rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Bántalmazták a gázolót Nyírbogdányban

 • Share on Tumblr

  Bántalmaztak egy autóst a balesete után a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírbogdányban, a sértett egy kisfiút ütött el, könnyû sérüléseket okozva ezzel a gyermeknek - közölte a térségi rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese hétfõn az MTI-vel.

  Egy négyéves kisfiú gyermekkerékpárral kanyarodott az autó elé még vasárnap, s a sofõr már nem tudott megállni, ezért elütötte a gyermeket, aki könnyebben megsérült - mondta Fülöp Gergely szóvivõ.

  A fõhadnagy tájékoztatása szerint a gyermek apja a baleset után bántalmazta az autót vezetõ 17 éves helybeli fiatalembert, akinek soha nem volt jogosítványa, ráadásul a kocsinak sem volt mûszaki vizsgája, sõt kötelezõ felelõsségbiztosítása sem.

  A bántalmazott autós szintén könnyebb sérüléseket szenvedett az ütlegektõl.

  A rendõrség eljárást indított a verekedõ apa és a jogosítvány nélkül, forgalomképtelen jármûvel közlekedõ fiatalember ellen, valamint vizsgálják a felelõsség kérdését is a közlekedési balesetben.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások