rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Kivégezték az óvódások késelõjét

 • Share on Tumblr

  Kivégezték az óvodásokat megkéselõ kínai ámokfutót a pekingi média jelentése szerint.

  A kelet-kínai Csiang-szi (Jiangsu) tartománybeli Tai-hsziang (Taixing) városban egy helybeli férfi 29 gyermeket és három felnõttet sebesített meg egy késsel még 2010. április 29-én.

  A 47 éves munkanélküli Hszü (Xu) 2010. május közepén tartott bírósági tárgyalásán azt vallotta, a támadással az egész társadalmon akarta kitölteni bosszúját.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Döbbenetes hazugsággal vezette meg kollégáit egy rendõrnõ

  A 40 éves Rachel Hewitt közlekedési rendõrt a bíróság 18 hónap börtönre ítélte Elmsallban. A nõ azt hazudta feletteseinek, hogy a lánya rákos, ezért rendszeresen elengedték a munkából.

 • Hat rendõrautóval egy öngyújtó ellen

  Peking - Hat rendõrautót küldtek ki egy puskás ember ellen Kínában, de kiderült, hogy csak hatalmas öngyújtó a flintája.

  A rendõrség lakossági telefonbejelentésekre száguldott Nancsing városában éjszaka lefegyverezni és elfogni a puskával sétáló férfit, még mielõtt nagy baj történne.

 • Az oltáron rontotta meg a kislányt a pap

  20 év börtönbüntetést kapott egy lelkipásztor Amerikában, amiért bûnös testiségre cserélte a lelki élvezeteket. A 40 éves Timothy E. Parker, aki Westgate-ben szolgált egy lutheránus templomban, megrontott egy 12 éves kislányt.

 • Részegen autózott a börtönbe leülni ittas vezetése büntetését

  Részegen autózott a börtönbe egy férfi az Egyesült Államokban, hogy letöltse ittas vezetése büntetését.

 • Benzinkútrablás könnygázzal!

  Gázspray-vel fújta le az alkalmazottat, majd kifosztotta a benzinkutat egy férfi Mindszenten.

 • Miskolcon egy ittas utas megvert egy buszsofõrt

  A miskolci tömegközlekedés egyik járatán megverte a sofõrt egy alkoholos állapotban lévõ utas - mondta a rendõrség.

  Dobi Tamás, a Borsod megyei rendõr-fõkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa közölte: az eset kedd délután történt, a buszsofõr értesítette a rendõrséget. A miskolci rendõrkapitányság járõrei megállapították, hogy a 37 éves miskolci férfi alkoholos állapotában hangoskodott a buszon, sértegette az utasokat.

 • Rekétavetõvel a csomagtartójában az erõmûhöz hajtott (Oroszlány)

  A szákszendi férfi az erdõben találta a vállról indítható rakétavetõt. Szákszenden, a volt szovjet laktanya közelében fedezte fel a szerkezetet. A több mint 1 méter hosszú rakétavetõ töltet nélkül, eredeti csomagolásában hevert a fák között.

 • Meghalt a bukósisak nélkül motorozó férfi

  Nem volt bukósisak azon a motoroson, aki elesett és meghalt Budapesten, a 17-dik kerületben vasárnap délután.

 • Véres leszámolás Szabadkánál

  Afgán és pakisztáni menekültek véres leszámolására került sor a napokban, az egyik Szabadka környéki tanyán. Egy pakisztáni életét vesztette, egy másik pedig életveszélyesen megsérült.

 • Dohányzási tilalom miatt gyilkolt a vendég

  Megölte egy vendéglõ tulajdonosát és súlyosan megsebesítette a fõpincért egy férfi Bogotában, mert figyelmeztették a dohányzási tilalomra.

 • Elektromos kerékpár ütközött autóval Nyíregyházán

  Mentõ érkezett ahhoz a közlekedési balesethez, ami kedden délután történt Nyíregyházán, a Bethlen Gábor és a Víz utcák keresztezõdésében, miután autónak hajtott egy elektromos kerékpáros.

 • 130 sertést kellett kimenteni a felborult kamionból

  A mentés csaknem hat órán át tartott, 22 állat elpusztult. A baleset még hétfő délután történt, a 6-os főúton, a barcsi körforgalomban. A kamionon több mint 130 sertést szállítottak.

 • Kiállítással a diszkóbalesetek ellen

  Budapest - A diszkóbalesetek megelõzése érdekében a fiatalokhoz és szüleikhez szóló kiállítás nyílt a Nyugati téri aluljáróban.

  Az egyik plakátokon tizen-huszonéves fiatalok mesélnek arról, hogy túléltek egy balesetet. Egy másikon arról számolnak be, hogy ismerõsük, barátjuk ivott a szórakozóhelyen, ennek ellenére utána kocsiba szállt, egy fának hajtott és ma tolószékben ül.

 • Vádjavaslat a városnézõ kisvonat sofõrje ellen

  Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a rendõrség annak a városnézõ kisvonatnak a vezetõjével szemben, amely a nyáron csaknem halálra gázolt egy gyalogost Szeged belvárosában. A nyomozás egyebek közt megállapította, hogy a sofõr nemhogy tömegközlekedési jármû, de más gépkocsi vezetésére sem alkalmas.

 • Ököllel ütötte diáktársát az osztályban

  Ököllel verte meg az egyik diák a másikat egy pécsi általános iskolában - adta hírül a rendõrség.

 • Kegyetlen emberölés a fogadóirodában

  Brutális orgyilkosság történt egy szlovák-magyar határátkelõhely közelében, egy szlovákiai fogadóirodában. A Medve községben történt kegyetlen emberölés miatt a Medve-Vámosszabadi határátkelõnél egész éjszaka, sõt még hétfõ hajnalban is fokozott rendõri jelenlét mellett engedték át az autókat Magyarországra, és minden gépjármûben kézilámpával megvilágítva ellenõrizték az utasokat.

 • Menet közben repült ki az autóból egy férfi

  Szokatlan baleset történt a napokban Prága mellett. Egy Felícia gépkocsiban utazó szlovákiai család egyik férfitagját az erõs szél szó szerint kiszippantotta a törött szélvédõjû autóból. Az áldozat túlélte a balesetet.

 • Négy kerékpártolvaj fiatalt fogtak el a rendõrök Hódmezõvásárhelyen

  Négy fiatalból álló kerékpártolvaj-bandát füleltek le a rendõrök Hódmezõvásárhelyen, egyikük egy tizenegy éves fiú.

 • Sörszállító kamion borult fel az M5-ös autópálya felhajtójánál

  A teherjármû Budapesten, az M5-ös autópálya felhajtójánál borult föl.

 • Kiskunhalasi csaló

  A Kiskunhalasi Rendõrkapitányság nyomozást rendel el csalás bûntett gyanúja miatt egy szanki férfi feljelentése alapján egy általa megnevezett nõ ellen, aki még 2007. október 11. és 2007. december 14. közötti idõben 6,000,000- forintot vett át pályázat írás címén, de pályázat beadására nem került sor, és az átvett pénzösszeg sem került visszafizetésre a feljelentõnek.