rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Megverte és megerõszakolta az idõs asszonyt

 • Share on Tumblr

  Egyetlen éjszaka alatt három öregasszonyt próbált megerõszakolni egy 23 éves fiú.

  Egy 78 éves nõ áldozatául is esett, a többieknek sikerült rendesen bezárkózniuk, amikor meghallották, hogy valaki forgolódik a ház körül, és döngeti az ablakot.

  Feltételezhetõen alkoholos befolyás alatt volt a fiatal, hiszen rengeteg nyomott hagyott maga után. Az egyik hölgy háza elõtt elvesztette a nyakláncát, melyet õ maga fotózott le korábban, és mentett el maroktelefonján.

  A 78 éves öregasszonynak aznap éjszaka nem volt szerencséje. Támadója megverte és megkínozta, majd megerõszakolta.

  "Nekiesett a mellemnek. Ledobott a földre, és a padlón behúzott az ágyak közé. Megvert, összekarmolta az egész arcom. Azt kiabáltam, hogy menj innen ember, hagyj békén, ne ölj meg", számolt be az áldozat a történtekrõl. Az egyik szomszéd ajtaja elõtt obszcén szavakat tartalmazó levelet hagyott.

  A rendõrség elsõsorban a fotó alapján buktatta le a fiatalembert, aki mindent tagadott. Eddig nem volt gondja a rendõrséggel, a faluban csöndes fiúnak tartották. A nyomozók telefonjának átkutatása közben fedezték fel a fotót, melyen a fiatalember látható nyakában a szóban forgó lánccal.

  Jelenleg elõzetes letartóztatásba helyezték, és 15 év börtönbüntetést is kaphat.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Letarolta az Audi a Suzukit

  Két halálos áldozata van annak a balesetnek, amely kedd reggel történt a 2-es fõút 16-os kilométernél, egy bevásárlóközpont körforgalmánál két autó ütközött össze.

 • Felborult traktorja alá szorult és meghalt egy férfi Reziben

  A felborult traktorja alá szorult és meghalt egy férfi csütörtök délután Reziben. A rendőrség honlapján arról adott hírt, hogy munkavégzés közben történt a baleset.

 • Lebukott a 36 millió forintnyi mérfölddel csaló holland utas

  Egy holland férfi 5,6 millió mérföldet, azaz több mint 36 millió forint értékû utazási pontot csalt össze, vesztét éppen ez okozta: a légitársaság túlzottan magasnak találta a kártyáján tárolt bónuszpontokat.

 • Két 12. osztályos fiatal vitte el a bevételt

  Fegyveres rablás gyanúsítottjait fogta el bravúros gyorsasággal a rendõrség.

 • Vádat emeltek a közúti balesetet okozó buszsofõr ellen

  Maradandó fogyatékosságot okozó közúti baleset gondatlan elkövetésének vétsége miatt emelt vádat a Veszprém Megyei Fõügyészség a februári bakonyi buszbaleset sofõrjével szemben.

 • Lefülelt embercsempész Kiszomboron

  Tegnapi napon embercsempészet elõkészülete miatt indult eljárás egy török állampolgárral szemben Kiszomboron. Történt ugyanis, hogy a román határõrizeti szervek tegnap éjfél nem sokkal a magyar határ közelében elfogtak három török és egy bolgár állampolgárt.

 • Hajsza a lakodlmon

  Kirámolta a násznép négy tagjának autóját a somogyaszalói Panoráma panzió parkolójában két férfi. Vélhetõen a parkoló kocsik közül többet is „felnyomtak” volna, ha a rendõrautó láttán nem keresnek búvóhelyet.

 • Újabb tartályhajót fogtak a kalózok

  Kalózok vették át az irányítás tegy libériai zászló alatt közlekedõ görög teherhajón, az Ádeni-öbölben - jelentette a görög parti õrség.

 • Szörnyethalt a 83 éves bácsi

  Egy nyolcvanhárom éves férfi holttestére bukkantak Szolnokon, a Táncsics utca kövezetén a szomszédjai - mondta Veres Éva, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletesétõl.

 • Fegyveres támadás egy szombathelyi takarékszövetkezetben

  Fegyveres támadó rabolt ki egy takarékszövetkezetet Szombathelyen.

 • Meggyilkoltak egy idõs házaspárt Szikszón

  Holtan találtak egy idõs házaspárt a Borsod megyei Szikszón. A 83 éves férfit és a 79 éves asszonyt meggyilkolták.

  A rendõrségi szemle során megállapították, hogy a két idõs ember erõszakos halált halt. A kettõs gyilkosság ügyében nagy erõkkel kezdte meg a nyomozást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendõr-fõkapitányság.

 • A rendõrségrõl akart marihuánát lopni egy férfi

  A 27 éves David Allen Thompsont azért tartóztattak le Pennsylvaniában, mert annyira tetszett neki a rendõrségi bizonyítékként lefoglalt marihuána aromája, hogy nem tudott neki ellenállni, ezért ellopta.

 • Fának ütközött majd kigyulladt egy Porsche Carrera

  Méteres lángok csaptak fel péntekrõl szombatra virradó éjszaka Flensburg határában, egy negyvennégy milliót érõs Porsche Carrera gyulladt ki.

 • Haolálra gázolta egy autó a babakocsit toló nõt

  A gyermek nem sérült meg.

  Babakocsit az útpadkán toló nõt gázolt halálra el egy személyautó a Borsod megyei Alsózsolca belterületén. A gyermek nem sérült meg - tájékoztatott a rendõrség.

 • Egy gyermek is megsérült a fõvárosi balesetben

  Egy felnõtt és egy gyermek is megsérült egy fõvárosi balesetben, vasárnap délután.

 • 200km/h-val száguldozott London utcáin a focista

  Kétszáz kilométer/órás sebességgel száguldozott London utcáin az Arsenal brazi védõjátékosa. Andre Santos Maseratiját alig tudták megállítani a rendõrök, nem csoda, hogy – legrosszabb esetben – két éves börtönbüntetés is várhat rá.

 • Leszúrta élettársát majd öngyilkosságot kísérlet meg

  Leszúrta élettársát, majd öngyilkosságot kísérelt meg egy 45 éves nõ vasárnap hajnalban Mezõtárkányban.

 • Fém rugós bottal támadt az idõs férfira

  Fém rugós bottal támadt rá 88 éves áldozatára egy 61 éves bandita a fõváros XII. kerületében, egy lakóház lépcsõházában.

 • Legalább kilenc ember meghalt a súlyos balesetben

  Legalább kilenc ember meghalt a súlyos balesetbenEgy teherautóval ütköztek frontálisan egy kaliforniai autópályán, majd mindkét jármű kigyulladt. Három személyautó szorult közéjük. Legalább kilenc ember meghalt és több mint harmincan megsérültek, amikor a FedEx egyik teherautója belecsapódott egy iskolásokat szállító turistabuszba. A helyi idő szerint csütörtök délután fél hatkor történt balesetnek több halálos áldozata is lehet. A busz és a teherautó közé három személyautó szorult, és tíz embert eltűntként kezelnek a hatóságok. Információk szerint, az autóban utazó emberek biztosan meghaltak

 • Halálos baleset: vonattal ütközött egy személygépjármû

  Vonattal ütközött egy személygépkocsi vasárnap kora este Felsõmocsoládon, a sofõr a helyszínen életét vesztette.