rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Több mint 850 ezer dollárt sikkasztott egy kaszinófüggõ apáca

 • Share on Tumblr

  Több mint 850 ezer dollár elsikkasztásával vádolnak egy amerikai apácát, aki állítólag kaszinókban játszotta el a rábízott felsõoktatási intézmény vagyonát.

  Marie Thornton nõvért - aki korábban a New York állambeli Iona College gazdasági alelnöke volt - azzal vádolják, hogy az iskola nevére kiállított hamis számlákból próbálta saját kiadásait fedezni.

  A sikkasztás 1999 és 2009 között a nõvér leköszönéséig tartott. A mintegy ötezer diákkal rendelkezõ iskola vezetésétõl most az egykori diákok és az intézmény támogatói szeretnék megtudni, hogy miért csak tíz évvel késõbb jelentették a lopásokat.

  Az iskola vezetése ezt azzal magyarázta, hogy csak a tavaly bevezetett új pénzügyi felülvizsgálati rendszer mutatta ki a hiányt, és a hiányzó pénz többségét már sikerült visszaszerezniük.

  A sikkasztással vádolt nõvérrõl állítólag már korábban is tudták, hogy gyakori vendége volt Atlantic City és New Jersey kaszinóinak.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • A szomszédos melléképület miatt égett le a pápai étterem tetõszerkezete

  Gondatlanságból elkövetett közveszélyokozás miatt indult eljárás ismeretlen tettes ellen annak a csütörtöki pápai tûznek az ügyében, amelynek következtében leégett egy étterem tetõszerkezete.

 • Ügyelni kell a léptekre Moszkvában, lopják a csatornafedõket

  Moszkva - Könnyen az alvilágban köthet ki az ember Moszkvában sétálva. A milliós nagyvárosban több mint kétezer csatornafedõt loptak el fémtolvajok az elmúlt évben - idézte csütörtökön az Interfax orosz hírügynökség a moszkvai vízügyi felügyelõség jelentését.

 • Brutális gázolás Szegeden

  Gyalogost gázoltak hétfõn délután fél három körül Szegeden a Petõfi Sándor sugárúton.

 • Kettõs gyilkosság Debrecenben

  A támadó egy-egy késszúrással végzett áldozataival.

 • Arcon harapta a kislányt a megvadult kutya Kozármislenyben

  Viszonylag jól végzõdött az eset, mert a kutya chippel és a kötelezõ oltásokkal is rendelkezett.

 • Halálra gázoltak egy idõs nõt a saját kertjében

  Egy idõs nõ éppen kerti munkát végzett, amikor elütötte õt egy autós nõ.

 • Kitelepítések a vihar miatt

  A szélsőséges, orkán erejű szél miatt 2014. május 15-én délelőtt 27 családi ház rongálódott meg a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tornanádaskán.

 • Nem mindenki villanyóra leolvasó!

  Villanyóra leolvasás címén engedett be lakásába két ismeretlen személyt egy helybeli lakos szerdán délután.

 • Megerõszakolta 11 éves kislányát az apa

  Megerõszakolta 11 éves kislányát, majd felvágta az ereit O. János. Az abaligetiek szerint azért esett neki a férfi a lányának, mert felesége megcsalta, és így akart bosszút állni rajta.

 • Rakétákkal rohanták meg a kamionokat - meghalt egy rendõr

  Egy rendõrt megöltek, 96 teherautót és konténert gyújtottak fel vasárnapra virradóra feltételezett iszlamista fegyveresek az északnyugat-pakisztáni Pesavarban egy olyan bázison, ahonnan az Afganisztánban állomásozó amerikai és NATO-egységek utánpótlását biztosítják.

 • Gyilkosság és öngyilkosság Szombathelyen

  Anya és leánya együtt ment a halálba csütörtökön Szombathelyen.

 • Agyonlõtték az ittasan vezetõ nõt

  A brazíliai Macaé városában a baleset helyszínén agyonlõttek egy nõt, aki a születésnapi bulijáról hazafelé erõsen ittasan a járdára hajtott, és elgázolt egy terhes nõt és annak 8 éves lányát.

 • Két nõt vert, kitépte a hajukat és prostitúcióra kényszerítette õket

  Prostitúcióra kényszerített, bántalmazott és szinte rabságban tartott egy magyar férfi két magyar nõt Ausztriában a rendõrség gyanúja szerint.

 • Dühöngött már valaha valaki ennyire értelmetlen dolog miatt?

  A villanyszámlájára várt a 40 éves kunszentmiklósi férfi, de azt nem hozta ki a házához a postás. A csalódott és egyre dühösebb férfi erre követni kezdte a postást, aki történetesen nő volt, és egy durvábban szidalmazta. Az egyik szomszédja megpróbálta lecsillapítani, de a férfi csak még jobban felhúzta magát, és kitalálta, hogy leereszti a postás biciklijét. A szeleppel viszont nem boldogult, ezért kitépte a kerékpárt a nő kezéből, és nagy átkozódások közben áthajította az út túloldalára.

 • Autó motorblokkban csempészett cigarettát

  Nyíregyháza - Lebukott egy leleményes ukrán csempész a záhonyi határállomáson, miután a cigarettakeresésre kiképzett kutya jelezte, hogy személygépkocsijának motorterében illegális áru van - közölte a Vám- és Pénzügyõrség Észak-alföldi Regionális Parancsnokságának sajtószóvivõje.

 • Többszörösen büntetett elõéletû rablókat fogtak a szegedi rendõrök

  2008. 11. 04-én 14: 40-kor egy szegedi Kínai Áruházba több vásárlóval együtt két fiatal nõ érkezett. Róluk akkor még senki sem gondolta, hogy rablást kísérelnek meg, és az eladóval vívnak közelharcot a megszerzett árúért.

  Amikor elérkezettnek látták a pillanatot, elemeltek egy nõi csizmát és sietve távozni akartak, de az üzlet alkalmazottja résen volt, és tetten érte õket. Felszólította, hogy adják vissza a terméket, de ennek nem tettek eleget, ezért az eladó el akarta venni tõlük, ami aztán kisebb dulakodást követõen sikerült is neki. Ekkor a rablást megkísérlõk elmenekültek.

 • Benzinkutas fogta el az ingyen tankoló külföldit

  Egy kárvallott benzinkutas segítségével fogták el a rendõrök azt a külföldi autóst, aki hamis rendszámmal, fizetés nélkül tankolt az M5-ös autópálya egyik benzinkútjánál.

 • Hasist és vadkendert is találtak a férfinál

  Több hasisgyanta-tömböt és néhány tõ vadkendert is találtak a rendõrök egy hétvégi rajtaütés helyszínén Zala megyében.

 • Felborult egy pénzszállító gépjármű

  Oldalára borult egy pénzszállító gépjármű szerdán délelőtt a Villánykövesd és Palkonya közötti vasúti átjáróban.

 • Elfogták a híres gitárkészítõ gyilkosát

  Holtan találták Kaliforniában a világhírû gitárkészítõt, Taku Sakashtát. A rendõrség már le is tartóztatta a gyilkosság gyanúsítottját.