rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Bántalmazták a gázolót Nyírbogdányban

 • Share on Tumblr

  Bántalmaztak egy autóst a balesete után a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírbogdányban, a sértett egy kisfiút ütött el, könnyû sérüléseket okozva ezzel a gyermeknek - közölte a térségi rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese hétfõn az MTI-vel.

  Egy négyéves kisfiú gyermekkerékpárral kanyarodott az autó elé még vasárnap, s a sofõr már nem tudott megállni, ezért elütötte a gyermeket, aki könnyebben megsérült - mondta Fülöp Gergely szóvivõ.

  A fõhadnagy tájékoztatása szerint a gyermek apja a baleset után bántalmazta az autót vezetõ 17 éves helybeli fiatalembert, akinek soha nem volt jogosítványa, ráadásul a kocsinak sem volt mûszaki vizsgája, sõt kötelezõ felelõsségbiztosítása sem.

  A bántalmazott autós szintén könnyebb sérüléseket szenvedett az ütlegektõl.

  A rendõrség eljárást indított a verekedõ apa és a jogosítvány nélkül, forgalomképtelen jármûvel közlekedõ fiatalember ellen, valamint vizsgálják a felelõsség kérdését is a közlekedési balesetben.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Előzzük meg a kerékpárlopásokat

  A jó idő beköszöntével egyre több kerékpár kerül elő, és ezzel együtt a kerékpárlopások száma is megnövekedhet. Azért, hogy biciklije ne váljon a kerékpártolvajok célpontjává, fogadja meg a Nyíregyházi Rendőrkapitányság alábbi tanácsait:

 • Szúrt, mert el akarták hagyni

  Megszurkálta élettársát egy férfi a nyíregyházi vasútállomáson, egy álló vonat egyik fülkéjében. A nõ súlyosan megsérült, a szurkálót a rendõrök elfogták.

 • 3 év börtönt kaphatnak illegális filmterjesztésért az egyetemisták

  Négy számítógépet foglalt le a rendõrség két gyõri egyetemistától a napokban. A huszonéves fiúk filmeket töltöttek le az internetrõl, majd azokat ugyancsak a világhálón pénzért terjesztették. A fiúk akár három évet is kaphatnak tettükért.

 • Rablótámadás áldozata lett a holtan talált nõ

  Rablótámadás áldozata lett az az idõs csépai asszony, akit a hétvégén holtan találtak meg otthonában – közölte a rendõrség hétfõn a távirati irodával. Miután a 79 éves nõt pár napja már nem látták a hozzátartozók, múlt szombaton bejelentést tettek a rendõrségen – tette hozzá a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje.

 • Emberi testrészek kerültek elõ egy raktárból

  A bizarr felfedezést a raktár új tulajdonosa tette, aki egy aukción jutott hozzá az ott tárolt dobozokhoz a múlt héten.

 • Sérült vezeték miatt volt gázömlés Ecsegen

  Egy vezeték sérülése miatt gázömlés volt kedden a Nógrád megyei Ecsegen.

 • A csurgói alázós rendõröket felfüggesztették

  Felfüggesztették azt a három csurgói rendõrt, akik ellen több, általuk kihallgatott gyanúsított megalázása és jogtalan fogva tartása miatt emelt vádat a múlt héten a Somogy Megyei Fõügyészség.

  A vádhatóság szerint a három egyenruhás még tavaly februárban két - betörések miatt elõállított - szellemi fogyatékost vett rá arra, hogy különféle megalázó feladatokat végezzenek el, sõt ezekrõl mobiltelefonos felvételeket készítettek, s a képeket feltették a helyi számítógépes hálózatukra is.

 • Leégett egy családi ház Péren

  Leégett egy családi ház az éjjel a Gyõrhöz közeli Péren.

 • Fényes nappal szedték szét a lerobbant Ladát

  Törökszentmiklós - Néhány órára maradt õrizetlenül, mégis alaposan lecsupaszították azt a lerobbant Ladát, amelyet tulajdonosa hagyott a négyes fõút közelében Törökszentmiklós külterületén - tájékoztatta szerdán szerkesztõségünket a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendõr-Fõkapitányság sajtószóvivõje.

 • Igazoltatás során egy nõi holttest került elõ a jármûbõl

  Megállított az orosz rendõrség egy 28 éves fiatalembert, mert kicsit áthajtott a felezõvonalon. Volt nagy meglepetés, amikor bepillantottak a jármûbe.

 • Repülõgép és helikopter zuhant le a légi bemutatón

  Lezuhant egy katonai repülõgép és egy helikopter egy venezuelai légi bemutatón kedden, de senki nem sérült meg.

 • Lopott kamion foglaltak le Nagylaknál

  Egy Spanyolországban ellopott kamion tartóztattak föl a rendőrök a nagylaki határátkelőhely kilépő oldalán - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken.

 • Koporsókkal teli halottszállító furgont loptak el

  Kereken egy tucat teli koporsóval együtt lopott el egy jelöletlen halottszállító furgont néhány kisstílû rabló, majd szembesülve a "rakománnyal", egy erdõben pakolták le az egészet.

 • Háromszázezret ér a galéria kifosztója

  Háromszázezer forintot ajánlott fel a rendõrség annak, aki nyomra vezeti a hatóságokat egy szolnoki galériában történt, több mint tízmilliós kárértékû betörés ügyében.

 • Megszúrta haragosát

  Életveszélyes sérülést szenvedett az a férfi, akit haragosa egy késsel hasba szúrt Nagyatádon.

  Egy 33 és egy 38 éves férfi veszett össze, majd a veszekedés hevében az idõsebb elõkapott egy kést, melyet a másik hasába döfött. A megkéselt férfit életveszélyes sérüléssel szállították a mentõk kórházba, ahol azonnal megmûtötték.

 • Sziklaugrás közben vesztette életét a híres teniszező

  Rovello a Tamolitch Pool nevű kis tóhoz látogatott el és ugrott le egy 18 méteres sziklafalról. A szemtanúk szerint a fiatal teniszező szerencsétlenül, fejjel érkezett a vízbe, amely alig volt néhány fokos.

 • A Kis-Sajóba fulladt egy 14 éves fiú

  Az úgynevezett Kis-Sajóba ugrott és meghalt egy fiú a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Felsõzsolcánál.

 • Életfogytiglant kapott a kézigránátos támadó

  Életfogytig tartó fegyházra ítélte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Bíróság a 2005 augusztusában Törökszentmiklóson két, haragban lévõ család között kitört, halálos tömegverekedés elsõrendû vádlottját, aki egy illegálisan tartott kézigránátot robbantott fel az összetûzés során.

 • Leégett egy mûhelycsarnok tetõszerkezete Kecskeméten

  Kigyulladt és leégett egy raktárként használt mûhelycsarnok tetõszerkezetének harmada kedd hajnalban Kecskeméten; a tûzben senki sem sérült meg, de az anyagi kár jelentõs.

 • Összevertek egy debreceni házaspárt

  Két rendbeli súlyos testi sértés miatt indított eljárást a rendõrség egy 75 éves debreceni férfival szemben.