rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • 10 év börtön 24 késszúrásért

 • Share on Tumblr

  Tíz év, fiatalkorúak börtönében letöltendõ szabadságvesztésre ítélte ma a Kassai I. Járásbíróság a 16 éves, jászói Oliver ®igot. A bíróság bizonyítottnak találta, hogy a fiatalkorú 2009 augusztusában betört egy 71 éves nyugdíjashoz.

  Mikor a késõbbi áldozat tetten érte, boxerrel támadt rá. Többször megütötte, majd 24-szer megszúrta késsel.

  A vádlott vádalkut kötött az ügyésszel, melyet a bíróság ma jóváhagyott. A gyilkosság mellett lopásért és magánlaksértésért is elítélték. Az enyhe ítéletet azzal indokolták, hogy a gyilkos fiatalkorú. Felnõtt elkövetõ esetében 20-25 évet is kaphatott volna.

  A gyilkosnak bûntársa is volt, az elkövetés idején szintén 15 éves Roland H., aki ellen lopás, magánlaksértés és bûnpártolás miatt folyik eljárás, ugyanis tudott a gyilkosságról, de azt nem jelentette. Az õ pere a Kassa-vidéki Járásbíróságon folyik.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Puskával próbált mobilt lopni

  Kellemetlen éjszakát élt át a 19 éves dobsinai (Rozsnyói járás) Luká¹. 23 óra után az úton ismeretlen férfi állította meg, és puskát szegezett a nyakának.

 • Felfüggesztették Kaiser Ede büntetését

  Felfüggesztette Kaiser Ede életfogytiglani fegyházbüntetésének végrehajtását szerdán a Fõvárosi Bíróság, tekintettel arra, hogy a móri bûncselekmény elkövetésével mást vádol a Fõvárosi Fõügyészség. A bíróság egyúttal elrendelte Kaiser Ede elõzetes letartóztatását.

 • Kigyulladt két autó a Erzsébet hídnál

  Kigyulladt két parkoló gépkocsi a Erzsébet híd budai lábánál - értesült a HavariaPress.

 • Dugás közben rabolta ki az örömlány a kamionost

  Õrizetbe vette tegnap a Szegedi Rendõrkapitányság azt a 19 éves kisteleki nõt, aki a megalapozott gyanú szerint „szexuális szolgáltatás” nyújtása közben eltulajdonította egy román állampolgár 2.000 euróját, majd amikor a férfi a lopást észrevette és visszakövetelte a pénzt, gázspray-vel lefújta. A bûncselekmény az M5 autópálya szegedi felhajtója közelében történt február 9-én.

 • 'Rendõrség? Autót loptam, ittasan vezettem, karamboloztam...'

  Cedar Grove (Wisconsin állam) - Igen elõzékeny vétkessel akadt dolga a rendõrségnek az Egyesült Államokban: az illetõ telefonált nekik, hogy karambolozott, az autót lopta, ittasan vezette és még jogosítványa sincs.

 • Elfogták a monori hölgy gyilkosait

  Nyereségvágyból elkövetett emberölés miatt indított eljárást a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság Bûnügyi Osztálya.

  Monoron, lakóházának kertjében találtak holtan egy 80 éves hölgyet.

  Az eljárás során megállapítást nyert, hogy a bûncselekmény elkövetõi a villanyórát lekapcsolták és az udvarra kilépõ sértettet hátulról leütötték, majd a házból mûszaki cikkeket, festményt, porcelán étkészletet és arany ékszereket tulajdonítottak el.

 • Nõi holttest a nyíregyházi tóban

  Egy 55 éves nyíregyházi nõ holttestére bukkantak a Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdõ melletti tóban kedden délután - közölte a rendõrség.

 • Fegyverrel követelte vissza az aktus árát

  Fegyverrel követelte vissza a szexuális szolgáltatásért kifizetett összeget egy férfi a szolgáltatást nyújtó nõtõl; az "ügyfél" ellen rablás miatt indult eljárás.

 • Négy év börtönt kapott a beteghordó, amiért szexuális kapcsolatot létesített egy beteggel

  Egy beteghordó törvénytelen módon szexuális kapcsolatot létesített egy beteggel, amiért a férfit jogerõsen négy év börtönre ítélték.

 • Szociális otthonból ment rabolni egy 62 éves nő

  Az eladónő hiába kért segítséget egy férfitól, nem kapott. A fiatalember attól félt, hogy megszúrják.

 • Autóstoppos bankrabló

  Fuvarért könyörgött egy bankrabló akciója után az Egyesült Államokban; ezer dollárt ajánlott annak, aki elviszi Santa Cruzba.

 • Tizenéveseket gázolt halálra a vonat

  Megrendítõ vasúti baleset áldozata lett Németország Brandenburg tartományában két 15 éves fiú, akiket kedden gázolt el a Berlinbõl a svájci Interlakenbe tartó nemzetközi gyorsvonat.

 • Egy órán belül három baleset a fõvárosban

  Egy órán belül három komolyabb baleset történt a fõvárosban.

 • Megharapta a rendõrt egy részeg ukrán autós, mert felébresztette

  Ungvár - Megharapta a közlekedési rendõrt egy balesetet szenvedett részeg autós Ukrajnában, mert felébresztette, miközben õ összetört gépkocsijában aludt.

  A csernyihivi járási közlekedésrendészetet telefonon értesítették arról, hogy Majivka községnél az úton felborult egy Moszkvics személyautó. A helyszínre érkezett járõr az út szélén megtalálta az összetört kocsit, amelynek láthatóan ittas vezetõje mélyen aludt a jármû elsõ ülésén - jelentette csütörtökön a Forpost internetes ukrán hírportál.

 • Ágyába bújt a betörõ!

  Egy amerikai férfi hajnalban arra ébredt, hogy valaki bebújik mellé az ágyba, azt hitte, egy régi barátnõje, de sajnos helyette egy részeg férfi volt.

 • Beosont egy iskolába és megerõszakolt egy kisfiút egy szaúdi férfi

  DNS-teszttel bizonyították annak a szaúdi férfinak a borzalmas tettét, aki beosont egy iskolába és megerõszakolt egy kisfiút.

 • Elsírta magát az eladót fojtogató rabló

  Redõnyzsinórral fojtogatott és bántalmazott egy bolti eladónõt egy férfi Kaposváron - közölte a rendõrség. A férfi a bántalmazás után megkapta az üzlet bevételét, de a könyörgõ eladó miatt elsírta magát, így a nõ ki tudott menekülni az utcára.

 • Unokájával próbált meg lopni a nagypapa

  Egy nagypapa és unokája próbált meg ellopni egy trafót Kaposváron, a szolgáltató munkatársai azonban kiszúrták õket.

 • Tiltott szerencsejátékot szervezõ férfit fogtak el Csákváron

  Tiltott szerencsejáték szervezése miatt fogtak el a napokban a bicskei rendõrök egy 30 éves székesfehérvári férfit, aki az általa üzemeltetett egyik csákvári vendéglõben pókerezést szervezett.

 • Autólopósat játszott az autótolvaj letartóztatásakor

  Éppen autótolvajos videojátszadozás közben vettek õrizetbe egy igazi autótolvajt az Egyesült Államokban.