rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Korrupt fõiskolai oktatók

 • Share on Tumblr

  Az egyik ungvári fõiskola néhány tanára a gyors meggazdagodás reményében bizonyos összegért hajlandó volt pozitív jegyet jegyezni be vizsgázó tanítványaik leckekönyveibe.

  Így történt ez a 25 éves Anatolij esetében is. Már az elsõ évfolyamon gondjai voltak a kollokviumok, szigorlatok leadásával, rövid idõ alatt több tantárgyból bukásra állt. A fõiskola igazgatóhelyettese az egyik tanárnõvel együtt elbeszélgetett Anatolijjal, felajánlották, hogy bizonyos összegért „segítenek” lemaradásának felszámolásában. 1800 hrivnyában állapodtak meg. Megbeszélték azt is, mikor és hol veszik át a pénzt.

  A megyei rendõrkapitányság megvesztegetésekkel foglalkozó osztálya azonban tudomást szerzett a megállapodásról, elhatározták, hogy tetten érik a megvesztegetett tanárokat.

  Anatolij a megbeszélt idõben elhozta és átadta a pénzt a tanárnõnek. Amikor távozni készült a borítékkal, több nyomozó vette körül. A tagadásnak nem volt semmi értelme. Még aznap letartóztatták a fõiskola igazgató helyettesét is.

  A nyomozás tovább tart. Nincs kizárva ugyanis, hogy az igazgató helyettes és a tanárnõ más diákoknak is segített vizsgáik leadásában.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Egy testvérpár fulladt vízbe a szenci aquaparkba

  Egy hároméves kuvaiti kisfiú és hatéves nõvére fulladt meg kedden este 7 óra körül a szenci aquaparkban.

 • Autóbusz sodort el egy gyalogost Szolnokon

  Személyi sérüléses baleset történt kedden délelõtt Szolnok belterületén a piacnál, az Ady Endre út és Ságvári E. krt. keresztezõdésében.

 • Halálos baleset Röszkénél

  Két személyautó ütközött az 5512-es út és az M5-ös autópálya találkozásánál.

 • Elsüllyedt egy csónak Szolnokon, egy személy életét vesztette

  A rendõrség még vizsgálja annak a balesetnek az okát és körülményeit, amely szombaton késõ este történt Szolnokon.

 • Megharapta a rendõrt egy részeg ukrán autós, mert felébresztette

  Ungvár - Megharapta a közlekedési rendõrt egy balesetet szenvedett részeg autós Ukrajnában, mert felébresztette, miközben õ összetört gépkocsijában aludt.

  A csernyihivi járási közlekedésrendészetet telefonon értesítették arról, hogy Majivka községnél az úton felborult egy Moszkvics személyautó. A helyszínre érkezett járõr az út szélén megtalálta az összetört kocsit, amelynek láthatóan ittas vezetõje mélyen aludt a jármû elsõ ülésén - jelentette csütörtökön a Forpost internetes ukrán hírportál.

 • A legesetlenebb brit rablók

  London - Kivívta magának a Nagy-Britannia legesetlenebb rablóbandája címet az a csapat, amely "félrefúrta" magát, és egy bank helyett egy irodába hatolt be, illetve le.

  Aztán távozott.

 • Hárman támadtak az idõs férfira, mert nem adott elég kölcsönt

  Õrizetbe vettek egy 18 éves nõt és egy 37 éves férfit a Szabolcs megyei Rakamazon, akik súlyosan bántalmaztak egy idõs férfit. Csoportos rablás ügyében indult ellenük eljárás. Harmadik társukat még keresik – értesült a HavariaPress.

 • Egy személygépkocsi és egy személyvonat ütközött össze

  Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt Tatabányán, egy vasúti kereszteződésben 2014. május 19-én 8 óra körüli időben. Egy személygépkocsi és az Oroszlányba tartó személyvonat ütközött össze a Búzavirág úti vasúti átjáróban eddig tisztázatlan körülmények között.

 • Helikoptercsempész ukránt fogtak a Záhony-Csap közúti határátkelõn az ukrán vámosok

  Ungvár - Alkatrészeknek feltüntetve akart Magyarországról egy teljesen új helikoptert Ukrajnába csempészni tehergépkocsijával egy ukrán állampolgár a Záhony-Csap közúti határátkelõhelyen.

 • Lefoglalt luxusautók 100 milliós értékben

  A Vám- és Pénzügyõrség nyomozószolgálata eljárást folytat vámbevételt jelentõs mértékben csökkentõ, üzletszerûen elkövetett csempészet bûntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen - tudatta Sipos Jenõ a VPOP szóvivõje.

 • Súlyos baleset az M1-esen

  Súlyos baleset történt az M1-es autópályán Mosonmagyaróvárnál csütörtökön, a legsúlyosabb sérültet mentõhelikopter szállította el.

 • Téves lakást 'beleztek ki'

  London - Tévesen "beleztek ki" egy lakást a bontómunkások Nagy-Britanniában, mert az önkormányzat rossz címet adott meg nekik.

  A lakás tulajdonosa vakációról érkezett haza, amikor döbbenten szembesült a pusztítással: kiszedtek minden mozdíthatót konyhájából, fürdõszobájából.

 • Súlyosan bántalmazta, majd összevarrta felesége száját egy budapesti férfi

  Összevissza verte, kis híján megölte, majd bevarrta felesége száját R. Tibor.

 • Halálra gázolta kétéves kisfiát egy férfi tolatás közben

  Az eddigi információk szerint egy 34 éves férfi az udvarán a személygépkocsijával a garázsba tolatott, eközben elütötte az udvaron játszó kétéves kisfiát.

 • Megverte és napokra a fáskamrába zárta

  Több napon át egy fatároló helyiségben tartotta fogva élettársát egy devecseri lakos; a 37 éves férfit pénteken elõzetes letartóztatásba helyezte a veszprémi bíróság – közölte a Veszprém Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Késsel fenyegetõzve raboltak ki egy boltot Szeged makkosházi városrészében

  Késsel fenyegetõzve raboltak ki egy boltot Szeged makkosházi városrészében – tájékoztatta a rendõrség pénteken az MTI-t.

 • Lopott az álrendõr Kincsesbányán

  Rendõri igazoltatást színlelve lopott meg egy autóst egy ismeretlen álrendõr a Fejér megyei Kincsesbánya közelében.

  A 68 éves sértett szerdán délelõtt Fehérvárcsurgóra tartott, s útközben megállt a kincsesbányai halastó közelében. Kisvártatva egy szürke színû, ismeretlen típusú személyautó állt meg mellette, az út túloldalán.

  A bent ülõ három ember egyike - egy magas, erõs testalkatú, rövidre nyírt õszes hajú férfi - kiszállt a kocsiból és odasétált a sértetthez: közölte vele, hogy szabálytalanul állt meg a gépkocsival, majd ellenõrzés céljából elkérte a sértett személyes okmányait.

 • Síbalesetben vesztette életét a horvátországi miniszter

  Síbalesetben életét veszített Horvátország védelmi miniszterének helyettese Gordan Cacic az olaszországi Cortina d'Ampezzoban.

 • Lovas kocsi és busz ütközött Orosházán

  Szerencsésen végzõdött az az orosházi baleset, melynek során egy lovas kocsi és egy autóbusz ütközött össze.

 • Milliós ékszerrablás a sörözõben

  A lakosság segítségével keresi a rendõrség azokat az ismeretleneket, akik mintegy egymillió forint értékben raboltak el különféle ékszereket egy debreceni sörözõ alkalmazottjától.