rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Megverte, majd többször rálõtt volt barátnõjére egy férfi

 • Share on Tumblr

  A nõ nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, a férfit õrizetbe vették, s ellene súlyos testi sértés miatt indult büntetõeljárás.

  A férfi és nõ között elõbb veszekedés alakult ki egy Liszt Ferenc kerti ház lépcsõházában, majd a férfi elõbb többször megütötte, majd fegyverével többször rálõtt volt barátnõjére. A lövések zajára a lépcsõházba kiszaladó lakókra is ráfogta a fegyvert, de rájuk nem lõtt - mondta el a Fejér Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

  A rendõrséget a lakók értesítették, s a rendõrök rövid idõn belül elfogták az épületbõl fegyverrel a kezében kiszaladó, 28 éves férfit - tette hozzá Németh-Kész Mónika rendõr százados.

  A 21 éves nõt a Szent Pantaleon Kórházba szállították, ahol több mint egy tucat lövedéket szedtek ki a nyakából, az arcából és a koponyájából.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Taxiztatni akarta a rendõrséget

  Rendõrökkel akarta magát hazaszállíttatni egy nõ az Egyesült Államokban, és végül el is vitték.

 • Huszonnégy óra alatt kétszer fogtak meg egy ittas vezetõt Hatvanban

  Eger - Huszonnégy órán belül kétszer csíptek ittas autóvezetésen a rendõrök egy férfit Hatvanban.

  Másodjára ráadásul jogosítvány nélkül hajtott, mivel azt már elsõre elvették tõle - tájékoztatta csütörtökön szerkesztõségünket a Heves Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje.

 • Akár 15 évet ülhet a gyilkos kutyák amerikai tulajdonosa

  Howell - Akár 15 évet is rács mögött tölthet egy amerikai kutyatulajdonos, akinek buldogjai két embert martak halálra.

  Az 52 éves Diane Cockrell négy kutyája tavaly szeptemberben szökött ki fakerítéssel körülvett, Detroit közelében fekvõ birtokáról. Saját autófeljáróján halálra marcangoltak egy 91 éves férfit és egy közelben elhaladó 56 éves nõt.

 • Cipõt adott a cipõlopást tervezõknek

  Drága sportcipõkkel ajándékozott meg két cipõlopást tervezgetõt egy férfi az Egyesült Államokban.

 • Ellenõrre támadtak Budapesten

  Ellenõrre támadt hétfõ délelõtt egy bliccelõ utas élettársa Budapesten a 14-es villamoson, a bántalmazott szája felrepedt, orvosi ellátásra szorult.

 • Együttmûködési megállapodást kötött az ORFK és az NMHH

  Együttmûködési megállapodást írt alá a kiskorúakra veszélyes káros információs tartalmak visszaszorítása érdekében kedden Hatala József rendõr altábornagy, országos rendõrfõkapitány és Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke.

 • Vámpírokat állítottak bíróság elé Új-Zélandon

  Vádat emeltek két férfi és egy és egy nõ ellen Új-Zélandon, akik összeharapdáltak egy férfit és ittak a vérébõl.

 • Emberölési kísérlet egy ózdi hotelben

  Az eddig rendelkezésre álló információk szerint (2008.08.12-én) éjszaka 1 óra után nem sokkal az egyik ózdi hotelben egy 52 éves miskolci férfi ajtaján kopogtak, mire õ ajtót nyitott. Ekkor az ajtó elõtt álló 21 éves sajópüspöki fiatalember minden elõzmény és szóváltás nélkül a kezében lévõ késsel többször megszúrta az idõsebb férfit.

 • Bombariadót jelentett, hogy megszökhessen a pszichiátriáról

  Bombarobbantással fenyegette meg a makói kórházat egy pszichiátrián kezelt nõ, reménykedve abban, hogy a bombariadóval járó fejetlenséget kihasználva, hazaszökhet.

 • Árokba sodródott egy autó Somogy megyében

  A sofõrrõl kiderült, hogy ivott, mielõtt a volán mögé ült.

 • Életfogytiglant kapott a bankrabló

  Nem jogerõsen életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélte hétfõn a Budapest Környéki Törvényszék M. Lászlót, aki 2011 tavaszán sorozatban rabolt ki gáz- és riasztó pisztollyal pénzintézeteket, összességében mintegy ötmillió forintot zsákmányolva.

 • Ittas rendõr gázolt Nógrád megyében

  Egy ittas fõvárosi rendõr gázolt el két gyalogost még január végén, Nógrád megyében, Somoskõújfaluban.

 • Frontális karambol a 67-es úton

  Frontálisan ütközött két személygépkocsi a 67-es úton.

 • Elkaptak egy nacionalista sorozatgyilkost!

  Elfogtak egy alig 21 éves férfit Moszkvában, akit már hosszabb ideje köröztek 15 gyilkosság gyanújával, s áldozatai kivétel nélkül "nem szláv nemzetiségûek" voltak - jelentették be pénteken az orosz fõvárosban.

 • Halálos baleset - Villanyoszlopnak ütközött egy autó Makón

  Villanyoszlopnak ütközött egy Audi a makói Szent Anna utcában október 14-én az éjszakai órákban. A jármû utasa, egy 37 éves makói nõ a kórházba szállítást követõen elhunyt.

 • Rendõri intõt kapnak a szabálytalanul közlekedõ iskolások Kijevben

  Ungvár - Az új tanév kezdetétõl elkérhetik a közlekedési szabálysértésen ért kijevi iskolások ellenõrzõjét a közlekedési rendõrök, és a szülõknek szóló figyelmeztetõ bejegyzést írhatnak bele.

  Az ukrán fõváros tanügyi fõosztálya és a közlekedésrendészeti hatóság megállapodása értelmében szeptembertõl a közlekedési biztosoknak jogukban áll majd elkérni az utcai szabálysértést elkövetõ diákok ellenõrzõkönyvét, és abba a szülõknek szóló, figyelmeztetõ bejegyzést írhatnak arról, hogy gyermekük közlekedési kihágást követett el.

 • Halálos baleset - Négyszer ütközött a személyautó az autópályán

  Egy ember meghalt, hárman, köztük két gyerek megsérült, amikor egy macedón személyautó nekiütközött két másik autónak, majd a szalagkorlátnak csapódott, szombaton este, az M5-ös autópályán.

 • Meghalt a Budapesten megtámadott férfi

  A kórházban belehalt sérüléseibe az a 45 éves férfi, akit vasárnap délután egy másik férfi megtámadott a XI. kerületi Fehérvári úton.

 • Prostitúcióra kényszerítette gyermekét egy angol házaspár

  A mallorcai rendõrség õrizetbe vette az az angol házaspárt, akiket azzal vádolnak, hogy évek óta prostitúcióra kényszerítik a gyermeküket.

 • Szado-mazo közben megfulladt a barátnõje

  Gyilkossággal vádolnak 42 éves olasz férfit, mert szex közben meghalt a barátnõje.