rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Parkoló autókat adtak bérbe a lutoni reptéren

 • Share on Tumblr

  Különös dolgok történnek Nagy-Britanniában az Airparks cég õrzött reptéri parkolóiban hagyott autókkal. Volt olyan, amit bérbe adtak egy ausztrál turistának, egy másikkal bevásárolni jártak a parkolótársaság alkalmazottai, egyet pedig totálkárosra törtek egy gyorsulási versenyen. A cég szerint "különösen szokatlan rendszerhibák" állnak a háttérben.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  Egy idegen ember üzleti papírjait találta autója hátsó ülésén egy brit férfi. Dean Dolling a lutoni reptér hosszútávú parkolójában hagyta kocsiját nyaralása alatt, visszatértekor tapasztalta a különös jelenséget. Mint kiderült, autóját a parkolótársaság bérbeadta egy ausztrál turistának, írja a Daily Mail.

  "Különösen szokatlan rendszerhiba" - hangzott a parkolótársaság zseniális választa arra, hogy hogyan adhattak bérbe egy parkoló autót. A Mail beszámolója szerint nem Dolling az egyetlen, aki pórul járt. Egy esetben a parkolótársaság egyik 18 éves alkalmazottja totálkárosra tört egy Audi A3-ast, amit a parkolóból vett kölcsön egy gyorsulási versenyre. A fiúnak nem volt biztosítása, a károkat teljes egészében a társaságnak kellett megtérítenie.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%