rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Érthetetlen tragédia: halálos baleset történt Szeged határában

 • Share on Tumblr

  A helyszínen életét vesztette az a sofõr, aki egy parkoló teherautónak ütközött az M43-as jelzésû autópálya építési területén.

  A férfi – alig néhány méter megtétele után – valószínûleg rosszul lett a volánnál, ez okozta a tragédiát.

  A 42 éves áldozat biztonsági õr volt, aki az építkezés területén dolgozott éjszakai mûszakban, reggel 6 órakor indult haza autójával, ekkor történt a baleset.

  A baleset körülményeit a Szegedi Rendõrkapitányság vizsgálja.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Levágta terhes felesége orrát és füleit egy török férfi

  Levágta terhes felesége orrát és füleit egy férfi Törökország délkeleti részén. Török sajtóértesülések szerint a férj így akart bosszút állni házastársán, amiért az a rendõrségen panaszt emelt ellene rendszeres bántalmazásai miatt.

 • Métereken keresztül vonszolták a táskáját szorító nõt

  Elfogta a rendõrség azt a két brutális rablót, akik megtámadtak és kifosztottak egy nõt Nyíregyházán. A táskáját nem eresztõ áldozatot métereken keresztül vonszolták, miközben a hátát is rugdosták a banditák.

 • Lefülelt embercsempész Kiszomboron

  Tegnapi napon embercsempészet elõkészülete miatt indult eljárás egy török állampolgárral szemben Kiszomboron. Történt ugyanis, hogy a román határõrizeti szervek tegnap éjfél nem sokkal a magyar határ közelében elfogtak három török és egy bolgár állampolgárt.

 • Ittasan hajtott a keresztezõdésbe, hárman megsérültek

  Egy ember súlyosan, ketten könnyebben megsérültek abban az autóban, melynek vezetõje elsõbbségadás nélkül behajtva egy keresztezõdésbe, belerohant egy szabályosan közlekedõ gépkocsiba Székesfehérváron. A sérültek közt van az autót vezetõ nõ is, akirõl kiderült, hogy ittasan ült a volán mögött.

 • Elkapták a szökésben lévõ nõt

  Elfogták a rendõrök azt a nõt, aki már rendõrkézen lévõ társával együtt megkötözött és kifosztott egy idõs asszonyt tiszakécskei otthonában.

 • Kokain a macskaeledelben

  Három kilogramm kokain találtak a rendõrök egy rutinellenõrzés során Mosonmagyaróvár határában. Az elsõdleges információk szerint a kábítószert különbözõ helyeken - például macskaeledelben - eldugva találták meg egy személyautóban.

 • Bíróság elé állhat az ózdi kettõs gyilkos

  Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a rendõrség azzal a férfival szemben, aki a gyanú szerint tavaly õsszel meggyilkolt egy férfit és annak kislányát Ózdon. A nyomozás kiderítette, hogy a fiatalembernek két lány is segített, ezért õk is vádemelésre számíthatnak, bûnpártolás miatt.

 • Motoros és kamion ütközött frontálisan

  Súlyos-életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba a mentõk azt a motoros férfit, aki egy kamionnal ütközött frontálisan a régi 5-ösön.

  A jelenlegi információk szerint két kamion haladt Szeged felõl az autópálya felhajtó felé, amikor az elsõ balra be akart kanyarodni. A sofõr úgy kezdte meg a manõvert, hogy nem adott elsõbbséget egy vele szemben szabályosan haladó motorosnak. A motoros elrántotta a kormányt és ennek során nekiütközött a második kamionnak.

 • Ágyékába fúródott egy kerítésdarab a kozmetikát kifosztani akaró férfinak

  Súlyos sérülést szenvedett az a férfi, aki kedden egy kiskunhalasi kozmetikát akart kifosztani. Amikor megpróbált átmászni a két és fél méteres kerítésén, az egyik hegyes lándzsaelem az ágyékába fúródott, és szabályosan odaszegezte a kerítésre.

 • Színlelt telefonbeszélgetéssel futamította meg a rablókat egy idõs asszony

  A rendõrséggel folytatott színlelt telefonbeszélgetést egy idõs tiszaroffi asszony, hogy a betörõket megpróbálja elüldözni, terve sikerült.

 • Börtön lett a vége a tomboló bulinak

  Drog, alkohol és fiatalkorú szex – valahogy így lehetne jellemzi azt a habpartit, mely egy hatalmas orgiába csapott át. Néhány tininek az édes bulizás börtönnel végzõdött.

 • Bhutto-gyilkosság: a britek is nyomoznak

  Átvizsgálja Benazír Bhutto pakisztáni ellenzéki vezetõ meggyilkolásának helyszínét a brit bûnügyi rendõrség, a Scotland Yard. A merénylettel Musarraf elnök az al-Kaida terrorszervezetet vádolja, míg a megölt politikus tábora azt sejti: a kormány és a titkosszolgálat áll a Bhutto életét kioltó merénylet mögött.

 • Gázömlés volt Békéscsabán egy családi ház udavrán

  Ömlött a gáz egy békéscsabai ingatlanon kedden, mert a családi ház udvarán földmunkák közben megsérült egy gázcsonk.

 • Egy csecsemõ holttestére bukkantak a Városligetben

  A baba holttestét egy hajléktalan fedezte fel a Városligetben. A csecsemõ vélhetõen csütörtök hajnalban születhetett. Hogy egészségesen és élve született e, még nem tudni, késõbbre ígérnek tájékoztatást a rendõrök.

 • Fejbelõttek és megkínoztak egy kutyát Máltán, de túlélte

  Nyöszörgésre figyeltek fel, aztán egy haldokló kutyát találtak egy deszka alatt máltai állatvédõk. A keverék állat végtagjait összekötözték és valószínûleg többször pofán lõtték sörétes puskával, de a kutya mindent túlélt.

 • Anya és két kislánya vesztette életét, amikor rájuk borult a homokszállító

  Megcsúszott, majd az oldalára borult egy homokot szállító teherautó. A rakomány betemetett egy családot. A 22 éves édesanya, és két kislánya – 3 és 2 évesek – életét vesztette a tragikus balesetben.

 • Nemiszervével játszott az oktató óraadás közben

  Pénzbüntetést kapott az a már igencsak korosodó vezetésoktató, aki ifjú nõi tanítványával nemcsak a sebességváltó kezelését gyakorolta.

 • Négy turistát csapott agyon a villám

  Négy lengyel turistát sújtott halálra egy villám Lengyelország déli részén.

 • Életét vesztette a híres rapper és felesége, csak kislányuk maradt életben

  Halálos autóbalesetet szenvedett a kilencvenes évek népszerû rappere, Magic, amit csak a kislánya élt túl.

 • Személygépkocsi tetején ugrándoztak a fiatalok...

  2009. május 20-án éjfél körüli idõben Debrecenben a Virág utcán kószált két ismeretlen fiatalember, akik egy ott parkoló Toyota Corolla típusú személygépkocsi mellett elsétálva, felpattantak annak motorháztetejére, azon ugrálni kezdtek, majd elszaladtak.