rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Halott csecsemõt találtak Budapest egyik utcájában

 • Share on Tumblr

  A mentõsök sérüléseket találtak a kicsin.

  Budapesten egy XVII. kerületi, Domaszék utcai lakásba riasztották a mentõszolgálat munkatársait egy életjeleket nem mutató kisbabához. Úgy tudni, a csecsemõn mellkas feletti sérüléseket találtak. A babát megpróbálták újraéleszteni, de már nem tudták megmenteni az életét - mondta a Budapesti Rendõr-fõkapitányság sajtóügyletese.

  A BRFK vizsgálja a haláleset összes körülményét, a halál pontos okára, idejére vonatkozóan az igazságügyi orvosszakértõ boncolása ad választ - közölte Sagyibó Melinda. Az Országos Mentõszolgálat tájékoztatása szerint egy egyhetes csecsemõrõl van szó.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Rendõrök védik a megkéselt nõt és családját

  A BRFK elrendelte annak a VII. kerületi óvodában dolgozó nõnek - illetve családjának - a személyi védelmét, akit szerdán késelt meg a volt élettársa a munkahelyén - közölte Pap Judit, a BRFK sajtóügyeletese.

 • Három gyerek követte el a sírrongálást Somogyban

  Három gyermek követte le azt a sírrongálást, amit a napokban fedeztek fel a Somogy megyei Fiad település temetõjében - közölte vasárnap délelõtt a Siófoki Rendõrkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

 • Halálra verte ismerõsét a 70 éves férfi

  Egy 70 éves férfi Tiszadobon olyan súlyosan bántalmazta 64 éves ismerõsét, hogy az a helyszínen meghalt.

 • Triatlonos rendõrségi hajsza

  Washington - Nagyon sportosan, nevezetesen triatlonosan próbált meglépni a rendõrök elõl egy tolvaj az Egyesült Államokban: elõször biciklin, aztán úszva, végül futva.

 • Az autósok többsége nem tudja, mi a követési távolság

  Szakemberek 100 kilométer/óra sebességnél vizsgálták, mi történik egy balesetnél. A szimulált karambolnál 15 méteres követési távolságnál próbált meg egy profi vezetõ megállni. Ám ez még egy profinak sem sikerült. A második autó teljes erõvel nekiment az elõtte haladónak.

  A helytelen követési távolság miatt bekövetkezett balesetek általában szabad útszakaszokon történnek, olyan helyen, ahol nincsenek keresztezõdések, elágazások.

 • Rendõrnek adta ki magát a nógrádi pedofil

  Elõzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a férfit, aki magát rendõrnek kiadva egy fiatal lánnyal és egy kisfiúval is megpróbált fajtalankodni Nógrád megyében.

  Mindkét bûncselekmény még október 4-én történt, s a tettes arra hivatkozva kényszerítette vetkõzésre áldozatait, hogy drogot keres náluk. Ezután a lánnyal fajtalankodni próbált, és a kisfiúnak is perverz kérdéseket tett fel, végül azonban egyikükkel sem került szexuális kapcsolatba. Mindezek alapján a rendõrség hivatalos eljárás színlelésével elkövetett személyi szabadság megsértése miatt hallgatta ki gyanúsítottként a 32 éves álrendõrt.

 • Halálos gázolás Szentesnél

  Motorost gázolt el a vonat a vasútátjárónál.

  Életét vesztette az a férfi, akit egy vasúti átjáróban ütött el egy vonat Szentes külterületén.

 • Ismét idõs embert fosztottak ki az álrendõrök

  Álrendõrök loptak meg egy idõs asszonyt a lakásában Veszprémben, 160 ezer forintot vittek el tõle a tolvajok - tájékoztatott a Veszprém Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese.

 • Egy orrtöréssel megúszta a részeg biciklis

  Súlyosan megsérült az a férfi, aki ittas állapotban a kikövezett vizesárokba esett elektromos kerékpárjával Faddon.

 • Egy 63 éves nõ holttestét találták meg a Balatonban

  Egy budapesti nõ holttestére bukkantak csütörtökön a Balaton siófoki partszakaszán, a kövek között - tájékoztatott a Somogy megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Elhajtott a motoros, aki elgázolt egy nőt és gyermekét

  Keresi a rendőrség azt az 50 év körüli nőt, aki motorjával elgázolt egy zebrán átkelő kerékpáros nőt és gyerekét, Siófokon. A balesetben a gyermek megsérült.

 • Kocsordi tanár gázolás!

  Megütöttek egy tanítót Kocsordon a feldühödött szülõk, miután gyermeküket elültette társai mellõl, mert zavarta és piszkálta õket.

  A Mátészalka mellett található község iskolájában kedden délután jelent meg az egyik népesebb helybéli család, miután tudomásukra jutott, hogy alsós gyermeküket tanítója elültette a többiek közül. A fiút azért ültette el tanítója, mert folyamatosan zavarta a tanórán társait, a közelében ülõ lányokat bántotta.

 • Hamisított forgalmi rendszámcserével

  Hamisított forgalmi engedéllyel és más jármûre kiadott rendszámtáblával akart az országból a Röszkei Autópálya Határátkelõhelyen kilépni egy szerb állampolgárságú férfi.

 • 10 év börtön könyvtári "örök" kölcsönzésért

  Denver - Tíz év börtönt kapott könyvtári kölcsönzésért egy 34 éves férfi az Egyesült Államokban, mivel örökre "elkölcsönözte" a kivett könyveket, lemezeket.

  Az illetõ mintegy 1400 mûvet vett ki két könyvtárból, az egyik kára 35 ezer dollár - 5,2 millió forint -, a másiké 11 ezer - bõ másfél milliónyi. A könyveket és CD-ket nem magának tartotta meg, hanem eladásra szánta, és csaknem ezret már értékesített is. A rendõrség 500 kötetet és lemezt talált meg a lakásán.

 • Hajsza a terroristák után - A Tádzs Mahal szállóban minden merénylõt megöltek

  A mumbai Tádzs Mahal szállodában minden terroristát megöltek az indiai kommandósok, kivéve egyet, aki sebesült - közölte csütörtökön az indiai nemzeti gárda parancsnoka az NDTV televíziónak nyilatkozva. Egy korábbi jelentés szerint minden fegyverest megöltek a szállóban, az utolsó akcióban hármat.

 • Ollóval csonkította meg magát egy lány, majd hamisan megvádolta apját nemi erõszakkal

  Akár 3 év börtönt is kaphat az a kanadai nõ, aki hamis indokkal, nemi erõszak miatt jelentette fel apját. Az orvosi vizsgálatok kiderítették, a lány önmagát csonkította meg egy ollóval.

 • Tolatás közben gázoltak el egy 86 éves idõs asszonyt

  Belehalt sérüléseibe az a 86 éves asszony, akit tereprendezést végzõ munkások kisteherautója sodort el tolatás közben csütörtök délelõtt Oroszlányban. A baleset a városháza mögötti, forgalomtól elzárt területen történt.

 • Ajaktetoválása buktatta le

  Ajaktetoválás buktatott le egy álarcos rablót az Egyesült Államokban. A 20 éves férfi Colorado államban tört be egy házba, és a tulajdonos a rabló álarca ellenére meglátta, hogy felsõ ajka fölé, afféle "beszédes" bajuszként "East Side" felirat van tetoválva, állára pedig a 13-as szám kecskeszakáll formában.

 • Autót lopott a szerelmes kamasz

  Négyszáz kilométert utazott a szüleitõl ellopott autóval egy portugál kamaszfiú, hogy találkozhasson internetes szerelmével.

 • Robbantással fenyegetett Ferihegyen egy ismeretlen férfi

  Tizenöt gép felrobbantásával fenyegette meg Ferihegyet az a férfi, akit alig pár óra alatt elfogott a rendõrség