rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Rálõttek a roma család házára

 • Share on Tumblr

  Három lövést adtak le a Borsod megyei Olaszliszka egyik romák lakta házára, de senki sem sérült meg; ismeretlenek arra a házra tüzeltek, amely a négy évvel ezelõtt történt gyilkosság helyszínének közelében felállított emlékmûvel szemben áll.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  Fercsák László közlése szerint a házban lakó nõ a lövéseket meghallva "legurította" alvó gyermekeit az ágyról, majd az ágy alá rejtette õket. Mint elmondta, három nagy durranást hallottak, de az ablak nem tört be, személyi sérülés nem történt.

  A kisebbségi vezetõ azt mondta: a ház utca felõli oldalán három "golyó ütötte lyukat" fedeztek fel, és hétfõ reggel értesítették a rendõrséget.

  Fercsák László megjegyezte, hogy a megtámadott ház lakóinak nincs közük a 2006. október 15-én történt olaszliszkai gyilkossági ügyhöz.

  Négy évvel ezelõtt halálra verték a településen Szögi Lajos tiszavasvári tanárt annak a kislánynak a hozzátartozói, akit a férfi az autójával elsodort; a gyerek az árok szélén elesett, de nem sérült meg. A Debreceni Ítélõtábla 2009 novemberben meghozott, jogerõs ítéletében az ügyben társtettesként, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt nyolc vádlottat elmarasztalt, közülük hármat életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélt.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Halálra verte ismerõsét a 70 éves férfi

  Egy 70 éves férfi Tiszadobon olyan súlyosan bántalmazta 64 éves ismerõsét, hogy az a helyszínen meghalt.

 • Üzemi balesetben vesztette egy férfi életét Gyöngyösön

  Üzemi balesetben vesztette életét egy 34 éves férfi Gyöngyösön, a helyi ipari park egyik üzemében.

 • Tolató tehergépkocsi gázolt halálra egy 83 éves nénit

  Tolató tehergépkocsi ütött el egy gyalogos nőt Gyulán. A 83 éves néni a kórházban életét vesztette.

 • Hajléktalanságot tisztelõ rabló

  Mindenét visszaadta áldozatának egy rabló, miután megtudta, hogy az illetõ hajléktalan.

 • Prostitúcióra kényszerítette gyermekét egy angol házaspár

  A mallorcai rendõrség õrizetbe vette az az angol házaspárt, akiket azzal vádolnak, hogy évek óta prostitúcióra kényszerítik a gyermeküket.

 • Baltával ment a feleségének a vacsora hiánya miatt

  Emberölés kísérlete miatt vettek õrizetbe egy férfit, a Szabolcs megyei Porcsalmán. A férfi a feleségére támadt rá.

 • Emelkedik a szabálysértési bírság összeghatára

  Január elsejétõl emelkedik a szabálysértési és a helyszíni bírság összeghatára a módosított törvény értelmében.

 • Dobozon ült a karambolozó vezetõ

  Kartondobozon ülve vezette autóját egy férfi Bécsben, mert az ülést kivette megtisztítani.

  Karambolozott is. A 60 centis doboz miatt ugyanis nem érte el rendesen a lábával a fékpedált. Egy másik autóval ütközött egy keresztezõdésben, de szerencsére egyik vezetõnek sem esett komoly baja.

 • Szexuálisan molesztált két kislányt a saját dadájuk

  Két 10 éven aluli kislányt molesztált szexuálisan a saját dadájuk Angliában. A nõ megfenyegette a gyerekeket, ezért csak évtizedekkel késõbb mertek beszámolni a történtekrõl.

 • Álrendõr állított meg valódit

  Hartford (Connecticut állam) - Álrendõr parancsolt az út szélére véletlenül egy igazit az Egyesült Államokban.

  A 20 éves férfi nagy szenvedélye lehet a "rendõrösdi", mert autóját felszerelte még villogó lámpával és szirénával is. Balszerencséjére sikerült egy valódi rendõrt megállítania - szirénázva, villogva. Hamarosan szerepcsere történt, és az álrendõrt elvitték a rendõrök, az út szélére parancsolt ugyanis erõsítést hívott.

 • Többmilliós csalással vádolják a korábbi fõrendõrt

  Több rendbeli, üzletszerûen elkövetett csalás bûntette miatt folyik eljárás Ernyes Mihály, volt baranyai rendõr-fõkapitány ellen a Pécsi Városi Bíróságon.

 • Metró gázolta halálra

  Egy 22 éves kecskeméti férfi holttestét találták meg csütörtökön a fõvárosban, a metró Ferenc körút és Klinikák közötti szakaszán.

 • Kivégezték a rendõrgyilkos késelõt Sanghajban

  Kivégezték szerdán azt a 28 éves kínai férfit, aki július elsején késsel felfegyverkezve rontott be az egyik sanghaji rendõrkapitányságra és ott hat rendõrt megölt, további négyet pedig megsebesített.

 • Vonat gázolt el egy autót Lengyelországban, halottak

  Vonat gázolt el egy személygépkocsit vasárnap a nyugat-lengyelországi Poznan közelében, a balesetben az autó négy utasa meghalt.

 • Piramisokkal a közúti balesetek ellen

  Piramisokkal próbálják csökkenteni a közúti balesetek számát Indiában, nevezetesen a piramisok vélt pozitív energia-kisugárzásával.

 • Kifosztották a Kárpátalja megyei rákkórházat

  Ungvár - Ismeretlen elkövetõk kifosztották a Kárpátalja Megyei Onkológiai Gondozó Intézetet a hétvégén Ungváron, a számítástechnikai berendezések hiánya miatt megbénult a röntgenológiai osztály munkája.

  A betörõk az intézet klinikai laboratóriumából egy képernyõt és egy nyomtatót, míg a röntgenológiai osztályról négy számítógépes rendszerblokkot vittek magukkal, amivel teljesen ellehetetlenítették a részleg mûködését - közölte hétfõn Vaszil Ruszin, az intézmény fõorvosa. Elmondása szerint a legnagyobb kár nem a számítógépek ellopásából, hanem a bennük tárolt információk eltûnésébõl származik.

 • Halállal fenyegette a láncfûrészest

  Zsarolás miatt indított eljárást a rendõrség azzal a 17 éves fiatallal szemben, aki egy láncfûrészért megöléssel fenyegette meg hasonló korú ismerõsét Újfehértón.

 • Meggyilkoltak egy idős házaspárt

  Megöltek egy idős házaspárt Százhalombattán. A rendőrök szerdán találták meg a holttesteket. A gyilkosság részletei egyelőre nem ismertek. A személyleírások alapján azonban megvan a feltételezett gyilkos.

 • Kisbusz és személyautó ütközött Várpalotánál

  Egy ember meghalt, két másik pedig súlyosan megsérült szerdán egy balesetben a 8-as fõúton.

 • Hátba szúrta élettársát a körözött férfi

  Újabb bûncselekmény miatt indult nyomozás egy, már korábban körözött ember ellen Budapesten, a férfi ugyanis a gyanú szerint csaknem halálra késelte saját élettársát.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%