rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Felesége hátába döfte a konyhakést a vita közben

 • Share on Tumblr

  Életveszélyes sérülést szenvedett az a nõ, akit férje késelt meg mányi otthonukban. A férfit a rendõrök a helyszínen elfogták.

  Az eset a Fejér megyei Mány egyik családi házában történt. A 60 éves férj és 52 éves felesége összeveszett valamin, a veszekedés pedig odáig fajult, hogy a férfi felkapott egy konyhakést, s azt a nõ hátába döfte.

  A kés pengéje a bordák közt a rekeszizomig hatolt, azt átvágta, a nõt emiatt életveszélyes állapotban szállították kórházba a mentõk. A férjet a rendõrök a helyszínen elfogták, kihallgatása után õrizetbe vették.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Patikarablók gázolták halálra Karen Schmeer amerikai filmest

  Egy patika elleni rablótámadás indirekt áldozata lett New Yorkban Karen Schmeer amerikai filmes, aki vágóként mûködött közre több díjnyertes dokumentumfilm elkészítésében.

 • 28 év bujkálás után fogták el

  Huszonnyolc év bujkálás után adott életjelt magáról az amerikai hadsereg egyik dezertõre, aki Svédországban él. Felbukkanása egyelõre nem jelent veszélyt önmagára: bár bûne nem évült el, mégsem tartóztathatják le.

 • Egy 63 éves nõ holttestét találták meg a Balatonban

  Egy budapesti nõ holttestére bukkantak csütörtökön a Balaton siófoki partszakaszán, a kövek között - tájékoztatott a Somogy megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Megtalálták a 82 éves idõs embert, aki Cigándról tûnt el

  Mintegy húsz óra elteltével került elõ egy Cigándról eltûnt idõs ember.

 • Karácsonyfa helyett kannabiszfa

  Fenyõfa helyett egy kétméteres kannabiszcsemete feldíszítésével került ünnepi hangulatba egy idõsebb német férfi, aki ellen - karácsony szelleme ide vagy oda - kábítószer-birtoklás miatt indított eljárást a rendõrség.

 • Ercsi verekedés: négyen elõzetesben

  Elõzetes letartóztatásba helyezett négy fiatalt a bíróság csütörtökön az Ercsiben a hétvégén történt csoportos garázdaság résztvevõi közül. Egy gyanúsított szabadlábon védekezik, hárman õrizetben vannak, három résztvevõt pedig még keresnek.

 • Magas szintû kapcsolataira hivatkozva zsarolt APEH ügyintézõt

  (Nyíregyháza)

  Zsarolás miatt tett feljelentést pénteken egy APEH ügyintézõ a Nyíregyházi Rendõrkapitányságon. A hölgy elmondása szerint egy ügyfél 350.000 forintot követelt tõle, mert nem intézték el neki soron kívül a néhány tízezer forintos illeték-visszaigénylését. A férfi magas szintû kapcsolataira hivatkozva azzal fenyegetõzött, hogy ha nem kapja meg a pénzt, kirúgatja a nõt. Az ügyintézõ fizetett, hogy ne továbbítsák a már állítólag aláírt fegyelmi felmondó levelét.

 • Hóban kevesebb a bûneset

  A hóviharsorozat sokat javít a közbiztonságon: jóval kevesebb bûntettrõl érkezett bejelentés Washingtonban a rendõrségre az utóbbi másfél héten.

 • Hat év börtön a gyerekeket zaklatónak

  Hét év letöltendõ szabadságvesztésre ítélte a Besztercebányai Járásbíróság a 32 éves kiszucújhelyi Peter Kubalát, akit gyermekpornó elõállítása és kiskorú sérelmére elkövetett szexuális zaklatás bûncselekményében találtak vétkesnek.

 • 10 éves kislányt gyanúsítanak egy csecsemõ megölésével

  A gyerek nevét még nem hozták nyilvánosságra. Annyit lehet tudni, hogy egy három hónapos csecsemõ haláláért felelõs.

 • Hamis pénzzel fizettek…

  A Gödöllõi Rendõrkapitányság pénzhamisítás bûntett elkövetése miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

  2009. február 21-én az esti órákban Zsámbok egyik sörözõjében egy ismeretlen férfi cigarettát vásárolt, melyért egy 20 ezer forintos címletû bankjeggyel fizetett. Amikor az eladó megnézte a 20 ezrest, látta, hogy a fémazonosító csíkon a 2 ezer forintos felirat látható.

 • Tizenhét emeletnyi zuhanást élt túl

  A 17. emeletrõl esett ki egy 4 éves fiúcska Floridában egy szállodából, ám túlélte a zuhanást apróbb sérülésekkel.

 • Rémálommá vált az esküvõi kocsikázás

  Véres rémálommá vált egy perc alatt az ifjú pár romantikus kocsikázása, amikor egy figyelmetlen autós teljes sebességgel beleszállt a lovaskocsiba.

 • Vasúti átjáróban történt baleset Jászapátinál

  A baleset Jászapátinál történt. A kocsi a tilos jelzés ellenére hajtott a sínekre.

 • Bestiális kismamagyilkosság az Egyesült Államokban

  Kennwick - Megkéseltek egy várandós nõt az Egyesült Államokban, a tettes kivágta a magzatot az áldozat méhébõl.

  Az eset péntek éjjel történt a Washington állambeli Kennewickben.

 • 2011-es változások a rendõrség szolgálati szabályzatában

  Új szolgálati szabályzat vonatkozik a rendõrökre 2011 október 1-tõl. A fej és a gyomor ütésének tilalma már nincs nevesítve, a bilincs gyakrabban kerülhet elõ, szolgálaton kívül viszont nem tarthat a rendõr magánál gumibotot.

  Pénteken hatályba lépett Pintér Sándor belügyminiszter rendelete a rendõrség új szolgálati szabályzatáról. Az új rendelet megtiltja a rendõröknek, hogy szolgálaton kívül maguknál tartsanak vegyi eszközt, elektromos sokkolót, rendõrbotot, kardlapot vagy bilincset.

 • Dührohamot kapott az óvónõ, több mint százszor ütött az ovisokra

  Több mint százszor ütötte meg az ovisok a nõ. Ipari kamera buktatta le.

 • Holtan találta kilenc hónapos gyermekét egy apa

  Holtan találta meg kilenc hónapos gyermekét egy apa tegnap este Budaörs közelében. A csecsemõ az édesanyjával volt, aki eszméletlenül feküdt a kisfiú holtteste mellett.

 • Hamis okmányok banki csaláshoz

  2008. november 6-án a nagylaki határátkelõhelyen a Rendõrség és Vám És Pénzügyõrség összehangolt tevékenységének köszönhetõen két román állampolgárnál több hamis okmányt találtak.

  A két román férfi Németországba igyekezett, hogy ott a hamis okmányokkal banki hitelekhez jussanak

 • Tizenötezer kaparós sorsjegyet tulajdonítottak el

  Tizenötezer kaparós sorsjegyet kaparintottak meg Kínában utcai járókelõk, miután karambolozott a szerencsepapírokat szállító teherautó és kinyílt raktérszekrénye.