rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Interneten adta el gyermekét - késõbb a vevõket emberkereskedelemmel vádolta meg

 • Share on Tumblr

  A 22 éves kínai Lu miután feleségével megromlott a kapcsolata és elváltak, úgy döntött nincs sem ideje, sem pénze a két éves gyermeket egyedül felnevelni, ezért az interneten hirdetést adott fel, hogy eladná gyermekét.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  2009. áprilisában az üzlet nyélbe üttetett, egy pekingi pár 18 000 yuan-t (kb. 600 000 forintot) fizetett a kisfiúért.

  Miután Lu megbánta tettét és kibékült feleségével, 2010. júniusában vissza akarták követelni a gyermeket. A pekingi pár nem akart lemondani a kisfiúról, ezért az édesapa a rendõrséghez fordult, hogy adják vissza neki, továbbá emberkereskedelemmel vádolta meg a párt.

  A pekingi bíróság végül úgy döntött, hogy a kisfiú kerüljön vissza édes szüleihez, az apát hat hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték egy éves próbaidõvel. A pekingi párt nem találták bûnösnek, révén hogy Lu nem akarta felnevelni a fiút, õk viszont igen, ugyanakkor a 18 000 yuan-t elkobozta a bíróság.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Részeg emberekre figyelmeztetõ közúti jelzõtábla

  Egy földön tápászkodó ember, üveggel a kezében - ezt az érdekes figurát láthatják egy nem szokványos közúti jelzõtáblán azok a gépkocsivezetõk, akik az erdélyi Arad megyei Pécska (Pecica) városon hajtanak keresztül.

 • Rács mögött a nõi zsebtolvajok

  Két rendbeli zseblopás módszerével szabálysértési értékre elkövetett lopás vétség, négy rendbeli visszaélés okirattal vétség, csoportosan elkövetett garázdaság bûntett, egy rendbeli súlyos testi sértés bûntett, egy rendbeli önbíráskodás bûntett, egy rendbeli kifosztás, egy rendbeli csoportosan elkövetett rablás bûntett elkövetése megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Makói Rendõrkapitányság két makói lakos ellen.

 • Drogkakukktojásos kukoricás

  Tudta nélkül kábítószert nevelgetett kukoricásában egy gazda az Egyesült Államokban, Idahóban: ugyanúgy trágyázta és öntözte a marihuána palántákat, akár saját tengerijét.

 • Feladta magát a szigethalmi késelés egyik feltételezett elkövetõje

  Ügyvédje kíséretében személyesen jelentkezett a rendõrségen a szilveszteri szigethalmi késelés egyik feltételezett elkövetõje, egy 22 éves budapesti férfi.

 • Gázcsonknak ütközött egy gépkocsi a 49-es fõúton

  Gázcsonknak ütközött egy gépkocsi a 49-es számú fõút mentén a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Járminál vasárnap.

 • Guminõk réme

  Sydney - Guminõket "becstelenít meg" egy férfi Ausztráliában.

  Az illetõ már három szexboltba tört be, hogy pásztorórázzon guminõvel, aztán egy közeli sikátorba vitte és "eldobta magától áldozatait".

 • Életmentõ kóla: lángoló apját oltotta el egy fiú

  Kólával oltotta el lángoló apját egy 15 éves fiú Nagy-Britanniában. Az 52 éves férfi benzintõl gyulladt meg, kerti gally és gyomégetõ tüzet akart feléleszteni az üzemanyaggal, amely robbanásszerûen belobbant, az apának pedig azonnal lángba borult a karja, a mellkasa, a nyaka, de még a füle is.

 • Feldarabolt kislány a hûtõben

  Sanghaj - Egy négyéves kislány darabjait találták meg egy dél-kínai férfi hûtõszekrényében; az illetõ állítólag kedveli az emberhúst.

  A Guangzhou Daily jelentése szerint az A Hi (A He) becenévre hallgató idénymunkást azután leplezték le, hogy kantoni lakása környékén vérnyomokat találtak. A lakásból kiszivárgó vércsíkot állítólag a gyermek nagyanyja fedezte fel.

 • WC-ben találtak kézigránátot Dorogon

  Az illemhely karbantartása közben kézigránátot talált egy iskola gondnoka Dorogon.

 • Erdõtüzet csinált, mert szurkálta egy bokor

  Felgyújtott bosszúból egy bokrot Horvátországban egy diák, mert az állandóan megbökte töviseivel, ám erdõtûz lett a dolog vége - és börtön.

 • Megszurkálta feleségét, majd végzett magával

  Életveszélyes sérüléseket szenvedett az a nõ, akit férje szurkált meg egy késsel csákvári otthonukban. A férfit a szomszédok fogták le, de sikerült elmenekülnie. A rendõrök Gánton találtak rá a holttestére.

 • Meglõtt egy rendõrnõ egy fogvatartott férfit, amikor a férfi fegyverrel támadt rá

  Meglõtt egy rendõrnõ egy fogvatartott férfit, aki elvette társa fegyverét hétfõn Mende és Sülysáp között.

 • Már az átadás elõtt ellopták a börtön alaprajzát

  Strasbourg - Már az átadás elõtt ellopták a franciaországi Nancyban épült börtön alaprajzát és biztonsági kódjait - számolt be a kínos ügyrõl a város rendõrsége.

 • Megbukott a kokain nyelõ

  Hétszáz gramm kokaint próbált lenyelt kapszulákban hazánkba csempészni egy nigériai férfi. A Madridból érkezõ utast a repülõtéri pénzügyõrök elfogták.

 • Kiterjeszti az Iskola Rendõre programot a Szegedi Rendõrkapitányság

  A szegedi kollégiumokra is kiterjeszti az Iskola Rendõre programot a Szegedi Rendõrkapitányság. Errõl egyeztettek ma az intézmények vezetõivel a rendõrség képviselõi az Ortutay Gyula Általános és Középiskolai Kollégiumban.

 • Nyolc éven át tartotta fogságban lányát a skizofrén anya

  Egy mentális problémákkal küzdõ japán nõ nyolc évig tartotta fogságban tinédzser lányát, aki megtalálásakor alig tudott beszélni és járni - közölték japán hatóságok és a japán média csütörtökön. A most 21 éves lányt két évvel ezelõtt szabadították ki, miután egy szomszéd hangos szóváltásról számolt be a rendõrségnek.

 • Elõbb taxiztatni akarta magát a rendõrséggel, utána járõrautót lopott

  Taxiszolgáltatásra kérte a rendõrséget egy 32 éves férfi az Egyesült Államokban, ám hiába, erre ellopott egy járõrautót.

 • Cserbenhagyót keres a rendõrség

  Két autó ütközött Vácnál, a 2/A jelzésû úton; a baleset okozója elhajtott a helyszínrõl - közölte a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje.

 • Megölte kislánya molesztálóját az apa

  A 23 éves apa ellen végül nem indítottak eljárást a texasi hatóságok. Az amerikai államban ugyanis lehet halálos erõt alkalmazni szexuális támadások elhárítására.

 • Ál bankautomatával trükköztek Kínában

  Ál bankjegykiadó automatát állítottak fel Pekingben csalók, hogy megtudják a gép gyanútlan használóinak banki adatait és azután megcsapolhassák számláikat.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%