rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Saját udvarán fagyott halálra

 • Share on Tumblr

  Saját házának udvarán talált holtan egy kiszombori férfit szerdán a reggeli órákban lakossági bejelentés alapján a helyi rendõrõrs egyik munkatársa.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A helyszíni szemle azt állapította meg, hogy a szerencsétlenül járt 54 esztendõs férfi vélhetõen elesett az udvaron, nem tudott felállni és emiatt hûlhetett ki. A rendõrség az idegenkezûséget kizárta. A haláleset körülményeit a Makói Rendõrkapitányság közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálja.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Balesetet szenvedett Bajnai Gordon

  Összetörte autóját szombat este Bajnai Gordon.

 • Furcsa perverz tartja rettegésben az iskolába sietõ kislányokat

  Cipõfetisiszta tartja rettegésben a vágsellyei iskolás lányokat. Az ismeretlen férfi iskolába menõ fiatal lányokat támad meg. Nem bántja õket, csak leveszi az egyik lábukról a tornacipõt. Mindig csak az egyik lábukról, és mindig fehér színût.

 • Újabb áldozat a Sajóban

  A Sajóba fulladt egy 40 éves kesznyéteni férfi Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

 • Szexért hajtott ittasan a börtönbe - kétszer

  Részegen autózott egy börtönhöz az Egyesült Államokban egy 45 éves nõ, mert szexre vágyott egy elítélttel.

 • Rálőtt a fiára a 66 éves apja, így akarta lezárni a veszekedést

  Lövéssel akarta lezárni veszekedését az a 66 éves férfi, aki miután fia autóba ült, rálőtt a kocsi szélvédőjére.

 • 257 tő vadkendert találtak a rendőrök az 50 éves férfinél

  Kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya B. Géza 50 éves vecsési lakos ellen.

 • Elfogták a monori hölgy gyilkosait

  Nyereségvágyból elkövetett emberölés miatt indított eljárást a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság Bûnügyi Osztálya.

  Monoron, lakóházának kertjében találtak holtan egy 80 éves hölgyet.

  Az eljárás során megállapítást nyert, hogy a bûncselekmény elkövetõi a villanyórát lekapcsolták és az udvarra kilépõ sértettet hátulról leütötték, majd a házból mûszaki cikkeket, festményt, porcelán étkészletet és arany ékszereket tulajdonítottak el.

 • Elfogták a középiskolai tanárt bántalmazó férfiakat

  Elõzetes letartóztatásba helyezte a gödöllõi bíróság azt a két férfit, aki hétfõn súlyosan bántalmazott egy középiskolai tanárt Gödöllõn, a nyílt utcán.

 • Három magyart raboltak el fegyveresek Szíriában

  Három ott dolgozó magyart raboltak el fegyveresek a polgárháború sújtotta Szíria fõvárosa, Damaszkusz egyik kerületében. Az emberrablók éjszaka, útzárral állították meg autójukat.

 • Vérszívó segített a tolvaj elfogásában

  Egy lopott autóban talált szúnyogban lévõ vér segítségével kaptak el egy feltételezett autó tolvajt a finn rendõrök - jelentette hétfõn az AFP francia hírügynökség. Arról a finn ügyészség még nem döntött, hogy a talált bizonyíték elég-e a vádemeléshez.

 • Elvittek egy dunaújvárosi bankautomatát

  Nagy erõkkel keresi a rendõrség azokat a tolvajokat, akik kiszakítottak a helyérõl és elvittek egy bankautomatát Dunaújvárosban.

 • Negyvennyolc rokonát tartóztatta le egy szecsuani városi rendõrfõnök

  Peking - Negyvennyolc rokonát tartóztatta le a kínai Szecsuan (Sichuan) tartomány egyik kisvárosának rendõrfõnöke.

  A Chinanews.com állami hírportál jelentése szerint Hejcsukou (Heizhugou) város harmincas éveiben járó, elsõ számú hatósági embere tevékenysége nyomán eddig a rokonság 25 tagját börtönözték be, küldték "munka általi átnevelésre", vagy szabtak ki rájuk más büntetéseket . A többiek még ítéletre várnak.

 • Részegen közlekedett, utasa meghalt

  Tragikusan végzõdött két fiatalember menekülése a rendõrök elõl Szlovákiában.

 • Gyermekvédelmi intézménybe látogat a Police Mobil

  Miskolc - A Police Mobil elõször látogat el gyermekvédelmi intézménybe, a Miskolci Gyermekváros Fruska Gyermekotthonának lakói szerdán vehetnek részt a prevenciós programban.

  A bûnmegelõzési szakemberek filmvetítéssel, bemutatókkal, drogteszttel, elõadásokkal hívják fel a tanulók és a pedagógusok figyelmet a különbözõ veszélyhelyzetekre, a megelõzés fontosságára.

 • Szerbiában elkötött egy autót egy nyolcéves kisfiú

  Belgrád - Elkötött egy autót egy nyolcéves kisfiú a városháza elõl a dél-szerbiai Leskovacban, és addig "furikázott" a városban, amíg neki nem ütközött egy fának.

  A kisfiú egy Zastava 101 típusú autóba ült be a belvárosban, és - legjobb tudása szerint - vezetni kezdte a jármûvet.

 • Robbantással fenyegetõzött a bankrabló (Székesfehérvár, Fejér megye)

  Ismeretlen személy kirabolta a Kápolnásnyék és Vidéke Takarékszövetkezet 1. számú Székesfehérvár, Budai úton lévõ kirendeltségét…

  Fél tizenkettõ elõtt nem sokkal ment be a takarékszövetkezetbe egy férfi. Miután belépett az ügyféltérbe, a kezében egy tárgyat fogva, robbantással fenyegetõzött.

  Ekkor a pénzintézet egyik alkalmazottja egy nejlon-zacskóba tette a pénzt, majd átadta a férfinek, aki ezt követõen, gyalogosan távozott a helyszínrõl a Kégl György utca irányába.

 • Bezárta a villánykikapcsolót

  Foglyul ejtette a villamosmûvek áramkikapcsoló emberét egy nõ a házában Hollandiában, amiért viszont õt zárták be.

 • Megölte apját, életveszélyesen megsebesítette édesanyját és nővérét

  Megölte apját, életveszélyesen megsebesítette édesanyját és nővérét a megalapozott gyanú szerint egy 61 éves, mentálisan zavart férfi Fábiánházán. A zsarukat fejszével fenyegetőzve fogadta, ártalmatlanná tették.

 • Fejtetõre állt az italtól, de tovább ivott egy új-zélandi férfi

  Fejtetõre állt autójával az italtól egy férfi Új-Zélandon, de aztán - kocsijába szorulva - tovább ivott, miközben a mentõit várta.

 • Plazmatévé az áruházból, fizetés nélkül

  Elfogta a rendõrség azt a két gátlástalan tolvajt, akik egy nagy méretû plazmatévét próbáltak fizetés nélkül ellopni egy székesfehérvári nagyáruházból. Az elkövetõk egyikérõl kiderült, hogy jelenleg is felfüggesztett börtönbüntetés hatálya alatt áll, õt ezért õrizetbe vették.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%