rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Televízión keresztül kommunikáltak egymással a fegyencek

 • Share on Tumblr

  Televíziós valóságshow-ba küldött sms-eken keresztül kommunikáltak egymással és a külvilággal szerbiai, boszniai és montenegrói fegyencek - nemcsak magán és szerelmes üzeneteket váltottak, hanem újabb bûntényeket is egyeztettek ezzel a módszerrel.

  A TV-Pink nevû szerb csatorna a szomszédos országokba is sugározza A farm címû valóságshow-ját, amelynek mûsorideje alatt a nézõk által beküldött sms-üzenetek is olvashatók a képernyõk. Ezek többnyire a résztvevõkhöz szóló biztatásokat, üdvözléseket tartalmaznak.

  A börtönök lakói azonban kihasználták a lehetõséget, hogy a fegyházba csempészett mobiltelefonok segítségével felvegyék a kapcsolatot a többi bandataggal - adta hírül a belgrádi média csütörtökön.

  A televíziós társaság a szerbiai igazságügyi hivatal utasításának eleget téve ígéretet tett arra, hogy a jövõben szûrni fogják a képernyõre kerülõ üzeneteket.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • A piroson hajtott át a Golf - 1 súlyos sérült

  A forgalomirányító lámpa tilos jelzése ellenére haladt át a keresztezõdésen egy VW Golf fiatal vezetõje szombaton délután Hódmezõvásárhelyen, majd nekicsapódott egy kisteherautónak. Utóbbi vezetõjét súlyos sérülésekkel szállították kórházba a mentõk.

 • Egy spanyol orvosi rendelõben kamerára bukkantak

  Az intimitás megsértésének címén vádat emeltek Barcelona egyik neves, elõkelõ betegeket kezelõ doktorát, mert a rendelõjének vécéjében rejtett kamerára bukkantak.

  A dietetikus orvos páciensei között szerepelt Joan Puigcerdos katalóniai pártvezér, Jorge Lorenzo autóversenyzõ vagy Ronaldinho lánytestvére - még abból az idõbõl, amikor a labdarúgó-legenda még a Barcelonában rúgta a bõrt.

 • Lopott virtuális bútorok után nyomoz a finn rendõrség

  Egy virtuális tolvajtréfának könnyen nagyon is valódi büntetéssel járó valódi következményei lehetnek Finnországban: kamaszok körében népszerû közösségi oldalról eltûnt virtuális bútorok ügyében indult szabályos hatósági nyomozás.

 • Papucstolvajok buktak le Borsodban

  Heccbõl loptak több tucatnyi strandpapucsot külföldiek a Sárospatak melletti végardói fürdõben, de lebuktak, és lopás miatt eljárás indult ellenük.

 • Börtön önfenyegetõ sms-ekért

  Egy év börtönre ítéltek egy nõt, amiért fenyegetõ sms-ek százait írta - önmagának. A rendõrségnek azonban azt hazudta, hogy azok mögött volt barátja és annak sógornõje állnak.

 • Szexszekta Szibériában

  Moszkva - Megostromolta egy szibériai szex-szekta fõhadiszállását az orosz rendõrség, és õrizetbe vette a társaság 41 éves vezetõjét - adta hírül az orosz sajtó rendõrségi jelentésekre hivatkozva.

  Mint a híradásokból kiviláglik, az Asram Sambala szekta, mely több különbözõ néven hallatott magáról, gyaníthatóan sok ember eltûnéséért felelõs.

 • Pedofilt fogtak Sárváron

  Megerõszakoltak egy 7 éves kisfiút Sárváron. A tettest másfél óra alatt elfogták. A bûncselekmény még novemberben történt, de a rendõrség eddig titokban nyomozott. Kiderült, hogy a gyereket egy játszótérrõl, a barátai mellõl csalogatta el a 20 éves férfi.

 • Mellkason szúrtak egy hajléktalant Székesfehérváron

  Megkéseltek egy hajléktalant szombat délután Székesfehérváron, az elkövetõ személye ismert, a rendõrség körözést adott ki ellene, még keresik.

 • Gyorsan lebukott a fegyveres postarabló

  Tetten érték és elfogták a rendõrök azt az embert, aki fegyverrel próbálta kirabolni az egyik helyi postát Dombóváron.

 • Sósavat itatott diákjaival egy tanár

  Fegyelmi vizsgálat indult egy középiskolai tanár ellen Japánban, miután fény derült rá, hogy büntetésbõl sósavat itatott két diákjával kémiaóráján.

 • 22 kisiskolást és egy felnõttet sebesített meg késével egy férfi Kínában

  Huszonkét kisiskolást és egy felnõttet sebesített meg késével egy férfi a közép-kínai Honan tartomány Hszinjang városához tartozó egyik településen.

 • Lelõtte exbarátnõje apját

  A Royal Air Force volt tagja lelõtte exbarátnõjének apját, amiért ellenezte a két fiatal kapcsolatát.
  kapcsolatát

 • Nyakon szúrta lakótársát

  Életveszélyes sérülést szenvedett az a férfi, akit lakótársa nyakon szúrt egy késsel XIII. kerületi lakásukban. A szurkálót a rendõrök õrizetbe vették.

 • Késelés a fõváros közepén - egy ember meghalt

  Életveszélyes sérülést szenvedett az a fiatal férfi, akit szóváltás közben hátba szúrt egy késsel egy 28 éves férfi a fõváros VII. kerületében.

 • Bankos Robin Hood

  Madrid - Bankos Robin Hoodja van Spanyolországnak: a 32 éves férfi hiteleket csal ki pénzintézetektõl, amelyeket azután szétoszt a pénzügyi rendszer ellen küzdõ aktivistáknak.

  Az illetõ megtagadja, hogy visszafizesse a bankoknak a pénzt, afféle polgári engedetlenségnek minõsíti magatartását. Eddig félmillió euróval - 120 millió forintnyi összeggel - tartozik a kamatokkal együtt 39 banknak. Mivel egy idõ után a saját nevére - Enric Durannak hívják - már nem kapott hitelt, céget alapított, és annak a nevében vett fel kölcsönöket.

 • Nem vezethette volna az autót, mégis vezette - meghalt

  Szaúdi nõ halálos autóbalesete

  Rijád - Halálos autóbalesetet szenvedett egy húszéves szaúdi nõ Rijádban, Szaúd-Arábia fõvárosában - egy olyan ország központjában, ahol a törvény szigorúan tiltja, hogy a nõk autót vezessenek.

 • Ketrecbe zárta, cigarettával égette gyerekeit az anya

  Súlyos börtönbüntetéseket szabott ki a brünni regionális bíróság pénteken egy hatalmas botrányt kavaró brutális gyermekkínzási ügyben Csehországban.

 • Hátba szúrta élettársát a körözött férfi

  Újabb bûncselekmény miatt indult nyomozás egy, már korábban körözött ember ellen Budapesten, a férfi ugyanis a gyanú szerint csaknem halálra késelte saját élettársát.

 • Autóbusznak csúszott, súlyosan megsérült

  Súlyosan megsérült az a nõ, aki autójával egy szembõl érkezõ autóbusznak csúszott a 66-os úton, a Baranya megyei Gödre közelében.

 • Saját magát buktatta le a részeg sofőr

  Balesetet szenvedett egy Maine állambeli nő, aki az ütközés előtt arról írt SMS-t az egyik barátjának, hogy részeg. Innentől hiába bizonygatta, hogy nem ivott. A nő a megengedett alkoholmennyiség kétszeresét fogyasztotta, mielőtt autóba ült.