rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Több mint 850 ezer dollárt sikkasztott egy kaszinófüggõ apáca

 • Share on Tumblr

  Több mint 850 ezer dollár elsikkasztásával vádolnak egy amerikai apácát, aki állítólag kaszinókban játszotta el a rábízott felsõoktatási intézmény vagyonát.

  Marie Thornton nõvért - aki korábban a New York állambeli Iona College gazdasági alelnöke volt - azzal vádolják, hogy az iskola nevére kiállított hamis számlákból próbálta saját kiadásait fedezni.

  A sikkasztás 1999 és 2009 között a nõvér leköszönéséig tartott. A mintegy ötezer diákkal rendelkezõ iskola vezetésétõl most az egykori diákok és az intézmény támogatói szeretnék megtudni, hogy miért csak tíz évvel késõbb jelentették a lopásokat.

  Az iskola vezetése ezt azzal magyarázta, hogy csak a tavaly bevezetett új pénzügyi felülvizsgálati rendszer mutatta ki a hiányt, és a hiányzó pénz többségét már sikerült visszaszerezniük.

  A sikkasztással vádolt nõvérrõl állítólag már korábban is tudták, hogy gyakori vendége volt Atlantic City és New Jersey kaszinóinak.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások