rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Férfi akart megerõszakolni egy férfit - belehalt sérülésibe

 • Share on Tumblr

  A férfi, aki szakácsként dolgozott az egyik pécsi intézményben, még 2009-ben, a bûncselekmény napjának reggelén ittasan érkezett meg munkahelyére, ezért hazaküldték. Ezt követõen a munkahelye közelében tovább italozott, ahol csatlakozott hozzá egy másik fiatalember. Beszélgetni kezdtek, miközben több üveg sört, s röviditalokat is elfogyasztottak.

  Újdonsült ismerõse egyszer csak azt ajánlotta a szakácsnak, menjen fel vele a lakására, ahol van egy üveg bora. Így is történt.

  Borozgatás közben vendéglátója azonban a férfi mellé ült, s erõszakoskodni kezdett vele. Magukra zárta a szoba ajtaját, leteperte, meg akarta erõszakolni. A fiatalember ellenállt, majd támadásba ment át, többek között rátérdelt a mellkasára.

  A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét az orvosok sem tudták megmenteni. A szakács beismerte tettét, de azzal védekezett, hogy nem tudott mást tenni.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Két fiatalt kellett újraéleszteni, mikor belecsapott egy villám a futballpályába

  Újra kellett éleszteni két 20 év körüli fiatalt, vasárnap délután, Gyõr-Moson-Sopron megyében, amikor Agyagosszergényben lecsapott a villám egy futballpályára.

 • Csalók lopják el óvatlan felhasználók bankkártya adatait

  Csalók lopják el óvatlan felhasználók bankkártya adatait egy közösségi oldalon.

 • Fenyegetéssel törte meg az ellenállást a rabló

  Kiraboltak egy patikát Budapest XIII. kerületében, a Vizafogó utcában csütörtök este, az elkövetõnél nem volt fegyver - közölte a rendõrség.

 • Kiszökött, majd vissza is mászott a börtönbe egy rab

  Öt hónapig küszködve fûrészelte borotvapengékkel cellája ablakának vasrácsát egy rab az Egyesült Államokban, ám miután párat szippantott a szabad levegõn, visszamászott zárkájába.

 • Kiraboltak és megvertek egy túrázót Somogyszob és Nagyatád között

  Megvertek és kiraboltak egy Somogyszob és Nagyatád között túrázó férfit, a rendõrség elfogta és õrizetbe vette a támadókat.

 • Három évet kapott a lehallgatásért a hollywoodi sztárügyvéd

  Három évi börtönre és jelentõs pénzbüntetésre ítélte hétfõn egy Los Angeles-i bíróság Terry Christensen hollywoodi sztárügyvédet, aki illegálisan lehallgattatta Kirk Kerkoriannak, a Metro-Goldwyn-Mayer filmstúdió fõnökének volt feleségét.

 • Halálra gázolt egy férfit a vonat Miskolcon

  Halálra gázolt a Füzesabony felé közlekedõ személyvonat egy férfit Miskolcon, a Bogáncs utcai vasúti átjárótól nem messze.

 • Ittasan bárszékezett

  Newark - Ittas bárszékezés miatt kerül bíróság elé egy férfi az Egyesült Államokba: fûnyíróra szerelt bárszékkel közlekedett, ám karambolozott.

 • Vonat gázolt halálra egy nõt Encsen

  Elgázolt egy nyolcvanéves nõt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Encsen egy Miskolcról Hidasnémeti felé tartó személyvonat.

 • 16 éves lánya szeretõjével bújt ágyba a tanárnõ

  Kiskorúak megrontásának és megerõszakolásának vádjával tartóztattak le az Egyesült Államokban egy tanárnõt, aki elismerte, hogy videóra vette, amint 16 éves lánya szeretõjével az ágyban közösül. A tanárnõben nemcsak lánya fiúja ébresztett vágyat, hanem a vádak szerint egyik diákját is megerõszakolta.

 • Autó alá rejtett bombával akartak végezni a rendõrrel

  Blerim Mustafa, a szerb multietnikus rendõrség albán rendõrtisztjének autója alá eddig ismeretlen tettesek robbanószerkezetet helyeztek a hétvégén. A bomba vasárnap este, valamivel 21 óra után robbant fel, amikor a rendõrtiszt és felesége beszálltak a család Peugeot 205 típusú gépkocsijába. Blerim súlyos, felesége és két arra sétáló albán kislány könnyebb sérüléseket szenvedett.

 • Lopott virtuális bútorok után nyomoz a finn rendõrség

  Egy virtuális tolvajtréfának könnyen nagyon is valódi büntetéssel járó valódi következményei lehetnek Finnországban: kamaszok körében népszerû közösségi oldalról eltûnt virtuális bútorok ügyében indult szabályos hatósági nyomozás.

 • Egy wc-pumpával ölte meg saját fiát az idõs bácsi

  Tragédiával végzõdött egy családi vita a Hajdú-Bihar megyei Tépén: egy 71 éves férfi egy wc-pumpa nyelével halálra verte a vele egy háztartásban élõ 37 éves fiát - közölte a megyei rendõr-fõkapitányság sajtószolgálata.

 • Börtön várhat a tajvani elnökre

  Kenõpénz elfogadása, pénzmosás, hûtlen kezelés és okirat-hamisítás címen vádat emeltek pénteken Tajvanon Chen Shui-bian volt elnök ellen - jelentette be egy ügyészségi szóvivõ. Az 57 éves volt elnök - aki 2000-tõl idén májusig töltötte be a hivatalt - november 12-e óta vizsgálati fogságban volt.

 • A férjet gyanúsítják a gyilkossággal

  Egy férfi a megalapozott gyanú szerint megölte feleségét.

 • Kilökte a barátnõjét a tizedikrõl

  Emberölés miatt folyik eljárás azzal a 17 éves lánnyal szemben, aki a gyanú szerint kilökte 16 éves áldozatát az egyik miskolci tízemeletes ház legfelsõ szintjérõl

 • Halálos gázolás Mályiban

  Halálos gázolás történt tegnap Mályiban egy zebránál, a balesetben egy eddig ismeretlen személyazonosságú, idõs, 73 éves férfi vesztette életét.

 • Nyilvános büntetés jár Szingapúrban szemetelõknek

  Szingapúr mától nyilvánosan bünteti az utcán szemetelõket, méghozzá úgy, hogy a renitenseket rikító narancssárga kukásöltözékbe bújtatva szemétszedésre kényszeríti a forgalmas városrészeken.

 • Késsel raboltak ki egy székesfehérvári élelmiszerboltot

  Az üzletben tartózkodó eladó nem sérült meg.

 • Fegyveres bankrablás Szegeden

  Fegyveres rablás történt Szegeden a Sárosi utcában, egy takarékszövetkezeti fiókban.

  A tízemeletes ház aljában lévõ takarékszövetkezetbe röviddel a reggel nyolc órai nyitás után lépett be egy arcát eltakaró férfi, aki fegyvernek látszó tárggyal a bevételt követelte, majd a kapott pénzzel távozott.