rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Laptoptolvaj tartalmas jósága

 • Share on Tumblr

  Boldoggá tett egy professzort egy tolvaj Svédországban: ellopta a tudós laptopját, de visszaküldte a tartalmát, mármint a benne lévõ szöveget.

  "Nagyon boldog vagyok! Visszatért az emberiségbe vetett hitem" - lelkendezett a kutató.

  A tolvaj egy hét elteltével küldte vissza USB adathordozón a laptop teljes szövegtartalmát. A letöltés több órájába kerülhetett a tolvajnak, de vette a fáradságot.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Fegyveres támadás egy szombathelyi takarékszövetkezetben

  Fegyveres támadó rabolt ki egy takarékszövetkezetet Szombathelyen.

 • Részegen támadt a polgárõrre

  Közfeladatot ellátó személy elleni erõszak miatt õrizetbe vett a rendõrség Hodászon egy 35 éves férfit, aki polgárõrre támadt – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei fõkapitányság sajtóügyeletese.

 • Tizenkét éves lánnyal közösült a pedofil férfi

  Szabadszállás - Egy 32 éves anya tett feljelentést egy szalkszentmártoni férfi ellen. Az édesanya szerint a férfi közösült a 12 és fél éves lányával.

 • Megkéselte és megfojtotta a barátnõjét

  Megkéseltek és megfojtottak egy fiatal nõt Tatabányán.

 • Újabb csaló rendõrkézen, sértettek jelentkezését várják!

  A képen látható férfi tavaly november óta az ország különbözõ pontjain szállodák és panziók szolgáltatását vette igénybe. A recepción rendszerint álnéven jelentkezett be, több napra szobát bérelt és igénybe vette a szállodák szolgáltatásait, majd fizetés nélkül távozott.

  A férfit több rendõrkapitányság körözte hasonló jellegû cselekmények miatt, végül a napokban elfogták õt, és a bíróság elõzetes letartóztatásba helyezte. Az ügyben csalás vétsége miatt folytat eljárást a Váci Rendõrkapitányság.

 • Félrerántotta a kormányt, frontálisan ütközött a szembõl jövõvel

  A helyszínen életét vesztette az a férfi, aki személyautójával, hogy elkerülje az elõtte fékezõ autóval az ütközést, balra rántotta a kormányt, áttért a szembe sávba, ahol frontálisan karambolozott egy másik autóval.

 • Hatmillió forintért 23 ezer forintot kapott a becsületes taxisofõr

  Egy szórakozott utas fontos dokumentumokkal és három valutanemben összesen 6,1 millió forintnak megfelelõ készpénzzel teli táskát felejtett egy Ho Si Minh-városi taxi hátsó ülésén.

 • Kapj pénzt! Kezû és fejiratú rabló

  Pénzszerzõ fejirata és kezei tetoválása buktatott le egy rablót az Egyesült Államokban.

 • Drogterjesztés a karádi általános iskolában

  Fiatalkorúaknak adott el drogot két fiatal Karádon, a dílerek beetetéses módszerrel terítették a helyi általános iskola diákjainak a szert.

  A rendõrök egy fiatalkorút és egy 25 éves fiatalembert fogtak el, akiknél a házkutatás során nem találtak kábítószert.

  Az iskola diákjai között drogtesztet végeztek, amely néhány esetben THC-t (Tetrahidrokannabinol) mutatott ki a kisiskolások szervezetében, ez arra utal, hogy a diákok közül akadt, aki füvezett.

 • Fejbe pulykázott rabló

  Raleigh (Észak-Karolina állam) - Fagyasztott pulykával dobtak fejbe egy autórablót az Egyesült Államokban, minek eredményeként súlyos fejsérüléseket szenvedett, bár elmenekült.

  A 30 éves bûnözõ elõször pénzt rabolt egy észak-karolinai benzinkútnál, aztán átrohant az út túloldalára, ahol verni kezdett egy nõt, hogy megszerezze autóját.

 • Agyonlõttek egy papot a részegek

  Ittas huligánok megöltek Moszkva mellett egy ortodox papot, aki az alkoholisták gyógyulásáért fohászkodott; egy hónap leforgása alatt ez immár a második gyilkosság, amelynek ortodox pap az áldozata Oroszországban.

 • Két kábítószer-terjesztõt és hét drogfogyasztót fogtak el a rendõrök

  Két kábítószer-terjesztõt és hét drogfogyasztót fogott el a pápai rendõrkapitányság.

 • Több parkoló autót is megrongált ittas állapotban a 18 éves fiatal

  Egy 18 éves nagyatádi fiatalember a rendőrségen kötött ki, miután ittas állapotban több parkoló autót is megrongált.

 • Halálos baleset Csávoly közelében

  A sofőr meghalt, két utas pedig megsérült egy autóban, amely felborult az 55-ös főúton vasárnap este, Csávoly közelében.

 • Tûzoltókkal fuvaroztatta magát haza a kocsmából

  Zágráb - Tûzoltókkal vitette magát haza hajnaltájt a kocsmából egy férfi Horvátországban: felhívta õket, hogy ég a háza és õt is gyorsan vegyék fel.

  A ház 16 kilométerre volt és a férfi rekord hamar hazaért. Száguldottak vele a tûzoltók szirénázva, amivel viszont csak annyit értek el, hogy az illetõ anyja még le is szidta õket, amiért felverték az egész családot álmából. A ház persze nem lángolt, csak a mama füstölgött.

 • Pénzt adott volna a jogosítványáért az ittas sofõr

  Meg akarta vesztegetni a vele szemben intézkedõ rendõröket egy ittas sofõr azért, hogy ne vegyék el a vezetõi engedélyét. A rendõrök feljelentették a férfit.

 • Ugrott a hallé - a tolvaj nyerte a mohácsi vacsoracsatát

  Mohács - A szó szoros értelmében kiszagolta zsákmányát egy tolvaj, aki bográcsostól elvitt tizenöt liter halászlét egy mohácsi ház kertjébõl. A család éhen maradt, a rendõrség nyomoz.

  Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense az esetrõl szerdán elmondta: az elkövetõ valószínûleg a kerítésen mászott be kedden este a ház kertjébe, amikor a háziasszony néhány percre magára hagyta a vacsorát. A sértett elmondása szerint a hallé még fortyogott, amikor elvitték.

 • Rendõrnek adták ki magukat, leszúrtak egy õrt, és raboltak

  Rendõrnek adta ki magát az a két férfi, aki a gyanú szerint vasárnap hajnalban megszúrta a belvárosi Tükör utcai irodaépület biztonsági õrét, majd több irodát is feltört, és értékeket tulajdonított el - közölte a Budapesti Rendõr-fõkapitányság.

 • A palacsinta szabadulást hozott

  Palacsintasütés és -adakozás jutalmaként idõ elõtt szabadult a börtönbõl egy elítélt az Egyesült Államokban.

 • Idõs nõt raboltak ki és bántalmaztak Ózdon

  Már elõzetes letartóztatásban van az a két elkövetõ, akik egy idõs nõt raboltak ki december 15-én. Megkötözték és bántalmazták is az asszonyt.