szabad vallásgyakorlása megsértésének tekinti, hogy kábítószerrel való visszaélés miatt eljárást indítottak ellene.

 • Végignézte az interneten lakása kifosztását

  Miami - "Élõben" nézhette végig lakása kifosztását az internet révén egy nõ az Egyesült Államokban, mivel webkamerát tart otthon bekapcsolva, ám happy end lett a "film" vége: láthatta a tettesek elfogását is.

 • WC-ben találtak kézigránátot Dorogon

  Az illemhely karbantartása közben kézigránátot talált egy iskola gondnoka Dorogon.

 • Karambol miatt hal meg a legtöbb amerikai tinédzser

  Autóbaleset okozza a legtöbb halálozást az amerikai tinédzserek között - derült ki egy szerdán közzétett statisztikából.