rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Két tucat drogost fogtak egy pécsi házibuliban

 • Share on Tumblr

  A fiatalok többféle kábítószert fogyasztottak.

  Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõjének tájékoztatása szerint a hat lány és a tizenhat fiú szervezetében többféle kábítószert is kimutatott a gyorsteszt. Több rendõrautóval konvojban vitték a fiatalokat a pécsi rendõrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki õket. Ellenük kábítószerrel való visszaélés miatt indult büntetõeljárás.

  "Úgy buktak le, hogy egyikõjük a közelben, az utcán eszméletét vesztette. A rendõrök keresték, hol kapta a drogot, így jutottak el a házibuliba, ahol a szerektõl mindenki bódult volt" - jegyezte meg a szóvivõ.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • A pincében volt a nagy fogás

  Marihuána-ültetvényt számolt fel a Budapesti Rendõr-fõkapitányság a fõváros XX. kerületében, egy négylakásos társasházban. A kábítószert a pincében állították elõ.

  A mûszaki berendezések arra utalnak, hogy a banda szakszerûen és üzletszerûen termelte a drogot.

 • Kilenc és fél év börtönre ítélték az anyját hátbaszúró férfit

  Kilenc év hat hónap börtönbüntetésre ítélte elsõ fokon hétfõn a Budapest Környéki Törvényszék azt a férfit, aki 2010 szeptemberében csörögi otthonukban bedrogozva hátba szúrta, majd kifosztotta édesanyját.

 • Hajléktalan verés baseballütõvel

  Bûnösnek találta az esküdtszék pénteken a Florida állambeli Fort Lauderdale-ben azt a két fiatalt, akik bõ két és fél éve baseballütõkkel heccbõl agyonvertek egy hajléktalant.

  A ma 21 éves Brian Hooks és 19 éves társa, Thomas Daugherty minden ok nélkül támadtak rá 2006 januárjában 45 éves áldozatukra, aki egy padon aludt.

  Ugyanazon az estén egy másik hajléktalanra is rárontottak, és neki is súlyos sérüléseket okoztak, de õ túlélte a támadást. Egy köztéri videokamera rögzítette, ahogy a fiatalok ütlegelték védtelen áldozatukat.

 • Gyermekkorú pilóta

  Az amerikai légügyi hatóságok vizsgálatot indítottak, miután egy repülõtéren egy iskoláskorú gyerek irányította a gépeket a légiirányítók tornyából.

 • Nõk erõszakoltak meg egy nõt

  Négy kamaszlányt és egy 27 éves nõt azzal vádolnak Észak-Franciaországban, hogy megerõszakoltak egy 29 éves asszonyt, mert riválisuknak hitték.

 • Eladta a veséjét, hogy megvehesse álmai mobilját

  Egy kínai kamasz kész volt az egyik veséjét is eladni, hogy megvehessen egy iPad2 táblagépet és egy iPhone mobiltelefont.

 • Ovis fia hátizsákocskájában feledte apuka a narkóját

  Óvodás fia hátizsákocskájában feledte egy férfi a kábítószerét az Egyesült Államokban, aminek eredményeként õrizetbe vette a rendõrség.

 • Megerõszakolta 11 éves kislányát az apa

  Megerõszakolta 11 éves kislányát, majd felvágta az ereit O. János. Az abaligetiek szerint azért esett neki a férfi a lányának, mert felesége megcsalta, és így akart bosszút állni rajta.

 • Tudtán kívül a saját keresésére indult egy izlandi nõ

  Tudtán kívül a saját keresésére indított mentõakcióhoz csatlakozott egy Izlandon eltûntnek hitt nõ, több mint egy órán keresztül aggódott saját magáért, mire kiderült a blamázs.

 • Mindkét fülén mobillal, elengedett kézzel vezetett a sztrádán

  Elengedett kézzel, mindkét füléhez egy-egy mobiltelefont szorítva száguldott az autópályán egy negyvenéves német nõ – jelentették a münsteri hatóságok.

 • Ferrarival ütközött a bérgyilkos Lamborghinije

  Minden idõk egyik legfurább sportkocsi-balesetérõl számolt be az erre szakosodott wreckexotics.com: az incidens a dél-afrikai KwaZulu-Natalban történt, ahol egy Lamborghini Murcielago LP640 ütközött egy Ferrari 430-assal.

 • Család autójában fuvarozták a drogot

  Õrizetbe vette a rendõrség azt a családfõt, akinek autójában több kilónyi kábítószert találtak Bátyán.

 • Hárman megsérültek a viharban Abádszalókon

  Hárman megsérültek tegnap Abádszalókon a Tisza-tó partján. A jégesõvel és viharos széllel érkezõ zivatar felborított egy fából készült bódét, ami rádõlt három emberre.

 • Álbomba egy kecskeméti óvodában

  Bombariadó volt egy kecskeméti óvodában. Az ott talált szerkezetrõl kiderült, hogy álbomba.

  Az Ifjúság úti óvodában találtak egy csõszerû szerkezetet, ezért az óvodásokat a közeli intézménybe irányították. A tûzszerészek a szerkezetet az óvoda udvarán vizsgálták meg és kiderült, hogy álbomba volt.

 • Döbbenet: vakcinát loptak a patikából

  Több mint harminc ampulla, új influenza elleni oltóanyagot loptak el ismeretlenek a nagycenki patikából - közölte a rendõrség pénteken.

 • Öt késsel és egy bárddal ment megölni volt feleségét

  Öt késsel és egy bárddal ment megölni volt feleségét egy férfi a hétvégén Ibrányban, az illetõt megbilincselve tudták csak elõállítani a rendõrök.

 • Terepjáróval gázolt a 17 éves ittas fiú

  Terepjárójával a járdára hajtott, ahol elütött egy 31 éves férfit egy 17 éves fiatal Kiskunmajsán; a kocsi vezetõje a baleset után értesítette a mentõket és a közelben tartózkodva megvárta a rendõröket - közölte a rendõrség.

 • Tizenkét éves lánnyal közösült a pedofil férfi

  Szabadszállás - Egy 32 éves anya tett feljelentést egy szalkszentmártoni férfi ellen. Az édesanya szerint a férfi közösült a 12 és fél éves lányával.

 • Életfogytiglani a német 'internetes gyilkosnak'

  Essen - Életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélte az esseni tartományi bíróság azt az internetes gyilkosként emlegetett 27 éves német férfit, aki megölt egy általa az interneten megismert 39 éves nõt. A tettest egy másik gyilkossággal is vádolják.

  A vádak szerint Christian Grotheer internetes csevegéseken keresztül ismerkedett meg több mint 300 nõvel, saját bevallása szerint a nõk felével találkozott is.

 • Megint balesetet okozott egy BKV busz

  Csak a szerencsének köszönhetõ, hogy csak egy ember sérült meg, amikor egymásnak tolt három személyautót egy BKV-busz Dél-Pesten.