rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • A betörõn ülve várta a rendõröket

 • Share on Tumblr

  Ráült a hátára, így tartott vissza a meneküléstõl egy tolvajt egy lakástulajdonos Miskolcon.

  A miskolci család arra ébredt, hogy valaki mászik a földön. A tulajdonos rákiáltott a férfira, majd egy hirtelen ötlettõl vezérelve ráült a padlón kúszó hívatlan vendégre. Eközben a család többi tagja értesítette a rendõröket.

  A járõrök azonnal a helyszínre mentek, akkor látták, hogy a családfõ a besurranó hátán ül. Az egyenruhások a tolvajt elõállították majd kihallgatták, mint kiderült, a nyitott erkélyen mászott be az elsõ emeleti lakásba. A 31 éves nyékládházi férfi ellen lopás kísérlete miatt indult eljárás - tájékoztatott közleményében a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendõr-fõkapitányság.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Öt nõ halt meg a balesetben

  Öt nõ veszítette életét a Brassóból Segesvár felé vezetõ úton. Egy személygépkocsi elõzni próbált és nekicsapódtak egy szembõl jövõ kamionnak.

 • Csoportosan elkövetett pizzarablás

  Csoportosan elkövetett rablás gyanúja miatt indított eljárást a miskolci rendõrkapitányság, mert három tizenéves el akarta venni egy hasonló korú fiú pizzáját a Borsod megyei Alsózsolcán - közölte a rendõrség.

  A 15 éves alsózsolcai fiú pizzájára pályázott a három elkövetõ, köztük egy 12 éves fiú is, míg társai 14 és 16 évesek. A rendõrség a két idõsebb fiatalkorú fiúval szemben megindította az eljárást, a harmadik, 12 éves társuk életkora miatt nem vonható felelõsségre.

 • Háznak ment egy ittas sofõr Kisbéren

  Háznak ment egy autó Kisbéren. A szomszéd nagy csattanást hallott, a házban élõ idõs hölgy viszont békésen szunyókált, fia ébresztette fel és kísérte ki, miután a baleset miatt megsérült a gázcsõ és abból szivárogni kezdett a gáz.

 • Fiatal lányt gázoltak halálra

  Bor­zal­mas bal­eset tör­tént Hé­víz­gyö­rö­kön: fi­a­tal lányt ütött el egy autó.

 • Két gyermek halt meg a M7-en történt balesetben

  Baleset történt az M7-es autópálya 106-os kilométerénél, a Nagykanizsa felé vezetõ oldalon, Siófok külterületén vasárnap hajnalban, a pályán egy magyar és egy román kisbusz ütközött össze, ketten meghaltak, tízen megsérültek.

 • Nyolc embert ölt meg egy kínai ámokfutó tinédzser

  Nyolc emberrel végzett egy tinédzser ámokfutó Kína észak-keleti részében. A fiatal késsel támadt az emberekre.

 • Félmilliót érnek a híd alatt talált férfi gyilkosai

  Félmillió forintos nyomravezetõi díjat tûzött ki a rendõrség egy Tata belvárosában megtalált, s vélhetõen agyonvert férfi halálával kapcsolatban folytatott nyomozás elõsegítése érdekében.

 • Harminc tonna szõlõt loptak tõkékrõl egyetlen éjjel

  Harminc tonna szõlõt szüreteltek le egyetlen éjszaka tolvajok Franciaországban egy gazda birtokán.

 • Nem nyílt ki az ernyõje a kismamának, belehalt az ugrásba

  Még egy utolsót akart ugrani Wioletta Roslan, mielõtt teljesen átadta volna magát a születendõ gyermekének, ám a bázisugrás végzetessé vált, amikor nem nyílt ki az ernyõje.

 • Besurranó tolvajt fogtak a szegedi rendõrök

  A napokban a Szegedi Rendõrkapitányság járõrei lakossági segítséggel besurranó tolvajt fogtak el. Az egyik szegedi társasház lakói riasztották a rendõrséget, miszerint egy ismeretlen férfit tartóztattak fel, akit az egyik szomszédjuk lakásából láttak sietve távozni.

 • Árokba csúszott kamionok, koccanások Vas megyében

  Vas megyében szerda este óta intenzíven havazik, eddig 15-20 centiméternyi friss hó hullott, az erõs szél miatt helyenként hóátfúvásokra is lehet számítani - közölte a közútkezelõ regionális ügyelete csütörtökön reggel. Huszár Tibor, a Magyar Közút Kht. gyõri regionális központjának ügyeletese elmondta: az éjszaka folyamatosan esett a hó, a fõutak burkolata hókásás, illetve havas, a mellékutak havasak, járhatatlan út, elzárt település nincs a megyében.

  Hozzátette: a lehullott hó mennyisége változatos; Szombathely környékén 10 centiméter jelentettek, de Sárváron helyenként 20 centiméter friss hó is esett.

 • Autóbusznak ütközött egy kerékpáros

  Ittas kerékpáros a közúti jelzőtábla utasítása ellenére hajtott be a kereszteződésbe. A helyszínre érkező egyenruhások megállapították, hogy egy 58 éves helyi lakos kerékpárjával közlekedett az Andrássy utca felől a Soproni út irányába.

 • Megrohamozták a kalózokat

  Szomáliai katonák megrohamozták és kiszabadították azt a panamai zászló alatt közlekedõ teherszállító hajót, amelyet még szerdán foglaltak el a kalózok az Ádeni-öbölben, a nemzetközi hadiflotta által biztosított tengeri folyosón - közölte csütörtökön a Szomáliához tartozó Puntland félautonóm terület egyik minisztere.

 • Milliókat csaltak el egy somogyi útépítésen

  A bíróság szerint visszaélések történtek egy Somogy megyei útépítésnél, ami korábban a regionális területfejlesztési tanács támogatásával készült el.

 • Ál bankautomatával trükköztek Kínában

  Ál bankjegykiadó automatát állítottak fel Pekingben csalók, hogy megtudják a gép gyanútlan használóinak banki adatait és azután megcsapolhassák számláikat.

 • Megszurkálta feleségét, majd végzett magával

  Életveszélyes sérüléseket szenvedett az a nõ, akit férje szurkált meg egy késsel csákvári otthonukban. A férfit a szomszédok fogták le, de sikerült elmenekülnie. A rendõrök Gánton találtak rá a holttestére.

 • Nagy fogás: 11 elfogatóparancs volt ellene érvényben

  A XVI. kerületi gépkocsizó járõrök 2011. augusztus 4-én reggel egy szemközti sávban közlekedõ autó utasára figyeltek fel, aki meglátva a rendõrautót hirtelen elfordította a fejét, majd lehajolt.

 • Leszúrták a római zsidó hitközség egyik befolyásos tagját

  2011 június 14.-én egölték a római zsidó hitközség egyik befolyásos és ismert, egyébként ruhakereskedelemmel foglalkozó tagját. A 74 éves, nyugdíjas Raffi Cohent az utcán szúrta szíven a gyilkos.

 • Halló, rendõrség? Részegen vezetek!

  Bismarck (Észak-Dakota állam) - Az eddigi legbecsületesebb részeg autóssal akadt dolga a rendõrségnek az Egyesült Államokban: az illetõ saját magát jelentette fel telefonon.

  Sok hívást kapott már Észak-Dakota állam rendõrsége ittas vezetõkrõl, ám azok a telefonálók mindig másokat jelentenek be, olyanra, hogy valaki saját magát adja fel, még nem volt példa.

 • Kiraboltak egy férfit Ádándon

  Késsel fenyegetve rabolt ki Ádándon az utcán egy helybeli férfit egy 54 éves, ugyancsak helybeli férfi.