rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Televízión keresztül kommunikáltak egymással a fegyencek

 • Share on Tumblr

  Televíziós valóságshow-ba küldött sms-eken keresztül kommunikáltak egymással és a külvilággal szerbiai, boszniai és montenegrói fegyencek - nemcsak magán és szerelmes üzeneteket váltottak, hanem újabb bûntényeket is egyeztettek ezzel a módszerrel.

  A TV-Pink nevû szerb csatorna a szomszédos országokba is sugározza A farm címû valóságshow-ját, amelynek mûsorideje alatt a nézõk által beküldött sms-üzenetek is olvashatók a képernyõk. Ezek többnyire a résztvevõkhöz szóló biztatásokat, üdvözléseket tartalmaznak.

  A börtönök lakói azonban kihasználták a lehetõséget, hogy a fegyházba csempészett mobiltelefonok segítségével felvegyék a kapcsolatot a többi bandataggal - adta hírül a belgrádi média csütörtökön.

  A televíziós társaság a szerbiai igazságügyi hivatal utasításának eleget téve ígéretet tett arra, hogy a jövõben szûrni fogják a képernyõre kerülõ üzeneteket.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Ütközött, döntött, elhajtott

  A kaposvári rendőrök rövid időn belül elfogták a sofőrt.

 • Vízen lebegõ holttest a Belsõ-tisztásnál

  Egy 60 év körüli nõ holttestét találta meg egy kishajó kapitánya a Velencei-tavon. A parttól 150 méterre holtan talált nõt, akinek lábán papucs volt, a rendõrségnek egyelõre nem sikerült azonosítania.

 • Harmadszor már lebukott az tolvaj

  Drága desszertek juttattak nem sokkal a szabadulása után ismét börtönbe egy 25 éves csurgói férfit, aki két napon belül - két sikeres lopást követõen - harmadszor is visszatért ugyanabba az üzletbe, ám akkor már vártak rá - közölte a rendõrség.

 • Magyar pár fosztogatta a parkolóórákat

  Tetten értek egy magyar párt Firenzében, amint éppen egy parkolóórát tört fel - számolt egy firenzei lap.

 • Leváltják a száguldozó kalocsai rendõrkapitányt

  A Kalocsai Rendõrkapitányság élén álló Dávid Károly dandártábornok személyi változást tervez - közölte a rendõrség csütörtökön az MTI-vel.

  A közeljövõben várható személyi változást a megyei rendõr-fõkapitányság szóvivõje nem indokolta. Mihályné Bornemisza Eleonóra õrnagy elmondta: Gyepes Zsolt alezredes ellen a gyorshajtás miatt indított eljárás lezárult, a rendõrkapitány szigorú elbírálásban részesült. Az MTI információját, miszerint nem a gyorshajtás az alapvetõ indoka a kalocsai kapitány leváltásának, a szóvivõ nem erõsítette meg, de nem is cáfolta.

 • 32 évet kapott a pedofil rabbi

  Harminckét év börtönbüntetésre ítéltek New Yorkban egy rabbit, aki többször is molesztált egy 16 éves fiút.

 • Hóátfúvás miatt zártak le egy utat Zalában

  Egy kisebb forgalmú mellékutat le kellett zárni Zalában, mert a nagy erejû szél folyamatosan visszahordja a letakarított havat a burkolatra.

 • Szerelme után ugrott a halálba az ózdi fiatalember

  Megdöbbentõ öngyilkosság történt Ózdon. Egy 22 éves fiatalember a mélybe vetette magát egy Vasvár úti épület tizedik emeletérõl. V. György állítólag nem tudta kiheverni szerelme egy évvel ezelõtti halálát és követte a lányt a másvilágra.

 • 6 év börtön kapott a tini, aki meggyilkolta szeretõjét

  Hat év fiatalkorúak börtönében letöltendõ szabadságvesztéssel sújtotta a Szegedi Ítélõtábla csütörtökön azt a tizenhat éves fiút, aki tavaly meggyilkolta negyvenesztendõs szeretõjét.

 • Hárommillió forint értéket vittek el egy családi házból Felsõszentivánon

  Összesen mintegy hárommillió forint értékû készpénzt és ékszert loptak el egy családi házból Felsõszentivánon - közölte pénteken a Bács-Kiskun Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese.

 • Õrizetben a két fegyveres rabló

  A Veszprém megyei és a Fejér megyei rendõrök közös akció keretében fogták el azt a két veszprémi férfit, akiket egy a 2010. februátr elején Székesfehérváron történt fegyveres rablással gyanúsítanak. A non-stop üzletet kirabló páros mindkét tagja bûnügyi õrizetben van.

 • Eltörték a 100 éves néni állkapcsát, majd kirabolták

  A saját lakásában támadtak meg rablók egy idõs asszonyt Kaposváron. Ismeretlen tettes vagy tettesek betörtek egy Bajcsy-Zsilinszky utcai lakásba. Az ott élõ idõs nõt bántalmazták, majd különbözõ értékeket, készpénzt, ékszereket, mûtárgyakat loptak el.

 • Kamionról leesett vaslemez vágta le egy autó tetejét

  Egy kamionról leesett vaslemez levágta egy autó tetejét Somogybabodnál, a balesetben ketten sérültek meg.

 • Drogterjesztés a karádi általános iskolában

  Fiatalkorúaknak adott el drogot két fiatal Karádon, a dílerek beetetéses módszerrel terítették a helyi általános iskola diákjainak a szert.

  A rendõrök egy fiatalkorút és egy 25 éves fiatalembert fogtak el, akiknél a házkutatás során nem találtak kábítószert.

  Az iskola diákjai között drogtesztet végeztek, amely néhány esetben THC-t (Tetrahidrokannabinol) mutatott ki a kisiskolások szervezetében, ez arra utal, hogy a diákok közül akadt, aki füvezett.

 • A piroson hajtott át a Golf - 1 súlyos sérült

  A forgalomirányító lámpa tilos jelzése ellenére haladt át a keresztezõdésen egy VW Golf fiatal vezetõje szombaton délután Hódmezõvásárhelyen, majd nekicsapódott egy kisteherautónak. Utóbbi vezetõjét súlyos sérülésekkel szállították kórházba a mentõk.

 • Benn rekedt az égő autóban, de időben érkezett a segítség

  Szerencsés kimenetelű baleset történt Rácalmáson. Egy családi ház garázsába állt be a sofőr az autóval, amikor füstöt észlelt a gépjárműben.

 • Kendert termesztettek a gyerekszobában

  A makói párnál csaknem ötszáz virágzó növényt és egy anyatövet is találtak.

 • 60 helyett 150-nel repesztett

  Egy, a gyorshajtók toplistáján magának helyet követelõ autóst „fogott” a traffipax a 41-es fõút Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szakaszán; a jármûvezetõ 150 kilométeres sebességgel hajtott el a mérõeszköz mellett.

 • Egy hétéves fiú mentette meg szülei életét

  Hétéves kisfiú mentette meg szüleit három fegyveres rablótól az Egyesült Államokban azzal, hogy elbújva telefonált a rendõrségnek.

 • Súlyos gyerekbalesetek- figyeljünk rájuk!

  Vasárnap délután Nyírturán egy kétéves kisfiú szaladt ki egy autó elé. A gépkocsi vezetõje már nem tudta elkerülni az ütközést, az elütött gyerek súlyosan megsérült.