rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Rálõttek a roma család házára

 • Share on Tumblr

  Három lövést adtak le a Borsod megyei Olaszliszka egyik romák lakta házára, de senki sem sérült meg; ismeretlenek arra a házra tüzeltek, amely a négy évvel ezelõtt történt gyilkosság helyszínének közelében felállított emlékmûvel szemben áll.

  Fercsák László közlése szerint a házban lakó nõ a lövéseket meghallva "legurította" alvó gyermekeit az ágyról, majd az ágy alá rejtette õket. Mint elmondta, három nagy durranást hallottak, de az ablak nem tört be, személyi sérülés nem történt.

  A kisebbségi vezetõ azt mondta: a ház utca felõli oldalán három "golyó ütötte lyukat" fedeztek fel, és hétfõ reggel értesítették a rendõrséget.

  Fercsák László megjegyezte, hogy a megtámadott ház lakóinak nincs közük a 2006. október 15-én történt olaszliszkai gyilkossági ügyhöz.

  Négy évvel ezelõtt halálra verték a településen Szögi Lajos tiszavasvári tanárt annak a kislánynak a hozzátartozói, akit a férfi az autójával elsodort; a gyerek az árok szélén elesett, de nem sérült meg. A Debreceni Ítélõtábla 2009 novemberben meghozott, jogerõs ítéletében az ügyben társtettesként, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt nyolc vádlottat elmarasztalt, közülük hármat életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélt.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások