rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Koporsóval sütött pizzák

 • Share on Tumblr

  Koporsókkal sütnek pizzát Nápolyban - legalábbis ezt gyanítja az olasz államügyészség.

  A koporsók a helyi temetõbõl származnak, és fájukért ássák ki tolvajok. A hagyományos nápolyi pizza - amelyet csaknem 300 éve ötlöttek ki - ugyanis tölgyfatüzeléssel sül, a tölgy azonban elég drága, a koporsók pedig zömmel ebbõl készülnek.

  A gyanú igazolására - mármint hogy jó pár kis pizzázó koporsóval süt - nyomozók figyelik a több ezer sütödét.

  Nápoly temetõjét gyakran fosztogatják tolvajok: tavaly mintegy ötezer virágcserepet loptak el belõle.

  Hogy a koporsótolvajok a halottakat visszatemetik-e sírjukba, miután koporsójukat megkaparintották, arra nem tért ki az AFP francia hírügynökség.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Lovászokat loptak meg

  Kétmillió forint kárt okozott az az egyelõre ismeretlen tettes, aki még tavaly novemberében hatolt be egy Hódmezõvásárhely külterületén lévõ tanya lovardájába, ahonnan egy Sulky típusú kétkerekû jártató kocsit és egy M 2000 Maraton típusú versenykocsit (gyári száma: KS068200506) tulajdonított el.

  A Hódmezõvásárhely Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya dolog elleni erõszakkal nagyobb értékre elkövetett lopás bûntett gyanúja miatt folytat nyomozást az ügyben.

 • Kislánya elrablásával akarta prostitúcióra kényszeríteni

  A rendõrség õrizetbe vett vasárnap egy kecskeméti férfit, aki a gyanú szerint hároméves kislánya elrablásával akarta prostitúcióra kényszeríteni volt élettársnõjét.

 • Halálos gázolás történt Csurgón

  Halálos közúti közlekedési baleset történt 2013. május 9-én 23 óra 55 perckor Csurgó belterületén. Egy személygépkocsi eddig tisztázatlan okokból elgázolt egy gyalogosan közlekedő 53 éves férfit.

 • 26 kilogramm amfetamint találtak egy budapesti férfinál

  Huszonhat kiló kábítószert és lõfegyvereket találtak a rendõrök egy fõvárosi férfi lakásán. Az ügyben összesen öt embert állítottak elõ, köztük két külföldit is.

 • Eltörték a 100 éves néni állkapcsát, majd kirabolták

  A saját lakásában támadtak meg rablók egy idõs asszonyt Kaposváron. Ismeretlen tettes vagy tettesek betörtek egy Bajcsy-Zsilinszky utcai lakásba. Az ott élõ idõs nõt bántalmazták, majd különbözõ értékeket, készpénzt, ékszereket, mûtárgyakat loptak el.

 • Kábítószert tartalmazó répa

  Kábítószeres répákat csípett el a szerb vámõrség: 40 kiló heroin került elõ egy zöldségszállítmányból.

 • Drogos tinik az utcán

  Kábítószeres tizenéveseket fogtak Siófokon a Tinódi Sebestyén utcában. Azon kívül, hogy pozitív lett a drogtesztjük, még volt is náluk a gyanús növényi õrleménybõl.

 • Tizennyolc méter zuhant, majd a betonba csapódott egy brit kislány

  Tizennyolc métert esett és fejjel a betonnak csapódott egy brit gyermek, akit a szülei csak pár másodpercre hagytak magára. A balesetnek nincs felelõse.

 • Többszörösen büntetett elõéletû rablókat fogtak a szegedi rendõrök

  2008. 11. 04-én 14: 40-kor egy szegedi Kínai Áruházba több vásárlóval együtt két fiatal nõ érkezett. Róluk akkor még senki sem gondolta, hogy rablást kísérelnek meg, és az eladóval vívnak közelharcot a megszerzett árúért.

  Amikor elérkezettnek látták a pillanatot, elemeltek egy nõi csizmát és sietve távozni akartak, de az üzlet alkalmazottja résen volt, és tetten érte õket. Felszólította, hogy adják vissza a terméket, de ennek nem tettek eleget, ezért az eladó el akarta venni tõlük, ami aztán kisebb dulakodást követõen sikerült is neki. Ekkor a rablást megkísérlõk elmenekültek.

 • Sorozatos kihülések - figyeljünk oda magányos és idõs szomszédainkra is!

  Szombaton a Nyíregyháza határában található antalbokori házában holtan találtak egy 75 éves férfit. Az egyedül lakó bácsit szomszédai két hete nem látták, ezért értesítették a rendõrséget. Az elõzetes orvosi vélemény szerint a férfi kb. 14 nappal korábban, kihûlés következtében vesztette életét a fûtetlen épületben.

 • 17 késszúrással ölték meg a 62 éves férfit

  A szomszédok szerint családi tragédia történhetett a pozsonyi házaspár lakásában. Kedden délután lakásában bukkantak rá a 62 éves férfi holttestére.

 • Horrorisztikus baleset lett a születésnapi buli vége

  Horrorisztikus balesetnek volt szemtanúja egy csapat fiatal New Yorkban: születésnapját ünneplõ barátjuk fejét összetörte egy híd.

 • Holttestet találtak a vendéglõ mögötti bozótban

  Minden jel szerint megölték azt a 34 éves szlovák férfit, akinek holttestét szombat este találta meg a rendõrség egy tapolykomlósi vendéglõ mögötti bozótosban.

 • Amikor a betörõt meglopják

  Bellevue - Meglopta betörõit egy amerikai férfi - elkötötte autójukat, amivel a lopott cuccot elvihették volna.

  Patrick Rosario házának pincéjében volt, amikor meghallotta, hogy betörõk járnak az emeleten. Felhívta a rendõrséget, majd kiosont az épületbõl.

 • Csalót keres a szegedi rendõrség

  Büntetõeljárás indult a Szegedi Rendõrkapitányságon nagyobb értékre elkövetett csalás ügyében, melyben várják a sértettek jelentkezését. A rendõrség adatai szerint a 29 éves Weisz Gábor azzal gyanúsítható, hogy különbözõ hirdetõújságokban hitelközvetítési tevékenységet hirdetett. Vállalta, hogy a felvenni kívánt összeg négy százalékáért kedvezõ hitelt szerez. Ügyfelei azonban hitelt nem kaptak, és a már átadott közvetítõi díjat sem kapták vissza. Weisz Gábor - mint kiderült - egyik magyarországi pénzintézettel sem áll kapcsolatban.

 • Elmebetegség miatt felmentették a bíróverõt

  Kóros elmeállapota miatt a bíróság szerdán felmentette azt a férfit, aki még januárban bántalmazott két bírót és egy ügyvédet a Pest Megyei Bíróságon.

  A Fõvárosi Bíróság szerdai jogerõs ítéletében a felmentés mellett elrendelte a férfi kényszergyógykezelését.

  A férfi január 8-án a gondnokság alá helyezése ügyében indított másodfokú per tárgyalásán, a Pest Megyei Bíróságon egy neki nem tetszõ kérdés miatt egy fémvázas székkel rátámadt a tanács elnökére, az egyik bíróra és kirendelt ügyvédjére is; a bántalmazás következtében mindhárman megsérültek.

 • Elhagyott tankok

  Majdnem száz elhagyatott, T-80-as típusú tank került elõ egy Jekatyerinburgtól száz kilométerre fekvõ erdõbõl. Senkinek sem hiányoztak, viszonylag jó állapotban vannak. Vajon mire kellhettek?

 • Gyerekpornót készített a nyugdíjas

  Gyerekekrõl készített pornográf felvételeket egy 68 éves férfi a csallóközi Nagymegyeren. Tudtuk meg nemrég, a szlovák rendõrség nagyszombati kerületi fõkapitányságától.

 • Ovis fia hátizsákocskájában feledte apuka a narkóját

  Óvodás fia hátizsákocskájában feledte egy férfi a kábítószerét az Egyesült Államokban, aminek eredményeként õrizetbe vette a rendõrség.

 • Vizibiciklirõl ugrott a Balatonba a tinédzser, meghalt

  Megtalálták a Balatonmáriafürdõnél eltûnt 16 éves fiú holttestét a búvárok.