rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Rabul ejtette saját magát a betörõ

 • Share on Tumblr

  Rabul ejtette magát egy betörõ tettének helyszínén az Egyesült Államokban, és végül a rendõrséget hívta, hogy szabadítsák ki "házi fogságából".

  A 44 éves férfi többszörösen is magának köszönheti kalandját. Egyrészt, mert betört most, másrészt, mert nem elõször tette: áprilisban már járt egyszer a házban. A tulajdonos azután kicseréltette az ajtók zárait olyanokra, amelyek becsukásuk után belülrõl is csak kulccsal nyithatók. Ez lett a betörõ igazi veszte.

  A házból a család téli vakációra utazhatott el, mert napokig senki sem volt az épületben - a betörõn kívül. A férfi unalmában és éhségében megivott 3 üveg gint, amelyet két üveg whiskeyvel öblített le. Mindettõl annyira lerészegedett, hogy nem tudott kimászni azon a hátsó ablakon, amelyen keresztül behatolt, és gondolkodni sem sikerült neki túl tisztán, különben nem hívta volna telefonon a rendõrséget segítségül.

  A hatóság visszaadta a férfi szabadságát, aztán rögvest el is vette.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Egy nap alatt két helyen gázolt a vaont

  Gázolás történt a Balatonszentgyörgy-Tapolca-Ukk és a Budapest-Debrecen-Záhony vasútvonalon, az elõbbi esetében autóbuszok szállították az utasokat egy szakaszon, míg a záhonyi vonalon negyedórás késésekre lehetett számítani.

 • Gyermeklányt kényszerített autójába a szatír

  Már elõzetes letartóztatásban van az a férfi, aki autójába kényszerített, s megpróbált megerõszakolni egy 12 éves kislányt Székesfehérváron.

 • Rács mögött a nõi zsebtolvajok

  Két rendbeli zseblopás módszerével szabálysértési értékre elkövetett lopás vétség, négy rendbeli visszaélés okirattal vétség, csoportosan elkövetett garázdaság bûntett, egy rendbeli súlyos testi sértés bûntett, egy rendbeli önbíráskodás bûntett, egy rendbeli kifosztás, egy rendbeli csoportosan elkövetett rablás bûntett elkövetése megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Makói Rendõrkapitányság két makói lakos ellen.

 • Emeleti hálószobába repült be egy autó

  Emeleti hálószobába repült be egy autó Nagy-Britanniában, áttörve a ház falát.

 • A zebrán kelt át az idõs házaspár, amikor elütötték õket

  A zebrán gázolt halálra egy idõs asszonyt egy autó Zalalövõn. A zalai kisváros Jókai utcáján történt a tragikus baleset, pénteken, a reggeli órákban.

 • Nehézfiúk ellen mozgósították a pécsi kommandósokat

  A baranyai rendõrség beavatkozó alosztályának munkatársai fogták el egy betörés gyanúsítottjait Pécsett vasárnap.

 • Lopásgátlóval a húsbolti szarkák ellen

  London - Már a kiváló minõségû húsokat is lopásgátló szerkezettel látják el a brit kiskereskedõk, számolván azzal, hogy a gazdasági világválság hatására egyre inkább elszaporodnak a bolti szarkák.

  "A kereskedõk felkészülnek arra, hogy rohamosan növekszik a lopások száma, és bûnmegelõzõ módszerekhez folyamodnak, mint például elektronikus lopásgátló szerkezettel látják el a drága húsokat" - közölte hétfõn Stephen Robertson.

 • Õsszel is biztonságosan

  MEGYEI BALESETMEGELÕZTÉSI BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE

  Jász-Nagykun-Szolnok megyében eddig ( 2009. szeptember 25-ig ) 566 személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, melyek közül 26 halálos kimenetelû (2008. év azonos idõszakában 35 eset), 188 súlyos sérüléssel járt, míg 352 esetben könnyû sérülés volt a baleset eredménye.

 • Agyonlövette magát Joker

  Jokernek öltözve lövette magát agyon egy katona az Egyesült Államokban: besminkelte arcát a Batman-filmek "fõgonoszának", aztán pisztolyt fogott az õt üldözõ rendõrökre, akik agyonlõtték.

  Az eset Virginia államban, a Shenandoah Nemzeti Parkban történt. A férfi elõzõleg megkéselte egy katonatársát, ezért vették üldözõbe a rendõrök.

 • Félszáz halott egy pakisztáni légicsapásban

  Pakisztánban ötvenegy ember meghalt amikor rakétacsapás ért egy feltételezett tálib kiképzõtábort, majd az áldozatok temetési menetét. Feltehetõen amerikai robotrepülõgépekrõl hajtották végre a légicsapást az afganisztáni határnál, Pakisztán törzsi ellenõrzés alatt álló részén.

 • Emésztõgödörben találtak egy halott csecsemõt Mocsán

  Halott csecsemõt találtak egy emésztõgödörben szombaton Mocsán, azt követõen, hogy a komáromi kórház egy mocsai nõhöz riasztotta a rendõröket, aki telefonon tolófájásokra panaszkodott, de nem jelent meg az intézményben - tájékoztatott a rendõrség.

  A többgyerekes, családban élõ, 33 éves nõt õrizetbe vették és további vizsgálatokra kórházba szállították. Az újszülött halálának okát orvos szakértõ bevonásával állapítják meg - tette hozzá a Komárom-Esztergom Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense, Léber Gabriella.

 • Levágta támadója péniszét

  Bangladesben a nõk nem szívbajosak, legalábbis az a nõ biztosan nem, aki levágta erõszakolója péniszét és utána bekísérte a rendõrségre a férfit, hogy tartóztassák le.

 • Az iskola rendõrének elõadása Zalaegerszegen

  Az "Iskola Rendõre" tartott bûn-, és baleset-megelõzési elõadást Zalaegerszegen, az Ady Endre Mûvészeti Általános Iskola 5.b osztályában. A tanulóknak Váczi Ágnes r. õrnagy, a Zalaegerszegi Rendõrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának fõvizsgálója beszélt a korosztályra leselkedõ veszélyekrõl, a bûncselekmények elkövetési körülményeirõl, az áldozattá válás elkerülésének lehetõségeirõl.

 • Leszúrta volt barátját egy 17 éves lány

  Leszúrta három évvel idõsebb barátját egy 17 éves lány Temes megyében, mivel az elhagyta. Három nappal a szakítás után békülésért könyörgött a fiúnak, a visszautasítást már nem bírta elviselni, és egy késsel mellkason szúrta volt barátját.

 • Narkót termesztett a rinocéroszportán

  Állatkertben termesztett kábítószert rinocéroszok portáján egy gondozó Ausztriában.

 • Feleségével együtt molesztálta diákját egy kórusvezetõ

  Tizennégy éves diákját rontotta meg egy kórusvezetõ, akinek aztán a felesége is molesztálta a lányt. Az áldozat késõbb öngyilkos lett.

 • Tragédiába fulladt egy esküvõ, 23-an haltak meg

  Huszonhárman haltak meg a násznép tagjai közül egy szaúd-arábiai esküvõn, ahol ünneplésképpen a levegõbe lõttek és emiatt leszakadt egy elektromos vezeték.

 • Öböl-háború az Adrián

  Megvétózza Zágráb uniós csatlakozását Ljubljana, ha a két ország nem tud megállapodni a köztük lévõ határvitában. Ezt közvetlenül a karácsonyi ünnepek elõtt jelentette be Borut Pahor szlovén miniszterelnök, miután ismételten sem sikerült a Magyarország két szomszédja közötti tárgyalásokon eredményt elérni.

 • 215 millió forintnyi drog volt a magyar férfinél

  Sok évnyi börtönbüntetésre számíthat az a magyar férfi, akit a limai reptéren kaptak el, becslések szerint mintegy 215 millió forint értékû kábítószerrel.

 • Silózó berendezés gyulladt ki Hosszúperesztegnél

  Egy silózó berendezés gyulladt ki pénteken hajnalban a Vas megyei Hosszúpereszteghez tartozó Új majorban.