rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Négy rendõr üldözte a 84 éves bácsit

 • Share on Tumblr

  Az volt a bûne, hogy a járdán kerékpározott 3 méter hosszan.

  A rendõrök közül ketten járõrautóval hajszolták a koros kerékpárost, aki igyekszik jó kondícióban tartani magát.

  Ennek ellenére utolérték és helyszíni bírságot róttak ki, amit azonban a vétkes nem hajlandó kifizetni. Az üldözés során a rendõrök autója járdán is haladt.

  A férfi azt nyilatkozta, hogy mindig biciklivel megy a nyugdíját felvenni egy bankba, és elismerte, hogy valóban kerékpárral haladt a járdán, de csak három métert, majd leszállt és tolta biciklijét.

  Az arra járõrözõ rendõrök ezt akkora vétségnek minõsítették, hogy 30 fontra - 9 ezer forintra - megbírságolták és úgy viszonyultak hozzá, mintha rendkívül veszélyes bûnözõ lenne. A férfi megtagadta a fizetést és azt akarja, hogy idézzék bíróság elé.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Pornózni tört be egy templomba

  Pornófilmet nézni tört be egy templomba egy férfi az Egyesült Államokban, a filmek a sajátjai voltak.

 • Két határon is átvitték a holttestet, de senkinek nem tûnt fel

  Egy autó hátsó ülésén csempészték ki Magyarországról egy szívrohamban elhunyt bosnyák férfi holttestét. Barátai a tetemmel közel ezer kilométert autóztak, miközben két határon is átkeltek.

 • Húskampóval lopott áramot egy német tolvaj

  Közönséges húskampóval csaknem egy hónapig lopta az áramot az a német férfi, aki végül a légvezeték rutinellenõrzése során bukott le.

 • Szén-monoxid mérgezést kapott két idõs embert Pomázon

  Két idõs ember került kórházba szén-monoxid-mérgezés miatt egy pomázi családi házból vasárnap délelõtt.

 • Rázuhant autójára, majd a szomszédban tért nyugovóra

  Kizuhant a másodikról, ráesett a kocsijára, majd besétált aludni a szomszédba.

 • Razzia a váci kórházban

  Vámnyomozók tartottak házkutatást kedden délután a váci Jávorszky Ödön Kórházban, az elmúlt 3 év könyvelését keresték. A nyomozók nagyjából 3 ezer oldalnyi iratot és számítógépes adathordozókat foglaltak le.

 • Vonat elé lépett, meghalt

  Meghalt az a gyalogos, aki vonat elé lépett Gyõrben a Szauter utca közelében.

  Az esetet még vizsgálják, így még nem tudni, hogy véletlen baleset történt-e vagy öngyilkosság.

 • Baltákkal támadtak a biztonsági őrökre

  A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a két gyanúsítottat, akik baltákkal támadták meg az egyik szórakozóhely biztonsági őreit Nyíradonyban. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. február 23-án 0 óra 30 perc körüli időben az egyik nyíradonyi szórakozóhelyről két férfit kivittek a biztonsági őrök, mert a helyiségben lökdösődtek.

 • Nem tudják azonosítani az elgázolt kerékpárost

  Életveszélyes sérüléseket szenvedett az a kerékpáros férfi, akit egy személyautó gázolt el Szolnokon. A kórházba szállított áldozatnál nem találtak igazolványt, egyelõre nem tudták megállapítani személyazonosságát a rendõrök.

 • Négy bûncselekményt követett el egy fél óra alatt

  Borsodnádasd belterületén március 4-én a délutáni órákban fokozott ellenõrzést végeztek a rendõrök. Ennek során tapasztalták, hogy egy Seat személygépkocsi vezetõje hirtelen az útpadkára hajt, majd bekapcsolja vészvillogóját és megáll.

  A járõrök megkérdezték a jármû vezetõjét, hogy történt e valami probléma, segítségére lehetnek-e, illetve kérték papírjait. A férfi azonban nem rendelkezett érvényes vezetõi engedéllyel, mivel eltiltás hatálya alatt áll.

 • Kútba esett nõt mentettek meg a tûzoltók

  Kútba esett egy nõ Dunaharasztiban szerda délután.

 • Nyugdíjáért bántalmazták az idős nőt

  Előbb a nőt fogták el a rendőrök, majd másnap élettársa is követte őt a rendőrségre.

 • Elgázolni is megpróbálták a rendõröket a kábeltolvajok

  Megpróbálták autójukkal elütni az õket tetten érõ rendõröket azok a kábeltolvajok, akik egy öntözõberendezés rézvezetékeit igyekeztek eltulajdonítani Hódmezõvásárhely külterületén - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Ittas férfi harapott meg egy betegápolót Gyomaendrõdön

  Megharapta egy betegápoló kezét egy ittas férfi Gyomaendrõdön.

 • Elõbb kirabolta a bankot, aztán visszament ügyfélként

  Belgrád - Elõbb kirabolta a bankot, aztán percekkel késõbb visszatért békés ügyfélként, hogy tartozását rendezze egy férfi Szerbiában.

  A férfi símaszkkal próbálta leplezni kilétét - amikor rabolt. Ügyfélként már nem így tért a fiókba, viszont így is felismerték.

 • A bűntény helyszínén hátrahagyott pendrive buktatta le a betörőt

  A rendőrség nyomozói egy pendrive-ját hátrahagyó, mondhatni abszolút szerencsétlen betörőt fogtak el Tiszaújvárosban. Lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságon, mivel 2014. március 1-én az éjszakai órákban ismeretlen elkövető az ajtót befeszítve behatolt egy tiszaújvárosi családi ház melléképületébe, ahonnan italokat és élelmiszereket tulajdonított el.

 • Mentõ vitte el az eltûnt nénit

  Vasárnap este röviddel nyolc óra után megtalálta a rendõrség azt az idõs asszonyt, akit este hat óra óta kerestek.

 • Hátulról ütötte le a postást

  Kiraboltak egy postást Tatabányán; a támadó leütötte a kézbesítõt, s elvitte a táskájában talált pénzt.

 • Drogpartin razziáztak a rendõrök

  Kábítószeres partit tartottak Debrecenben egy Diószegi úti zárt körû szórakozóhelyen. Miután elvégzték a rendõrök a gyorsteszteket, tíz embert elõállítottak, mert pozitív eredményt produkáltak - közölte a megyeszékhely rendõrkapitányságának hivatalvezetõje.

 • Kizuhant a negyedikrõl, de szerencséjére egy lábszártöréssel megúszta

  Több mint tíz métert zuhant egy 22 éves brit turista, az igazi meglepetés azonban akkor érte az õt váró rendõröket, amikor felfedezték, hogy nemcsak túlélte, de mindössze egy lábtöréssel és néhány karcolással vészelte át a balesetet.