rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Tilos jelzés ellenére a sínre lépett...

 • Share on Tumblr

  Halálra gázolt egy nõt Monorierdõnél egy Budapest felé tartó vonat hétfõn délelõtt - közölte a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense az MTI-vel. Bényi Mónika elmondta, a monorierdõi vasúti átjáróban egy nõ a tilos jelzés ellenére figyelmetlenül lépett a sínekre és a mozdony magával sodorta.

  A 64 éves helybeli lakos az ütközés következtében meghalt. A rendõrségi vizsgálat idejére az egyik vágányt lezárták a forgalom elõl, így kisebb fennakadások lehetnek a menetrend betartásánál - közölte a sajtóreferens.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Öt évig bujkált álnéven a nõbujkált

  Öt év után azonosították a rendõrök azt a körözött nõt, aki álnéven rejtõzködve próbált eltûnni a hatóságok elõl a Dunántúlon.

 • Pedofilhálózatot számoltak fel Tokióban

  Pedofilhálózatot számoltak fel a hatóságok a japán fõvárosban, és õrizetbe vettek hét férfit, aki gyerekekrõl készült pornográf DVD-ket gyártott - jelentette be hétfõn a tokiói rendõrség.

 • Megpakolt utánfutóval borult a csatornába egy autós Békéscsabán

  Az Élõvíz-csatornába borult egy utánfutót vontató személyautó hétfõn Békés és Békéscsaba között, az autó utasa súlyosan megsérült.

 • Kamion és személyautó ütközött a 2-es úton

  Kamion és személyautó ütközött Szendehely és Katalinpuszta között péntek délután.

 • Intravénásan injekciózott heroint a nejébe egy orvos

  Ashley Sibery skót doktor intravénásan injekciózott heroint a nejébe, majd végignézte, ahogy elveszti az eszméletét.

 • Lopott bankkártyával félmillió forintot vettek fel

  Félmillió forintot vett fel egy egri lakásból lopott bankkártyáról egy ismeretlen besurranó tolvaj - tájékoztatott kedden a rendõrség.

 • Mosni tört be, legatyásodva rohant ki

  Wichita - Mosni tört be egy családi házba egy férfi az Egyesült Államokban, amire ráment szinte az összes ruhája.

  A betörõ lelopódzott a ház alagsori mosókonyhájába, ahol betette a gépbe a ruháját. Csak a saját szennyesét akarta kimosni, a háziakét nem szedte össze.

 • Két kiló morfint foglaltak le, rendõr az egyik gyanúsított

  Két kilogramm morfint foglaltak le a vámnyomozók Budapesten. A kábítószer-ügynek négy gyanúsítottja van, köztük egy hivatásos rendõr is. A bûnözõket még a múlt héten fogták el, de a vámosok a nyomozás sikeressége végett csak most számoltak be a részletekrõl.

 • Hasznos tanácsok vízijármûvet használóknak

  Vízbõl-mentés esetén a vízijármû vezetõje illetve utasa a mentõmellényét vegye fel, a mentendõ személynek dobjon oda valamilyen felúszó tárgyat (mentõgyûrû, mentõlap, fenékdeszka stb.) majd folyásirányban vagy szél alatt közelítse meg a bajba jutottat. A személy csónakba emelésekor fordítson figyelmet arra, hogy a csónak ne boruljon fel, és a kiemelt személy sérüléseket lehetõleg ne szenvedjen. Ha a vezetõ úgy ítéli meg, hogy a mentést nem tudja végrehajtani, hívjon segítséget (telefonon a Balatonon a 1817-es valamennyi hálózatból elérhetõ segélyhívó, a 84/310-712 vezetékes, illetve az általános 112 segélyhívó számokon).

 • Nem tudják felszínre hozni a holttesteket

  Egyelõre nem tudják a felszínre hozni a romániai bányaszerencsétlenség áldozatainak holttestét. A Zsil-völgy szénbányáját szombaton több robbanás rázta meg. 12-en meghaltak, 14-en pedig megsebesültek a két balesetben.

 • Malacperselylopásért 6 év börtön

  Sheboygan - Hat év börtönt kapott malacperselylopási kísérletért egy férfi az Egyesült Államokban.

  A persely egy kétéves kislányé, és 20 dollár volt benne. A 31 éves betörõ tavaly augusztusban próbálta elemelni, miközben a pénzes malac gazdája édesdeden aludt. Anyja azonban nem, és elég harcias teremtés lehet, mert belépve a gyermek szobájába foglyul ejtette a betörõt.

 • Trükkös drogcsempész - nõnek öltözve, ruhafenéktömésben akart drogot csempészni

  Nõnek öltözve próbált a ruhafenéktömésében kokaint csempészni egy brazil férfi. A drogfutárt azelõtt sikerült lekapcsolni a campinasi repülõtéren, hogy felszállt volna a Lisszabonba tartó gépre.

 • Fagyival elcsábította, és megerõszakolta a kislányt

  Megerõszakolt Aradon egy pedofil férfi egy 11 éves kislányt. Az áldozat az unokatestvérével játszott tömbházuk udvarán, amikor a férfi fagylalttal a közelben lévõ irodájába csalogatta.

 • A topmodell lánya kikötözve - pénzt követel a zsaroló!

  Egy német férfi százezer dollárt (18 millió forintot) követel Cindy Crawford exmodelltõl és férjétõl, Rande Gerbertõl egy fotóért cserébe, amelyen a pár hétéves kislánya egy székhez kötözve látható. A kaliforniai államügyészség vádat emelt a férfi ellen.

 • Tömegverekedés Tiszakécskén

  Nyolc férfi verekedett össze vasárnap hajnalban egy vendéglátóhelyen. Az elõzmény annyi volt, hogy az egyik férfi elkezdett fogdosni egy hölgyet a kocsmában.

 • Többszörös karambol a 27-es úton

  Egy személy sérült meg abban a közlekedési balesetben, ami a 27-es számú fõúton történt csütörtökön reggel.

 • Falakat törtek, hogy ellopják a könyvtári számítógépeket

  Falakat törtek a betörõk, hogy számítógépeket lopjanak egy philadelphiai könyvtárból.

 • Mosógépbe bújt, szétfûrészelték

  Mosógépbe bújt bújócskázás közben egy 3 éves gyermek Kínában, és úgy beszorult, hogy szét kellett fûrészelni a masinát.

 • Pornósztárok gyilkoltak

  Kellékmachetével támadt társaira egy elbocsátott pornószínész Kaliforniában; Franciaországban egy fiatal pornószínésznõt tartóztattak le, mert megölt az örökségért egy idõsödõ fesztiválproducert.

 • Tragédia: két fiatal holtteste a garázsban

  A 17 éves lány és a 18 éves fiú még vasárnap halt meg Ternitzben, az eddigi vizsgálatok szerint valószínûleg a kipufogógáz ölte meg õket.

  A lány és a fiú testét este, nagyjából 10 óra környékén találták meg. A Kurier írása szerint miután a lány aznap este nem ment haza, az aggódó apa maga kezdte el keresni.