rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Hajléktalanságot tisztelõ rabló

 • Share on Tumblr

  Mindenét visszaadta áldozatának egy rabló, miután megtudta, hogy az illetõ hajléktalan.

  A rablás a pennsylvaniai York városában történt. Egy férfi pisztollyal megfenyegette az éjszakai utcán baktató áldozatát és ráparancsolt, hogy pakolja ki zsebei tartalmát. Pénztárca, mobiltelefon, egy MP3-lejátszó és cigaretta volt a zsákmány. Amikor a rabló megkérdezte, hogy ez-e mindene, a férfi elmondta, hogy nincs semmi egyebe és hogy menhelyen lakik.

  A rabló erre mindent visszaadott, mondván "az más", és továbbment.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Trükkös tolvajok vannak, de megelõzhetjük, hogy kifosszanak!

  ...ezt követõen felírta a nevemet, és hogy hány éves vagyok, majd közölte, hogy kapok értesítést, mert 1.800 forinttal kevesebbet kell fizetnem. Aztán gyorsan felállt, elköszönt, és már ki is ment a lakásból. Amikor visszamentem a szobába, feltûnt, hogy a vízhez nem is nyúlt hozzá. Gyorsan megnéztem megint a pénztárcámat, de abban megvolt a pénz. Megnéztem a fiókomat, de már láttam, hogy nem úgy áll a mappám, ahogy én azt hagytam. Már sejtettem, hogy nem lesz benne a pénz, és úgy is volt…

 • Havas, csúszós utak - fokozott figyelemmel közlekedjenek!

  A megváltozott útviszonyoknak megfelelő közlekedés fokozott figyelmet igényel a járművezetőktől!

 • Szolgálaton kívüli rendőr mentette meg a balesetet szenvedett férfit

  A balesetet szenvedett sofőr elvesztette az eszméletét, ha a rendőr nem segített volna, biztosan nem élte volna túl a balesetet. A rendőr korábban mentőtiszt volt, így tudott egy olyan fogást, amivel gyorsan ki tudta húzni a férfit az autóból, amely bármelyik percben felrobbanhatott volna.

 • Rátörték az ajtót a kisvárdai nénire

  Szombaton késõ éjjel három ismeretlen törte rá az ajtót egy idõs pátrohai nénire. Az asszonyt bántalmazták, az ágyára lökték, majd átkutatták házát. Az elkövetõk párezer forintot tulajdonítottak el.

 • Részegen hajtott bele a rendõrautóba

  Ittasan vezetett az a kolozsvári lakhellyel is rendelkezõ magyar állampolgár, aki egy rendõrautóval ütközött össze, és közúti balesetet okozott Romániában - közölte a Kolozs megyei rendõrkapitányság szóvivõje.

  Raluca Seucan a Rompres hírügynökségnek elmondta: a rendõrautóba hátulról hajtott bele a 47 éves B. A hatóság jármûve átsodródott az ellenkezõ sávra, s nekiütközött egy szembõl érkezõ, szabályosan közlekedõ Volvo gépkocsinak, majd egy osztrák állampolgár által vezetett második autónak.

 • Parkolóban fosztottak ki egy vásárlót Székesfehérváron

  Áruházi parkolóban lopott meg két férfi egy vásárlót Székesfehérváron, míg az egyikük felvilágosítás kérése ürügyén elvonta a meglopott figyelmét, társa az autó másik oldaláról benyúlva, kiemelte a vásárló táskáját; egy gyanúsítottat õrizetbe vettek - közölte a rendõrség.

 • Vécéülõkés verekedés

  Foprt Pierce (Florida állam) - Vécéülõkével verte el narkózás miatt a barátját egy nõ az Egyesült Államokban, mire mindkettõjüket õrizetbe vette a rendõrség.

  A 18 éves nõ azon kapta párját, hogy kokaint szív a fürdõszobában, majd pedig villámgyorsan megpróbálja "lezuhanyozni" a nyomokat a lefolyóba. Nem ez volt az elsõ drogvitájuk, és a hölgy annyira megdühödött, hogy jobb híján csépelni kezdte a férfit a keze ügyébe esõ elsõ tárggyal, és ez a vécéülõke volt. Jó erõben lehet, hogy egyetlen rántással sikerült feltépnie.

 • Kapott a nõvér meg a mentõs is

  Közfeladatot ellátó személy elleni erõszak miatt indult eljárás egy 22 éves gyõri férfi ellen, aki a hétvégén megütötte a kórház egyik nõvérét, majd egy õt feltartóztatni akaró mentõst.

 • Állatkínzás - felelnie kell az elszegényedett gazdának

  Állatkínzás miatt indult büntetõeljárás azzal a mezõtúri gazdával szemben, aki nehéz anyagi helyzete miatt nem adott enni lovának és szamarának.

 • Felmentették az alvajáró szurkálót

  Felmentette az emberölési kísérlet vádja alól a Somogy Megyei Bíróság pénteken azt a 26 éves csépai férfit, aki álmában egy késsel összeszurkálta a sógorát. A férfi azt állítja, hogy alvajáró, nem emlékszik a történtekre. Az ítélet nem jogerõs.

 • Négy gyilkos - 211 halott!

  Négy feltételezett gyilkost vettek õrizetbe a hét végén a mexikói hatóságok: azzal gyanúsítják õket, hogy összesen 211 embert öltek meg a bûnbandák egymás közötti leszámolásaiban.

 • Halálos baleset a fõvárosban

  Személyautó teherkocsival ütközött hétfõn kora reggel a 6-os fõúton a fõváros XXII. kerületében, a balesetben egy ember meghalt, a helyszínelés idejére az utat teljes szélességében lezárták.

 • Leültették, mert lenyelte anyja gyûrûit

  Ellopta, majd pedig lenyelte anyja gyûrûit az Egyesült Államokban egy férfi, aki most a rendõrségen "ül", hogy napvilágra kerüljön mindkét ékszer.

 • Több tízmilliós kárt okozott a banki alkalmazott

  Sikkasztás gyanújával indított nyomozást a rendõrség egy banki alkalmazott ellen; a férfi több tízmillió forintos kárt okozott a pénzintézetnek - közölte a Somogy Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószolgálata csütörtökön.

 • Taxizó bankrabló

  Miután kirabolt egy bankot, taxit hívott egy férfi az Egyesült Államokban és azon távozott tette helyszínérõl.

 • Nuncsakuval ütlegelték halálra osztálytársai Józsefet

  Egyelõre senki nem tudja, kinek állhatott útjában az a 17 éves nagyatádi fiú, akinek a holttestét pénteken Kaposváron találták meg osztálytársai a Kapos folyónál. A rendõrök letartóztattak két fiatalkorút, Sz. József meggyilkolásával gyanúsítják õket.

 • Pisivel locsolta le a rendõröket egy nõ

  A pasadenai (Kalifornia) zsarukat kellemetlen és nedves meglepetés érte, amikor õrizetbe akartak venni egy 39 éves nõt: egy zacskó vizeletet vágott hozzájuk, hárman is csurom pisisek lettek.

 • Már csaknem lent voltak a plafonon a bankrablók

  Már csaknem lent volt a plafonon két bankrabló Albániában, amikor letartóztatták õket.

 • Öten megsérültek az M5-ön történt balesetben

  Öten megsérültek, amikor egy személyautó hátulról nekiütközött egy teherautónak az M5-ös autópálya Szeged felé vezetõ oldalán a 30-as kilométernél péntek hajnalban; a forgalmat az 5-ös útra terelik.

 • Vécéfogta, 'fülig szagos' betörõ

  Tampa - Mobil vécéfülke tartott fogva egy betörõt az Egyesült Államokban a rendõrség megérkeztéig.

  A 22 éves férfi egy parkolóban feltört két teherautót, ám az egyik jármû gazdája felfigyelt rá és üldözõbe vette.