rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Megverte és megerõszakolta az idõs asszonyt

 • Share on Tumblr

  Egyetlen éjszaka alatt három öregasszonyt próbált megerõszakolni egy 23 éves fiú.

  Egy 78 éves nõ áldozatául is esett, a többieknek sikerült rendesen bezárkózniuk, amikor meghallották, hogy valaki forgolódik a ház körül, és döngeti az ablakot.

  Feltételezhetõen alkoholos befolyás alatt volt a fiatal, hiszen rengeteg nyomott hagyott maga után. Az egyik hölgy háza elõtt elvesztette a nyakláncát, melyet õ maga fotózott le korábban, és mentett el maroktelefonján.

  A 78 éves öregasszonynak aznap éjszaka nem volt szerencséje. Támadója megverte és megkínozta, majd megerõszakolta.

  "Nekiesett a mellemnek. Ledobott a földre, és a padlón behúzott az ágyak közé. Megvert, összekarmolta az egész arcom. Azt kiabáltam, hogy menj innen ember, hagyj békén, ne ölj meg", számolt be az áldozat a történtekrõl. Az egyik szomszéd ajtaja elõtt obszcén szavakat tartalmazó levelet hagyott.

  A rendõrség elsõsorban a fotó alapján buktatta le a fiatalembert, aki mindent tagadott. Eddig nem volt gondja a rendõrséggel, a faluban csöndes fiúnak tartották. A nyomozók telefonjának átkutatása közben fedezték fel a fotót, melyen a fiatalember látható nyakában a szóban forgó lánccal.

  Jelenleg elõzetes letartóztatásba helyezték, és 15 év börtönbüntetést is kaphat.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások