rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Felakasztotta magát egy 19 éves fiú a börtönben

 • Share on Tumblr

  Felakasztotta magát a székesfehérvári börtönben egy 19 éves, elõzetes letartóztatásban lévõ férfi, miután fogvatartását meghosszabbították.

  A kiérkezett mentõsök stabilizálták az állapotát, majd kórházba vitték. Két nap múlva azonban meghalt.

  A férfi 2011. április 4-én vetett véget az életének, másnap az ügyészség megszüntette az elõzetes letartóztatást. 2011. április 6-án azonban a kórházban elhunyt.

  A férfit azért vitték fogdába, mert egy verekedésben megszúrt egy 17 éves fiút, aki könnyû sérüléseket szenvedett.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Õsszel is biztonságosan

  MEGYEI BALESETMEGELÕZTÉSI BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE

  Jász-Nagykun-Szolnok megyében eddig ( 2009. szeptember 25-ig ) 566 személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, melyek közül 26 halálos kimenetelû (2008. év azonos idõszakában 35 eset), 188 súlyos sérüléssel járt, míg 352 esetben könnyû sérülés volt a baleset eredménye.

 • 'Isten' kokaint árult

  Tampa - Õrizetbe vették "Istent" egy templom közelében az Egyesült Államokban, mert kokaint árult.

  Ez az Isten csupán nevében az: God Lucky Howardnak hívják, melybõl az elsõ név jelent Istent, a második pedig Szerencsést. A férfi ugyanakkor nem túl szerencsés, mert már nem elõször bukik le kábítószer-árulás közben, ezúttal egy templom közelében próbálta eladni kokainját balszerencséjére álcázott rendõröknek.

 • Megkéselte a férfit és megverte a nõt a román állampolgár

  Életveszélyes sérülést szenvedett az a fiatalember, akit egy 33 éves román férfi szurkált meg a fõváros XIII. kerületében.

 • 16 év után feladta magát a gyilkos

  A rendõrök már rég feladták a küzdelmet, hogy valaha megtalálják egy 16 évvel ezelõtti gyilkosság elkövetõjét, az akták is hosszú évek óta lezárva hevertek a megoldatlan ügyek polcán.

 • Zsíroldószer volt az InterCityn mérgezõ ásványvízben

  A szakértõi vélemény szerint erõsen lúgos, ablaktisztításhoz használt zsíroldóval volt szennyezett az az ásványvíz, amelytõl egy idõs nõ rosszul lett még áprilisban a Debrecenbõl Budapestre tartó egyik vonaton - írta szombati számában az Új Néplap.

 • Bankrablófogó gyakorlat felbérelt színészekkel

  Peking - Színészeket bérelt fel bankrablásra a rendõrség két vezetõje egy kínai városban - de csak gyakorlatozás végett.

  A rablás mûvi voltát csak Csencsu (Zhenzhou) város rendõrfõnöke és a helyettese tudta, meg a négy színész. Utóbbiak egy postabankot támadtak meg, lefegyverezték a biztonsági személyzetet, mindenkit a padlóra parancsoltak és elrabolták egy ügyfél táskáját, benne 4 millió frontnyi összeggel.

 • Halálos gázolás: belső sávban gyalogolt egy férfi

  A belső sávban sétált egy férfi a 47-es főúton. A gyalogost észlelő sofőr már hiába fékezett.

 • Ráfutásos baleset Szolnoknál

  Személyi sérüléses közlekedési baleset történt a 4. számú fõút 100-as kilométerszelvényében szerdán nem sokkal este 7 óra elõtt.

 • Tényleges életfogytiglani vár a makói hármasgyilkosság gyanúsíottjára

  Tényleges életfogytiglani szabadságvesztés kiszabását kérte a vádlottra az ügyész kedden a Csongrád Megyei Bíróságon a makói hármasgyilkosság ügyében folyó perben.

 • Áthajtott egy lovaskocsi egy ötéves kisfiún

  Drámai baleset helyszíne volt a bajor falucska lovas kocsis vallási ünnepe, amelyre idén 3 ezren látogattak ki.

 • Jelentõsen nõtt a pedo-pornográf termékek online piaca Európában

  Róma - Viharosan nõ Európában az online pedofíliapiac - állítja a Telefono Arcobaleno olasz gyermekvédelmi szervezet.

  A pedofília ellen küzdõ egyesület hétfõn közzétett jelentése szerint a pedofil tartalmak cseréje 150 százalékkal nõtt az elmúlt öt évben; az interneten található pedofil képek száma 400 százalékkal emelkedett, egyedül a tavalyi évben háromezer gyermek vált a pedofil üzlet áldozatává.

 • Rejtély: kar nélkül tért magához az idős asszony

  A győri kórház intenzív osztályán továbbra is küzdenek a győrasszonyfai Magdi néni életéért, akinek a karját – a most legerősebb verzió szerint – állatok szakították le szerdára virradóan.

 • Vesztegetni próbált a bódító

  Százezer forinttal próbálta megvesztegetni a rendõröket az a kínai férfi, aki a gyanú szerint valamilyen bódító hatású anyaggal kábított el egy nõt a hétvégén Budapesten.

 • Illegális vegyi üzem Bács-Kiskunban

  Vízkõoldót, háztartási sósavat és trisót állítottak elõ abban az illegális vegyi üzemben, amelyet a vám- és pénzügyõrség munkatársai fedeztek fel egy helvéciai tanyán.

  A Bács-Kiskun megyei tanyáról a nyomozók keddi ellenõrzésük során 5920 liter alapanyagot, 2491 liter készterméket, 352,5 kg trisót, közel 50000 címkét, valamint a töltésre és címkézésre szolgáló berendezést foglaltak le, melyek összértéke közel 3 millió forint - áll a Vám és Pénzügyõrség Országos Parancsnokságának (VPOP) közleményében.

 • Sérült vezeték miatt volt gázömlés Ecsegen

  Egy vezeték sérülése miatt gázömlés volt kedden a Nógrád megyei Ecsegen.

 • Öt év fegyházat kapott a nevelt lányát molesztáló férfi

  Jogerõsen öt év fegyházbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélõtábla pénteken egy miskei férfit, aki szexuálisan molesztálta tizenegy esztendõs nevelt lányát.

 • Elfogták a borvirágos orrú bükfürdõi rablót

  Elfogta a rendõrség azt a férfit, aki a gyanú szerint kirabolt egy szállodát a Vas megyei Bük fürdõvárosában. Az 53 éves férfiról kiderült, hogy néhány nappal késõbb, egy csepeli pénzintézetben is megfordult, ahonnan szintén zsákmánnyal távozott.

 • Vonat alá esett egy férfi Vámosújfalun

  Maradandó sérülést szenvedett az a férfi, aki a már mozgó vonatról leugorva próbált leszállni a vámosújfalui vasútállomáson.

 • Hajléktalanságot tisztelõ rabló

  Mindenét visszaadta áldozatának egy rabló, miután megtudta, hogy az illetõ hajléktalan.

 • Gázolt, cserbenhagyta, majd beleszáguldott egy bokorba

  Cserbenhagyásos gázolás történt vasárnap késõ este a fõvárosban, a Margit hídon - tájékoztatott a rendõrség.