rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Továbbra is New York a legbiztonságosabb amerikai nagyváros

 • Share on Tumblr

  Továbbra is New York az Egyesült Államok legbiztonságosabb nagyvárosa, a legutóbbi jelentések szerint 5,1 százalékkal csökkent a bûnözés egy év alatt.

  A 2009-es év adatait összegezve Michael Bloomberg polgármester és Raymond Kelly rendõrfõnök számolt be arról, hogy hogy a felhõkarcolók városa a legbiztonságosabbnak bizonyult a 25 legnagyobb amerikai város között a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) szerint.

  New Yorkban átlagosan 2242,1 bûncselekmény jutott tavaly százezer lakosra, ezzel maga mögé utasította a kaliforniai San José, San Diego és Los Angeles városokat, Las Vegast, Philadelphiát, valamint Dallast, Houstont és San Antoniót.

  A Nagy Alma vezetése büszkén hangoztatta, hogy a 260 ezernél több lakost számláló városok között egy sem biztonságosabb New Yorknál. "A rendõrök még a gazdasági válság és a terrorizmus veszélye közepette is új utakat találtak a bûnözés csökkentésére" - mondta Bloomberg.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások