rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Háromgenerációs betörés

 • Share on Tumblr

  Háromgenerációs betörést követett el egy nagymama, a lánya és az unokája az Egyesült Államokban.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A három nõ közül a legifjabb csupán 2 éves, õt pusztán magával vitte a "munkába" 26 éves anyja és 51 esztendõs nagyanyja.

  Michigan államban törtek be egy idõs férfihoz, aki azonban megfutamította õket. A rendõrség hamarosan elfogta a családi triót, és mivel az anya és a nagyanya rács mögé kerültek, a kétéves gyermeket a gyámhatóság vette gondozásába.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Bántalmaztak egy trolivezetõt Budapesten

  A 74-es trolibusz vezetõjét bántalmazta egy ismeretlen a XIV. kerületi Csáktornya parki végállomáson.

 • Csalók árulnak pénzért ingyen vizet a fõvárosban!

  Pénzért árulnak vizet ismeretlen csalók Budapesten a Fõvárosi Önkormányzat és a Vízmûvek nevében.

 • Alultápláltság miatt halt meg egy másfél éves kisfiú Agárdon

  Sok a rejtély az agárdi család körül, melynek másfél éves tagja a hétvégén hunyt el alultápláltság miatt. A családot közvetlen szomszédai sem ismerték, zárkózott életet éltek. A polgármester szerint a fényevés teóriáját egyelőre nem erősítette meg senki.

 • Kocsit és gyereket rabolt

  Akaratlan gyerekrabló autótolvaj

  London - Négyhónapos gyereket is ellopott véletlenül egy autótolvaj a kocsival együtt az Egyesült Államokban, de félóra múlva már vissza is szolgáltatta - a gyereket.

  A kocsit összetörte egy karambolban. Aztán egy másik kocsit egy másikban.

 • Felborult egy román autóbusz a határnál

  Felborult egy román rendszámú autóbusz vasárnap a nagylaki román-magyar határátkelõhely román oldalán.

 • Meglopottakat 'továbblopó' álrendõrök Komáromban

  Komárom - Álrendõrök loptak "tovább" elõzõleg meglopottakat Komáromban: azt mondták egy idõs hölgynek, hogy visszahozták a tõle korábban ellopott pénz egy részét, majd figyelmét elterelve ellopták 75 ezer forintját - tájékoztatta pénteken az MTI-t a rendõrség.

 • Ezer karton adójegy nélküli cigarettát találtak egy autósnál

  Ezer karton adójegy nélküli cigaretta került elõ abból a személygépkocsiból, amelyet autós üldözés után tartóztattak fel az M1-es autópályán a rendõrök és a vámosok.

 • Letartóztatták az alsónadrágban prédikáló, orgiákat szervezõ szektavezért

  Yakarta - Háromnapos hajtóvadászat után letartóztatták egy indonéz szektavezért, aki alsónadrágban szokott prédikálni, és követõit orgiák szervezésére és azokon való részvételre buzdította.

  Agus Imam Solihint, a mintegy negyven felnõtt tagot számláló Satria Piningit Weteng Buwono szekta vezetõjét szeméremsértésen túl vallásgyalázással és nem szándékos emberöléssel is vádolják.

 • Lopott fegyverrel akart bankot rabolni, kevés sikerrel

  Betörte egy belvárosi fegyverbolt kirakatát egy fiatalember, hogy megszerezzen egy gázpisztolyt. A fegyverrel egy pénzintézetet akart kirabolni, de a rendõrök elfogták.

 • Halálra késeltek egy férfit Dunaújvárosban

  A kórházba szállítás után belehalt sérülésébe egy 19 éves fiatalember, akit hétfõn vita közben sebesített meg egy hasonló korú férfi Dunaújvárosban; a késelõt elõállították, folyik a kihallgatása - közölte a rendõrség.

 • Uborkalopásért halál jár Kesznyétén

  Kesznyétén életét vesztette egy férfi, amikor hétfõn az éjszakai órákban két társával bemászott egy kertbe, hogy uborkát lopjon, s eközben áramütés érte õket.
  A Borsod Megyei Rendõr-fõkapitányság kommunikációs irodájának tájékoztatása szerint a kertet már több alkalommal megdézsmálták tolvajok, ezért a tulajdonos, egy idõs férfi áramot vezetett ingatlana köré.

 • Ál-plasztikai sebész került rács mögé Franciaországban

  Marseille - Három év börtönbüntetést szabott ki egy francia bíróság egy orvosra, aki plasztikai sebésznek adva ki magát megannyi páciensét átszabta egy elhagyatott marseille-i klinikán.

  Júniusban kezdõdött annak a francia orvosnak a pere, aki a vád szerint 2002 és 2004 között több száz embert csalt fondorlatos módon a kiürült klinika mocskos épületeibe, hogy ott higiénikusnak nem nevezhetõ körülmények között fájdalmas és veszélyes mûtéteket hajtson végre rajtuk.

 • Négy kerékpártolvaj fiatalt fogtak el a rendõrök Hódmezõvásárhelyen

  Négy fiatalból álló kerékpártolvaj-bandát füleltek le a rendõrök Hódmezõvásárhelyen, egyikük egy tizenegy éves fiú.

 • Letépte egy férfi heréit egy amerikai asszony

  Letartóztatták azt az amerikai asszonyt, aki dühében letépte egy férfi heréit. A rendõrség nyomozást indított az ügyben.

 • Zászlórúdba rejtették a kokaint

  Zászlórúdba rejtett kokaint foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyõrei a postaforgalmi szolgálati helyen egy Argentínából érkezõ postai küldemény vizsgálata során.

 • Tizenhét határsértõt fogtak el Szeged közelében

  Két csoportban összesen tizenhét határsértõt fogtak el keddre virradóra Szeged közelében; az egyik illegális migráns, egy afgán fiú másfél hónap alatt harmadjára próbálkozott Magyarországra jutni – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje az MTI-t.

 • Egy szál cigi miatt szorítottak kést a torkához

  Egy szál cigi miatt szorítottak kést a torkáhozFelfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Tatai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette K. Tamás 23 éves dunaalmási lakost, aki a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint szeptember 6-án éjszaka kést szorított egy fiatalember oldalához és cigarettát követelt tőle. A sértett szeptember 9-én tett feljelentést a rendőrségen, ahol megmutatta a késtől szerzett sérülését is. Feljelentésében elmondta: a bűncselekmény éjszakáján K. Tamás a román-magyar focimeccset nézte a helyi rendezvényen, ő pedig az utcán beszélgetett egy hölgy ismerősével.

 • Tolatás közben gázoltak el egy 86 éves idõs asszonyt

  Belehalt sérüléseibe az a 86 éves asszony, akit tereprendezést végzõ munkások kisteherautója sodort el tolatás közben csütörtök délelõtt Oroszlányban. A baleset a városháza mögötti, forgalomtól elzárt területen történt.

 • Összeégett holttestet találtak a tûzoltók Keszthelyen

  Holtan találtak a tûzoltók egy hajléktalan férfit Keszthelyen, amikor a Lovassy utca 8. szám alá, egy égõ házhoz riasztották õket - tájékoztatta szerdán az MTI-t a városi tûzoltóság ügyelete a kedd esti esetrõl.

 • Savval öntötte le volt nejének arcát

  Égetõ bosszút állt 23 éves szeretõjén egy román férfi. Miután barátnõje elmondta neki, hogy ki szeretne szállni a kapcsolatból, a férfi gonosz bosszút forralt. Körülbelül 6 hónapon keresztül gyûjtögette egy üveg kannába - az egyelõre beazonosítatlan helyekrõl származó - kénsavat, amelyet egy parkban rejtett el.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%