rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Megverte és megerõszakolta az idõs asszonyt

 • Share on Tumblr

  Egyetlen éjszaka alatt három öregasszonyt próbált megerõszakolni egy 23 éves fiú.

  Egy 78 éves nõ áldozatául is esett, a többieknek sikerült rendesen bezárkózniuk, amikor meghallották, hogy valaki forgolódik a ház körül, és döngeti az ablakot.

  Feltételezhetõen alkoholos befolyás alatt volt a fiatal, hiszen rengeteg nyomott hagyott maga után. Az egyik hölgy háza elõtt elvesztette a nyakláncát, melyet õ maga fotózott le korábban, és mentett el maroktelefonján.

  A 78 éves öregasszonynak aznap éjszaka nem volt szerencséje. Támadója megverte és megkínozta, majd megerõszakolta.

  "Nekiesett a mellemnek. Ledobott a földre, és a padlón behúzott az ágyak közé. Megvert, összekarmolta az egész arcom. Azt kiabáltam, hogy menj innen ember, hagyj békén, ne ölj meg", számolt be az áldozat a történtekrõl. Az egyik szomszéd ajtaja elõtt obszcén szavakat tartalmazó levelet hagyott.

  A rendõrség elsõsorban a fotó alapján buktatta le a fiatalembert, aki mindent tagadott. Eddig nem volt gondja a rendõrséggel, a faluban csöndes fiúnak tartották. A nyomozók telefonjának átkutatása közben fedezték fel a fotót, melyen a fiatalember látható nyakában a szóban forgó lánccal.

  Jelenleg elõzetes letartóztatásba helyezték, és 15 év börtönbüntetést is kaphat.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Forgalommal szemben haladt egy kamion az M7-es autópályán

  A forgalommal szemben haladt Budapest felé egy kamion az M7-es autópályán kedd este, baleset nem történt.

 • Hárommillió forint értéket vittek el egy családi házból Felsõszentivánon

  Összesen mintegy hárommillió forint értékû készpénzt és ékszert loptak el egy családi házból Felsõszentivánon - közölte pénteken a Bács-Kiskun Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese.

 • Újabb betörõket fogtak el Szegeden

  Újabb betöréssorozatot derített fel a rendõrség Csongrád megyében.

 • Állatkínzás - felelnie kell az elszegényedett gazdának

  Állatkínzás miatt indult büntetõeljárás azzal a mezõtúri gazdával szemben, aki nehéz anyagi helyzete miatt nem adott enni lovának és szamarának.

 • Lába kelt a milliós konténernek (Nyíregyháza)

  A Nyíregyházi Rendõrkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya nagyobb értékre elkövetett csalás megalapozott gyanújával folytat eljárást.

  Ez év áprilisában egy irodakonténert bérelt ki valaki Nyíregyházáról. A bérlõ az egyhavi bérleti díjat és az óvadékot fizette ki, majd ismeretlen helyre (vélhetõen Kisvárda környékére) szállította az egymillió forint nettó értékû konténert, azóta nem elérhetõ.

 • Megtalálták az egy hete eltûnt magyar túrázó holttestét

  Megtalálták az egy hete eltûnt magyar túrázó holttestét Skóciában. Úgy tudni, a férfit baleset érte a ritkán lakott szigeten.

 • Álrendõrök raboltak ki három fiatalt

  Álrendõrök raboltak ki három tizenéves kassai fiút a város Vitalina kiskertövezetében.

 • Megerõszakoltak egy 16 éves lányt

  A 16 éves áldozat öntudatlan volt a részegségtõl, amikor a bûncselekmény történt. Négy fiatalember - köztük egy 15 éves általános iskolás - erõszakolt meg március elején Vasváron egy lányt. A többi erõszaktevõ sem sokkal idõsebb: 17, 18, illetve 19 éves középiskolások - hangzott el hétfõn a Vas Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtótájékoztatóján.

 • Halálra gázolt a villamos egy férfit Budapesten

  Halálra gázolt a villamos egy férfit Budapesten.

 • Újabb német (k)rémügy

  Berlin - Fogkrémrabló után nyomoz a rendõrség Németországban, az illetõ 68 tubusnyit próbált zsákmányolni egy rostocki áruházból.

 • Pizzapénzért ütötték le a futárt

  A rendõrség gyanúja szerint leütött és kirabolt egy pizzafutárt egy 20 éves dombóvári fiatalember.

  Kitanics Zsuzsanna, a városi kapitányság sajtóreferense elmondta, telefonos rendeléssel csalta a pizzafutárt a megadott helyre a büntetlen elõéletû férfi.

 • Öngyilkos lett a szexuális zaklatás vádjával letartóztatott tûzoltó

  A 32 éves férfi tizenkét éve zaklatott egy fiút. Meyer egy másik férfival, Bartolottával megvesztegették a tinédzsert és mindenféle ocsmányságokra kényszerítették. A két fickót február végén fogta el a vermonti állami rendõrség. Meyer még a bírósági tárgyalás elõtt öngyilkos lett.

 • Gyilkossággal fenyegetõzött a 17 éves bûnözõ

  Elfogta a rendõrség azt a 17 éves makói fiút, aki a gyanú szerint számos súlyos bûncselekményt követett el az elmúlt hónapokban a városban és környékén.

  A tegnap elfogott fiatal az eddigi adatok szerint rablással, lopással és okirattal való visszaéléssel gyanúsítható, egy asszonyt pedig halálos fenyegetésekkel zsarolt meg.

 • Halálos baleset Győrnél, ketten vesztették életüket

  Ketten veszítették életüket abban a balesetben, ami április 10-én délelőtt negyed tízkor történt Győrben, az 1-es számú főúton. Egy személyautó és egy kisteherautó ütközött frontálisan.

 • Sajtóközlemény a Monorierdõnél történt balasettel kapcsolatban

  A 2008. év október 06-án Monorierdõ külterületén bekövetkezett vasúti baleset kapcsán elrendelt büntetõeljárást a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya folytatja.

  A helyszíni szemle során igazságügyi szakértõt vontunk be, majd az ügy több szakterületet érintõ összetettsége miatt további szakértõ bevonására került sor.

 • 14 éves gyerekek szexuális élményeikrõl iratott dolgozatot a tanár

  A svéd oktatási rendszer talán legliberálisabb oktatóit is meglepte Maria Ahnlund tanárnõ egyik ötlete. Felmérõben arra kötelezte a 14 éves diákokat, hogy írjanak esszét elsõ szexuális élményükrõl. Akik pedig még nem estek át ilyenen, azok szexuális fantáziálgatásaikat vethették papírra.

 • Baltával zúzta össze a fényképezõgépet a lebukott tolvaj

  Baltával zúzta össze az õt tetten érõ és lefotózó sértett fényképezõgépét egy lebukott tolvaj Szolnokon, a tettest egyelõre keresik.

 • Ismét 'zsebben' a zsebes!

  Zseblopásra specializálódott elkövetõt fogtak el a közelmúltban a Miskolci Rendõrkapitányság munkatársai.

  A 44 éves, szolnoki lakcímmel rendelkezõ nõ ezidáig 18 alkalommal volt büntetve – mindannyiszor vagyon elleni bûncselekmények miatt. Legutoljára 2008. június 21-én szabadult.

 • Saját sétabotjával verte agyon a 87 éves idős nőt a 63 éves férfi

  A bajai férfi addig ütötte idős nagynénjét a bottal, míg az el nem tört. A 87 éves asszony a kórházban belehalt a verésbe, gyilkosa előzetes letartóztatásban várja az ítéletet.

 • Rosszul felhúzott fal dõlt rá egy három éves kislányra

  Még a habarcs sem kötött meg a téglák között, amikor a rosszul felhúzott fal összedõlt - egyenesen egy 3 éves kislányra, aki azonnal belehalt a sérüléseibe.