rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Elaludt a rendõrkellékboltba betörõ

 • Share on Tumblr

  Yavapai megye (Arizona állam) - Fegyver- és rendõrkellékboltba betörõ férfi aludt el akciója közben az Egyesült Államokban.

  A 35 éves illetõt rendõrök ébresztették, mivel a "rendõrboltnak" volt rendõrségi riasztója. Az álmos férfi egy ablakon jutott be a helyiségbe, és a rendõröknek azt mondta, csupán valamilyen alvóhelyet keresett magának, mert nem akart tovább autót vezetni álmosan.

  A felelõsségteljes közlekedési magatartást dicséretesnek ítélték a rendõrök, ám a férfi poggyászában találtak betöréshez való kesztyûket és elemlámpát, továbbá drága elektronikai eszközöket - a boltból.

  A férfit letartóztatták betörés és lopás vádjával, és megígérték neki, hogy sokáig nem lesz alvóhelygondja.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Ceruzahegyre menõ számtanvita

  Fegyveres támadásért kell felelnie egy 11 éves gyereknek az Egyesült Államokban, mert ceruzával megdöfte egy osztálytársát egy matematikai vita hevében.

 • Lezuhant a Fedex gépe Irakban

  Irakban lezuhant csütörtökön a Fedex fuvarvállaló cég német leányvállalatának egyik bérelt teherszállító repülõgépe, 7 fõvel a fedélzetén - közölték az arab országban állomásozó amerikai erõk.

 • Megverte a zenész közönségét

  Megverte közönségét egy zenész az Egyesült Államokban. Az eset nem hatalmas arénában történt több tízezer fõs közönséggel, hanem az utcán kétfõnyi hallgatósággal, lévén az indulatos férfi utcazenész.

 • Egy év után fogták el a megrendelõt - vascsövekkel vertek félholtra egy férfit

  Hosszantartó nyomozás után, Siófokon fogták el azt a férfit, aki a gyanú szerint megrendelte üzleti partnere megverését még 2008-ban. A felbérelt verõlegények vascsövekkel verték félholtra az áldozatot.

 • Pizzériába tört be!

  Lakossági bejelentés alapján érték tetten a Szegedi Rendõrkapitányság járõrei azt 30 éves férfit, aki egy szegedi pizzériába tört be mára virradó éjszaka.

  A szentesi állandó lakos férfi berúgta az étterem ajtajának üvegét, majd bemászott a vendégtérbe. A cselekménynek szemtanúja volt, aki azonnal értesítette a rendõrséget. A helyszínre érkezõ rendõrjárõrök éppen akkor fogták el a betörõt, amikor az egy kávéfõzõt próbált a nyíláson át kivinni.

 • Pizzapénzért ütötték le a futárt

  A rendõrség gyanúja szerint leütött és kirabolt egy pizzafutárt egy 20 éves dombóvári fiatalember.

  Kitanics Zsuzsanna, a városi kapitányság sajtóreferense elmondta, telefonos rendeléssel csalta a pizzafutárt a megadott helyre a büntetlen elõéletû férfi.

 • Megcsonkította feleségét egy bangladesi férfi

  Saját férje csonkított meg Bangladesben egy egyetemi tanárnõt, akinek kiszedte a szemeit. A kórházban sikerült megmûteni az öt gyermekes családanyát, látását azonban teljesen elvesztette.

 • Villanyoszlopnak csapódott egy autós

  Súlyos személyi sérüléssel járó baleset történt kedden Kétegyházán.

 • Gázpalackok robbantak fel Sóly egyik lakóházában - ketten megsérültek

  Négy gázpalack robbant fel a Veszprém megyei Sólyon; az egyik családi házban két ember megsérült a kigyulladt épületben - tájékoztatta a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivõje az MTI-t.

 • 25 éves tetemet találtak a folyóparton

  Járókelõk bukkantak egy ismeretlen férfi holttestére Munkács közelében.

 • Lebugtatta saját magát az embercsempész

  Egy 28 éves német-makedón kettõs állampolgárt vett õrizetbe a Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság szombaton.

  A megalapozott gyanú szerint a fiatalember segítséget nyújtott 6 makedón állampolgárnak abban, hogy illegálisan átlépjék a Magyar Köztársaság államhatárát.

  A határsértõket szombatra virradó éjszaka fogták el a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség járõrei, miután hõkamerán észrevették õket Röszke térségében a Börcsök- keresztnél.

 • Öngyilkos lett egy rab Gyõrött

  Saját kezével vetett véget az életének egy emberölési kísérlet miatt fogva tartott férfi Gyõrben.

  A rendõrség kizárta az idegenkezûséget. Bizonyos, hogy a rab lepedõjébõl kötözött hurokkal akasztotta fel magát.

 • Belehalt sérüléseibe a szolnoki paneltûz áldozata

  Belehalt sérüléseibe az az idõs férfi, aki életveszélyes égési sérüléseket szenvedett egy kigyulladt panellakásban kedden Szolnokon.

 • Az internettõl remélik a legmeghökkentõbb amerikai bûnügy megfejtését

  Újranyitotta az FBI az amerikai történelem egyik legmeghökkentõbb bûnügyének nyomozását. Az interneten tették közzé az ejtõernyõs géprabló fantomképét, hátha valaki felismeri, és segít megoldani a három és fél évtizedes rejtélyt. A csak D. B. Cooperként ismert, negyvenes éveiben járó férfi 1971. november 24-én követte el a meghökkentõ bûntettet: eltérített egy utasszállító repülõt, majd a válságdíjjal - 200 ezer dollárral - és egy ejtõernyõvel kiugrott a gépbõl.

 • Két család esett egymásnak Veresegyházon

  Veresegyházon hat embert csoportos garázdaság miatt elõállítottak, miután két család összeverekedett szerdán – közölte a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese.

 • Anyatejével mérgezte meg saját gyermekét

  Saját tejével mérgezte meg egy anya hat hónapos gyermekét: a kislány halálos adagú morfiumot kapott. A fájdalomcsillapítót a nõ szülés utáni fájdalmak enyhítésére vette be.

 • Kevesebb alkohol fogyasztható a hajókormány mellett

  Szûkebb keretek közé szorítja a hajófedélzeten történõ alkoholfogyasztást a Nemzetközi Tengerészeti Szervezet (IMO).

 • Húszmilliós cigifuvar az ott hagyott mikrobuszban

  Húszmillió forint értékû cigarettaszállítmányt találtak az egyenruhások abban a mikrobuszban, melynek utasai gyalog menekültek el egy rendõri ellenõrzés elõl Gergelyiugornyánál.

 • Kiraboltak egy benzinkutat hajnalban

  Kiraboltak egy benzinkutat Budapesten, a VIII. kerületben, a Kerepesi úton szerda hajnalban - tájékoztatott a BRFK sajtóügyeletese.

 • Egy ember meghalt kamion és személyautó karamboljában

  gy ember meghalt, amikor kamion ütközött össze személygépkocsival a 86-os számú fõúton a Vas megyei Répcelak és a Gyõr-Moson Sopron megyei Beled község között csütörtök - közölte a rendõrség.