rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Nem büntethetõ a 9 éves betörõ

 • Share on Tumblr

  Két tizenéves és egy 9 éves fiú tört be egy óvodába Hódmezõvásárhelyen. Eredetileg játszani akartak, aztán kábeleket és elektronikai eszközöket loptak. Kiderült, hogy korábban már egy lakásba és egy üzletbe is betörtek.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  Betört egy óvodába három gyerek Hódmezõvásárhelyen. Játszani akartak, így elõször az udvaron fociztak, késõbb döntöttek úgy, hogy szétnéznek az épületben, és betörték az ablakot.

  Elsõként a sampont és a tisztítószereket öntötték ki, és az így keletkezett habos vízzel locsolták le egymást, majd a mûszaki berendezések kábeleit vagdosták le, abból a célból, hogy a bennük levõ rezet eladják. Találtak magnót, porszívót és játékokat is, azokat is elvitték.

  A fiúk 14, 16 és 9 évesek, kiderült róluk, hogy korábban betörtek a városban az egyik lakásba, és felfordulást okoztak, illetve egy üzletbe is betörtek, ahonnan pedig váltópénzt loptak el.

  Egyikük, a 14 éves fiú nemrég - bosszúból - az egyik osztálytársa mobiltelefonját is ellopta, amíg az tornaórán volt, majd eladta azt egy üzletben. A fiút a rendõrök kihallgatták, részletes beismerõ vallomást tett. Ellene és 16 éves társa ellen megindították a büntetõeljárást, a 9 éves fiút életkora miatt nem lehet büntetni.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%