rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • A gyorshajtók helyett büntetésüket ítélte el a bíró

 • Share on Tumblr

  42 gyorshajtó helyett megbüntetésüket ítélte el egy bíró Németországban, amiért nagyon megszerették õt a vádlottak.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A 62 éves Helmut Knöner nemcsak felmentette a gyorshajtókat, hanem még szót is emelt a bírságolás ellen. Mint mondta, az egész gyakorlat nem a közlekedés biztonságát szolgálja, hanem csupán az államkassza bevételének gyarapítását. A bíró ráadásul törvénytelennek tartja fotók használatát gyorshajtásos bírósági ügyekben.

  A 42 sebességtúllépõ igencsak örült a hallottaknak, ám meglehet, korán. Az ügyészség ugyanis fellebbezhet, és szinte biztosra vehetõ, hogy meg is teszi.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Pedofil papok miatt fizet az egyház

  Összesen harminchétmillió dollár jóvátételt fizet egy amerikai római katolikus egyházmegye pedofil papok több mint másfélszáz áldozatának egy peren kívüli egyezség keretében. A négynapi tárgyalássorozat után helyi idõ szerint hétfõn Chicagóban kialkudott megállapodás értelmében az Iowa állambeli Davenport egyházkerület a kártérítés megfizetése mellett lelki tanácsadást biztosít az áldozatoknak, és nyilvánosságra hozza az ismert elkövetõk névsorát.

 • Felborult egy pénzszállító gépjármű

  Oldalára borult egy pénzszállító gépjármű szerdán délelőtt a Villánykövesd és Palkonya közötti vasúti átjáróban.

 • Szabolcsban fogták el a fõvárosi csúcsbûnözõt

  Egy szabolcsi faluban fogták el a rendõrök a Budapesti Rendõr-fõkapitányság körözési toplistájának egyik helyezettjét.

 • Rendõrautót akart lopni a nõ

  Elõször egy parkolóõr mopedjét lopta el egy nõ az Egyesült Államokban, azután egy rendõrautóval próbálkozott.

 • Csak a vérnyomok maradtak: eltûnt a kigyulladt autó sofõrje

  Balesetet követõen kigyulladt egy személygépkocsi vasárnap hajnalban Hódmezõvásárhely és Maroslele között, a helyszínre érkezõ rendõrök és tûzoltók azonban nem találták meg a jármû sofõrjét.

 • Pizzapénzért ütötték le a futárt

  A rendõrség gyanúja szerint leütött és kirabolt egy pizzafutárt egy 20 éves dombóvári fiatalember.

  Kitanics Zsuzsanna, a városi kapitányság sajtóreferense elmondta, telefonos rendeléssel csalta a pizzafutárt a megadott helyre a büntetlen elõéletû férfi.

 • Szemérem elleni erõszak...! (Debreceni Rk.)

  Elõször csak puszit kért a buliból hazafelé tartó lánytól, majd erõszakoskodni kezdett vele...

  2009. március 22-én 06.00 óra körüli idõben Debrecenben, a Csapó utcán egy 24 éves debreceni lány épp szórakozásból tartott hazafelé. Amint hazafelé sétált egy kerékpárosfiatalemberrel találta magát szemben, aki leszólította és puszit kért tõle. A fiatal nõ úgy tett, mintha nem is hallotta volna a „felkérést”, a férfit figyelemre sem méltatta, ment tovább a közeli lakásuk irányába.

 • Saját teherautója gázolta el sofőrt Mezőhegyesen

  Rosszul rögzítette kisteherautóját, így véletlenül saját magát sikerült elgázolnia egy nőnek Mezőhegyesen. A nőt a kocsi egy fához szorította, de túlélte a balesetet. Vélhetően a csodának köszönheti életét egy női teherautósofőr.

 • 50km/h helyett 139km/h-val száguldozott egy autós lakott területen belül

  Mélyen belenyúlhat a pénztárcájába az a sofõr, aki Mosdós belterületén fotóztak le a rendõrök, amikor 50 km/h helyett 139 kilométer/órás sebességgel száguldott végig a fõutcán. A sietségért 300 ezer forintos bírságot fizethet a személygépkocsi vezetõje.

 • Bedobta gyerekét autójába, hogy ne vihessék el a rendõrök

  Bedobta egyéves fiát autója ablakán át kocsijába egy nõ az Egyesült Államokban, hogy ne foglalhassák le az autót.

 • Fának ütközött majd kigyulladt egy Porsche Carrera

  Méteres lángok csaptak fel péntekrõl szombatra virradó éjszaka Flensburg határában, egy negyvennégy milliót érõs Porsche Carrera gyulladt ki.

 • Rejtélyes baleset Orgoványon

  Öten utaztak abban az autóban, amelyben balesete után egy halott férfit találtak vasárnap Orgoványon; a helyszínt elhagyó négy férfit a rendõrség õrizetbe vette - közölte a rendõrség.

 • Lassú halál vár az amstetteni rémre az osztrák börtönben

  Kínzás, és lassú halál vár az amstetteni rémként ismertté vált Josef Fritzlre az osztrák börtönökben – írja az Austrian Times.

 • Morvai szexvideóját ígéri a spam

  A kéretlen levelek szerzõi felfigyeltek rá, hogy a honi radikális párt EP-képviselõje keresett online személyiség. Néhány napja meglepõ üzenetet kapnak a "pont hu" végzõdésû email címmel rendelkezõ felhasználók: a levél tárgya szerint Morvai Krisztináról szóló szexvideó linkjét tartalmazza az elektronikus levél.

 • Magyarok Nyilai - újabb három férfit vettek õrizetbe

  Három újabb gyanúsítottat vett õrizetbe a Központi Nyomozó Fõügyészség az országgyûlési képviselõk ellen elkövetett, illetve tervezett támadások gyanújával. A hatóságok szerint a három férfi közül kettõ részt vett a Kóka János háza ellen végrehajtott Molotovos támadás ellen, a harmadik pedig egy dunaújvárosi képviselõ elleni támadás részese volt.

 • Saját hugát és házakat gyújtott fel

  Súlyos szerencsétlenség történt Szlovákiában, Felsõsebesen. Egy gyufával játszó kisfiú megvárta, míg húga a létrán felmászik a szénapadlásra, majd égõ gyufát dobott utána.

  A tûz pillanatok alatt lángba borította a tetõteret, majd az egész házat. Az erõs szél következtében néhány perc múlva kigyulladtak a szomszédos házak is.

 • Vége a rémálomnak - megnyugodhat a topmodell

  Feladta magát az a 26 éves német férfi, aki százezer dollárt (csaknem 18 millió forintot) próbált kicsikarni Cindy Crawford volt szupermodelltõl és férjétõl egy fotóért cserébe, amelyen lányuk egy székhez kötözve látható.

 • Verekedés a bíroságon

  Két család tagjai vitatkoztak össze Pécsett a bíróság épületében.

  Összeszólalkozott a megyei bíróság Rákóczi úti épületében két család, egy emberölés vádjával zajló per ítélethirdetését megelõzõen. Hajdu István, a bíróság sajtószóvivõje elmondta, az áldozat, valamint a vádlott rokonai között hangos szóváltás kerekedett, ezért a tettlegesség megelõzése érdekében értesítették a rendõrséget

 • Továbbra sincs nyugalom Athénban

  Újabb zavargások és tüntetések voltak pénteken Görögországban tiltakozásul amiatt, hogy egy rendõr lelõtt szûk egy héttel ezelõtt egy kamaszfiút, mert az megdobált egy rendõrautót.

 • Fegyveres fosztotta ki a takarékszövetkezetet

  Fegyveres támadó rabolt ki egy takarékszövetkezetet Ágasegyházán.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%