rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Korrupt fõiskolai oktatók

 • Share on Tumblr

  Az egyik ungvári fõiskola néhány tanára a gyors meggazdagodás reményében bizonyos összegért hajlandó volt pozitív jegyet jegyezni be vizsgázó tanítványaik leckekönyveibe.

  Így történt ez a 25 éves Anatolij esetében is. Már az elsõ évfolyamon gondjai voltak a kollokviumok, szigorlatok leadásával, rövid idõ alatt több tantárgyból bukásra állt. A fõiskola igazgatóhelyettese az egyik tanárnõvel együtt elbeszélgetett Anatolijjal, felajánlották, hogy bizonyos összegért „segítenek” lemaradásának felszámolásában. 1800 hrivnyában állapodtak meg. Megbeszélték azt is, mikor és hol veszik át a pénzt.

  A megyei rendõrkapitányság megvesztegetésekkel foglalkozó osztálya azonban tudomást szerzett a megállapodásról, elhatározták, hogy tetten érik a megvesztegetett tanárokat.

  Anatolij a megbeszélt idõben elhozta és átadta a pénzt a tanárnõnek. Amikor távozni készült a borítékkal, több nyomozó vette körül. A tagadásnak nem volt semmi értelme. Még aznap letartóztatták a fõiskola igazgató helyettesét is.

  A nyomozás tovább tart. Nincs kizárva ugyanis, hogy az igazgató helyettes és a tanárnõ más diákoknak is segített vizsgáik leadásában.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások