rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Kíváncsiságból egymásba lõdözgettek

 • Share on Tumblr

  Farba lõtte egymást légpuskával két férfi Ausztráliában, arra voltak ugyanis kíváncsiak, hogy áthatol-e a bõrön és okoz-e sérülést a lövedék.

  A tudásra szomjazók elõtte iszogattak, csak utána merengtek el a problémán és durrantottak egymásba. Két nap múlva mindketten kórházban voltak, hogy kivetessék magukból a lövedékeket. Nem csak egyet, mindkettõjük farából és lábából kellett kioperálni a söréteket, mivel a duó többször is kipróbálta a dolgot.

  A rendõrség az egyik férfit megfosztotta fegyvertartási engedélyétõl.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Két személyt gázolt el a vonat Újszásznál

  Két nőt gázolt el a vonat Újszász határában. Egyikük azonnal meghalt, a másikat mentőhelikopter vitte kórházba.

 • Megöltek egy francia dokumentumfilmest Salvadorban

  Gyilkosság áldozata lett egy francia dokumentumfilmes és fotós helyi idõ szerint szerdán Salvadorban - közölték a helyi hatóságok.

 • Két kisrepülõ ütközött Frankfurt közelében

  Többek között három gyerek is meghalt, amikor két kisrepülõ ismeretlen okból egymásnak ütközött Frankfurt közelében.

 • Csaló taxisok tömeges letartóztatása New Yorkban

  Egész sereg csaló taxist vettek õrizetbe szerdán New Yorkban: 59 ellen indult eljárás.

 • Bombák a Nyugatinál: beismerõ vallomást tett Tölgyesi Krisztián

  Beismerõ vallomást tett Tölgyesi Krisztián. A 33 éves egykori olimpikon cselgáncsozó kocsijában találtak a rendõrök több robbanószerkezetet a Nyugati téren október 23-án. Azt továbbra sem lehet tudni, mi volt a célja, és azt sem, hogy a rendõrség az elõzetes információk ismeretében miért nem kapcsolta le korábban a megfigyelt kocsit. Tölgyesi a szerkezeteket vízvezeték-szerelvényekbõl, benzines palackokból és tûzijátékokból állította össze.

 • Tizenhárman haltak meg a texasi balesetben

  Közlekedési balesetben legalább tizenhárom ember meghalt, tíz másik pedig megsérült Texas szövetségi államban. Egy kisteherautó letért az útról és két nagy fának is nekiütközött; az áldozatok között gyermekek is vannak.

 • Földrengés miatt rekedt 19 bányász egy rézbányában

  Földrengés miatt a mélyben rekedt 19 bányász egy lengyelországi rézbányában. Az eset a Varsótól 400 kilométerrel délnyugatra lévõ Rudna város bányájában történt.

 • Pihenõ, alvó kisfiúkat rabolt egy motoros banda Kínában

  Peking - Négy hónapos nyomozást követõen a kínai rendõrségnek sikerült felszámolnia egy motoros bandát, amelynek tagjai kisgyermekeket raboltak el, és az ország távoli tartományiban akár már 860 jüan (26 900 forint) körüli áron adtak tovább.

  Egyelõre még nem tudni, hogy a szeptember óta mûködõ banda összesen hány gyermeket szakított el a vérszerinti szüleitõl.

 • Nyomoznak a nyíltpályára tett féksaru ügyében

  A közlekedés biztonsága elleni bûncselekmény gyanújával indított nyomozást a rendõrség a szombaton este, Tatabánya közelében a sínekre tett féksaru ügyében. A sarura ráfutott egy személyvonat, de nem siklott ki.

 • Halálos baleset a 4-esen Debrecennél

  Két kisteherautó karambolozott, az egyikben a sofõr az életét vesztette.

 • Utcán szexelõ pár támadt a rendõrre

  Utcán szexelõ pár ellen intézkedett egy linzi rendõr, aki a szomszédok hívására értesült a rendbontásról. Amikor õrizetbe akarta venni õket szeméremsértõ viselkedésük miatt, nekitámadtak.

 • Halálra vertek egy nõt Budapesten

  Nõi holttestet találtak a fõváros XV. kerületében. Az 57 éves asszony halálát bántalmazás okozta, a rendõrség az ügyben õrizetbe vett egy férfit.

  A BRFK munkatársai a halálesettel kapcsolatban elvégezték a helyszíni szemlét, több tanút kihallgattak, valamint igazságügyi orvosszakértõ kirendelésére került sor.

 • A bozótos területén vadkender-ültetvényt találtak Szentendrén

  Elõzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a fiatal férfit, aki egy elhagyatott, bozótos területen telepített vadkender-ültetvényt Szentendre külterületén.

  A nyomozók e hónap közepén értesültek arról, hogy a Pest megyei város egy félreesõ részén gyanúsan sokszor látnak egy budapesti fiatalembert. Mint kiderült, az illetõ a város egyik utcájának elhagyatott részén egy vadkender-ültetvényt létesített oly módon, hogy a gazos, bozótos területen kissé kiritkította ottani növényzetet, majd az oda ültetett palántákat rendszeresen locsolta.

 • Nyakon szúrta a testvérét, aki életveszélyesen megsérült

  Egy szolnoki testvérpár összeveszett a házuk elõtt, majd egyikük kést rántott.

 • Mit tegyek, ha állatkínzást látok?

  Ha Ön azt észleli környezetében, hogy valaki

  - állatkínzást követ el (gerinces állatot indokolatlanul oly módon bántalmaz, vagy gerinces állattal szemben olyan bánásmódot alkalmaz, amely alkalmas arra, hogy annak maradandó egészségkárosodását vagy pusztulását okozza)

 • Négy embert kivégeztek

  Négy halálra ítéltet - két egyiptomit és két szaúdit - fejeztek le kedden Szaúd-Arábiában - jelentette be az iszlám ország belügyminisztériuma.

 • Ölt, mégis szabadlábon maradt

  Szabadlábon maradhatott az a férfi, aki pár napja olyan brutálisan összevert egy nõt a pesti Örs vezér terén, hogy az a hétvégén belehalt sérüléseibe.

 • Ugyanazon a helyen vesztette életét a 16 éves fiú, ahol évekkel azelõtt az édesapja

  Elvesztette 16 éves fiát egy brit nõ autóbalesetben – ráadásul a tragédia ugyanott történt, ahol 8 éve elütötték a férjét is.

 • Veszélyes anyagot szállító kamion csapódott árokba

  Árokba csapódott egy veszélyes anyagot szállító lengyel kamion kedd hajnalban a 49-es főúton Győrtelek belterületén, a baleset miatt az útszakaszt teljesen lezárták, húsz embert kiköltöztettek az otthonából.

 • Gyalogost gázoltak Borsodban

  Gyalogost gázolt halálra egy személygépkocsi a 26-os számú.