rss
 • Kiskorú gyilkolt

 • Share on Tumblr

  Idõs nõt támadtak meg Pécs-Meszesen még 2010. április huszadikán, a táskáját védõ hölgy elesett, a fejét az úttestbe verte, késõbbiekben az elszenvedett fejsérülés miatt elhunyt.

  2010. április 20-án 11:15 óra körüli idõben Pécs-Meszesen, az Apaffy u. és a Gábor Áron u. keresztezõdésében ismeretlen tettes megtámadott egy 81 éves nõt, akinek kezébõl kitépte a táskáját. A táskát visszatartani igyekvõ idõs sértett elesett, és fejét az úttestbe beverte, késõbbiekben az elszenvedett fejsérülés miatt elhunyt.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Pornósztárok gyilkoltak

  Kellékmachetével támadt társaira egy elbocsátott pornószínész Kaliforniában; Franciaországban egy fiatal pornószínésznõt tartóztattak le, mert megölt az örökségért egy idõsödõ fesztiválproducert.

 • Eltûnt egy család

  Két hete eltûnt egy háromtagú család a Tab melletti Zala községbõl: a férj, a felesége és a 14 éves fiúk, Renátó. A szomszédok azóta semmi mozgást nem észleltek a gazos kerttel övezett ház körül.

 • Életveszélyes állapotban mentettek ki egy lakót a tûzbõl

  Életveszélyes állapotban mentettek ki egy lakót abból a tûzbõl, amely Szolnok központi részén, egy tízemeletes panelház hetedik emeleti lakásában keletkezett hajnalban.

 • Egymást taposták a süllyedõ hajón

  Legkevesebb 39-en vízbe fulladtak, öt utast pedig nem találnak arról a túlzsúfolt hajóról, amely Vietnam középsõ részén süllyedt el vasárnap - jelentette az AFP hírügynökség a VnExpress nevû online hírportálra hivatkozva.

 • Pornóképeket hamisított tanárnõjérõl egy ukrán diák

  Ungvár - Bíróság elõtt kell felelnie tettéért annak a szimferopoli diáknak, aki képszerkesztõ programmal, bosszúból pornófotókat hamisított a Krími Állami Orvosegyetem egyik dékánnõjérõl, és a képeket feltette az internetre.

  Az orvostanhallgató a tanárnõrõl készült szokványos fényképeket használva kreálta a pornográf jellegû álfotókat.

 • Tömegverekedés Arlón - egy férfit leszúrtak, két ember súlyosan megsérült

  Két embert súlyos sérüléseik miatt bent tartottak, hárman viszont ellátás után hazamehettek az ózdi kórházból azok közül, akik az arlói tömegverekedésben sérültek meg . Egy 57 éves férfi meghalt, leszúrták. A rendõrség emberölés miatt indított eljárást az ügyben.

 • Lopáson ért egy férfit, ezért eszméletlenre verték a rendõrt

  Kétszáznegyven rendõrt vezényeltek ki szerda este a Pest megyei Turára, mert egy lopás közben tetten ért helybéli és a segítségére sietõk rátámadtak egy szintén a faluban lakó, de szolgálaton kívüli rendõrre. A súlyosan megsérült rendõrre támadók közül kettõt elfogtak.

 • Életveszélyes állapotban szállították kórházba az összevert kétéves kisfiút

  Életveszélyes állapotban szállították kórházba kedden azt a 2 éves kisfiút, akit anyja és élettársa vertek össze a Hajdú-Bihar megyei Bagamérban.

 • Mosógépbe bújva fulladt meg két kisgyerek

  Egy két- és egy hároméves kislány megfulladt Kelet-Kínában, miután otthon játék közben bebújtak a mosógépbe.

 • Hálóval állítják meg a száguldozó motorosokat

  Halászhálóval fogja a kirívóan szabálytalanul közlekedõ motorosokat a rendõrség Vietnám egyik városában. A vetõháló lasszószerûen mûködik, ám nem a motorosra hajítja az "emberhalász" rendõr, hanem a motor hátsó kerekét célozza meg, amely azután "bekapja" a hálót és úgy becsavarja, hogy az megbénítja a jármûvet.

 • Kocsordi tanár gázolás!

  Megütöttek egy tanítót Kocsordon a feldühödött szülõk, miután gyermeküket elültette társai mellõl, mert zavarta és piszkálta õket.

  A Mátészalka mellett található község iskolájában kedden délután jelent meg az egyik népesebb helybéli család, miután tudomásukra jutott, hogy alsós gyermeküket tanítója elültette a többiek közül. A fiút azért ültette el tanítója, mert folyamatosan zavarta a tanórán társait, a közelében ülõ lányokat bántotta.

 • Románok raboltak Kecelen

  Rablás gyanújával fogott el és vett õrizetbe a rendõrség két román állampolgárt Kecelen.

  A külföldi férfiakat azzal gyanúsítják, hogy még a hétvégén kifosztottak egy fiatal férfit a Bács-Kiskun megyei településen. A 27 éves helyi lakos nem sérült meg komolyabban a rablás következtében, és hétfõre a kalocsai nyomozók elfogták a támadás feltételezett elkövetõit is. A 40 éves román férfi és 23 éves társa ellen a további eljárást a Kiskõrösi Rendõrkapitányságon folytatják le.

 • Öngyújtógáztól halt meg egy 16 éves fiú

  A csongrádi fiatalember a barátjával szipuzott, de amikor rosszul lett és összeesett már egyedül volt.

 • Halálra ítélték a drogcsempész asszonyt

  Társai ellen vallott, de még így sem kerülhette el a halálbüntetést Lindsay Sandiford. Az ítéletet a brit külügy mélységesen elítéli.

 • Saját hugát és házakat gyújtott fel

  Súlyos szerencsétlenség történt Szlovákiában, Felsõsebesen. Egy gyufával játszó kisfiú megvárta, míg húga a létrán felmászik a szénapadlásra, majd égõ gyufát dobott utána.

  A tûz pillanatok alatt lángba borította a tetõteret, majd az egész házat. Az erõs szél következtében néhány perc múlva kigyulladtak a szomszédos házak is.

 • Anorexiát színlelt a maffiavezér - ki is jutott a börtönbõl

  Szicíliában nemrég tartóztatták le azt a maffiavezért, aki úgy jutott ki a börtönbõl, hogy paralízist és kóros anorexiát színlelt.

 • Két nap alatt elfogták az irodai betörõt

  Két nap alatt elfogták a rendõrök egy Budán elkövetett irodai betörés egyik gyanúsítottját a fõvárosban, társait viszont még keresik.

 • Kinyírta a fûnyíróját

  London - "A saját kertemben akkor lövöm le a saját fûnyírógépemet, amikor akarom!" - mondta kakaskodva egy wisconsini férfi, akinek nem akart beindulni a masinája, és meg is tette.

 • Több parkoló autót is megrongált ittas állapotban a 18 éves fiatal

  Egy 18 éves nagyatádi fiatalember a rendőrségen kötött ki, miután ittas állapotban több parkoló autót is megrongált.

 • Kunszentmárton elõkelõ helyen áll a gyilkossági statisztikában

  A Legfõbb Ügyészség által készített, emberölésekrõl szóló bûnügyi statisztika szerint Kunszentmárton elõkelõ helyen áll a mezõvárosok között. Három olyan mezõváros található Magyarországon, ahol 2004 és 2006 között minden évben követtek el gyilkosságot. Az adatok szerint a 26 ezer lakosú Makón hat, a 19 ezres Mohácson néhy, míg Kunszentmártonban három emberölés történt.