rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Baltákkal támadtak a két kerékpárosra

 • Share on Tumblr

  Egy udvarra menekült az a két kerékpáros, akikre egy hat fõs társaság támadt baltákkal és egyéb vágóeszközökkel Jászberényben.

  Két jászberényi fiatal kerékpározott 2011. április 15-én pénteken kora este, amikor összeszólalkoztak egy hat fõs társasággal.

  A banda baltákkal és egyéb vágóeszközökkel támadtak rájuk. A két rémült fiatal egy ház udvarára menekült be, ahonnan értesítették a rendõrséget. A rendõrök elõállították a négy férfit és két nõt, ellenük felfegyverkezve elkövetett csoportos garázdaság miatt indítottak eljárást.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Csongrádon szatírt fogott az iskola rendõr

  Már az elsõ napokban eredményt hozott az ORFK által az egész ország területére meghirdetett "Egy iskola - egy rendõr" program: Csongrádon ugyanis szatírt fogott egy iskolai rendõr.

  A dél-alföldi városban a hét közepén szülõk keresték fel az egyik általános iskola rendõrét, mert elmondásuk szerint az évnyitó után egy férfi szeméremsértõ módon mutogatta a nemi szervét az iskolából távozó gyerekek és szüleik elõtt.

 • Ezer liter gázolajat loptak egy tartálykocsiból

  Ezer liter gázolajat loptak el egy kecskeméti benzinkúton álló tartálykocsiból.

  Egy kecskeméti benzinkúton álló nyergesvontató tartályaiból lopott gázolalat ismeretlen tettes tegnapra (vasárnap) virradóra. A halasi úton lévõ töltõállomásról ezer liter üzemanyagot csapolt le a tolvaj. A kár 330 ezer forint.

 • Meghalt egy szurkoló egy amerikaifutball-mérkõzésen

  Egy 25 éves férfi esett le a Relient Stadion ötödik emeletérõl Houstonban. A szurkoló balesetének pontos körülményeit még nem tisztázták.

 • Tele volt az ásotthalmi férfi udvara lopott holmikkal

  Az ital lett a veszte annak az 50 éves ásotthalmi férfinak, akit hétfõn vett õrizetbe a Szegedi Rendõrkapitányság Mórahalmi Rendõrõrse.

 • Négy rendõr üldözött egy 84 éves biciklist

  Négy rendõr üldözött egy 84 éves biciklis férfi Nagy-Britanniában, mert az a járdán kerékpározott 3 méter hosszan.

 • Áttolatott a gyalogoson a kisteherautó

  Súlyos sérüléseket szenvedett az a járókelõ, akin egy kisteherautó tolatott keresztül Dombóváron.

 • Kerékpárja mellett fekvõ férfit gázoltak halálra

  Meghalt egy 78 éves férfi, aki kerékpárja mellett feküdt az úttesten és egy személygépkocsi keresztülhajtott rajta vasárnap Ágasegyházán.

 • Átszúrták a koponyáját a 16 éves fiúnak

  Csodával határos módon életben maradt az a 16 éves fiú, akinek dárda fúrta át az agyát az Egyesült Államokban, Miamiban.

 • Elgázolták az idõs férfit - leszakadt fejjel találtak rá

  Leszakadt a feje annak a hatvan éves férfinak, akit kedden este ütött el egy autó Szlovákiában. A cserbenhagyó gázolót még keresi a rendõrség.

 • Gázt szállító kamion borult fel

  Az oldalára borult egy cseppfolyós gázt szállító kamion csütörtökön Veszprém megyében.

 • Paradicsomrazzia egy 79 éves néninél

  London - Paradicsompalántákra csapott le a rendõrség Nagy-Britanniában egy 79 éves néni kertjében. Azt hitték narkót termeszt a hölgy.

  A rajtaütés a skót felföldön történt. A rendõrök kutyákkal rontottak a nõ otthonába és a belsõ ablakpárkányokon növekedõ palántákból mintákat koboztak el laboratóriumi vizsgálatra.

  "Borzasztóan féltem. El nem tudtam képzelni, ugyan mit keresnek itt.

 • Halálos baleset a 117-es úton

  A 67 éves férfi a 117-es úton a sötétben szedett össze néhány méhkaptár-tetõt, de nem vett fel láthatósági mellényt. Egy sofõr ki akarta õt kerülni, de frontális karambol lett a manõver vége, egy idõs asszony pedig olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem lehetett megmenteni az életét.

 • Koldustörvény Thaiföldön

  Bangkok - Thaiföldön a többé már nem lehet kiállni az utcára és kéregetni, ha a parlament elfogadja a kormány által a héten kezdeményezett Koldusrendészeti Törvényt.

  Az új jogszabály felváltaná a mára már elavultnak minõsített 1941. évi koldulásellenõrzési törvényt.

 • Árammal kínozták diáktársukat

  Súlyos testi sértés kísérletével gyanúsít a Nyíregyházi Rendõrkapitányság három középiskolást.

 • Kamionok csapódtak be egy indonéz esküvõi sátorba

  Két kamion csapódott be egy esküvõi sátorba az indonéziai Jáva szigetén, a balesetben 16 ember meghalt és 13 megsebesült.

 • Az autóban való mobilozás egyenértékû lehet az ittas vezetéssel

  Salt Lake City - Még a kihangosítva használt mobiltelefon is oly mértékben rontja az autó vezetõjének reakcióidejét, mintha évekkel idõsebb lenne vagy nyolc ezrelékes véralkoholszinttel ült volna volán mögé - állapították meg a Utahi Egyetem kísérleti pszichológusai.

  Frank Drews és munkatársai bonyolult vezetési szimulátort használtak kísérletükhöz. Megállapították, hogy amikor a sofõrök - akár kihangosítva - mobiltelefonon beszéltek, gyakrabban hagyták el sávjukat vagy tévesztették el a lejárót, mint azok a vezetõk, akik útitárssal beszélgettek.

 • TOP 100-as bûnözõt fogtak a rendõrök

  Tíz elfogatóparancs volt érvényben azzal a férfival szemben, akit szerdán délután fogtak el a rendõrök a fõvárosban. A bûnözõt csalás, sikkasztás miatt körözték, valamint azért, mert nem kezdte meg jogerõs büntetésének letöltését.

 • Szörnyethalt a sofõr és utasa az M7-esen történt balesetben

  Tragikus baleset történt az M7-es autópálya Budapest felé vezetõ oldalán, Siófok közelében. A vezetõ és utasa a helyszínen belehalt súlyos sérüléseibe.

 • Halálos baleset Lõkösházán - 14 éves lányt ütött el a busz

  Egy 14 éves lányt ütött el egy menetrend szerint közlekedõ autóbusz a lõkösházi vasútállomás melletti buszmegállónál. A balesetben a gyerek életét vesztette.

 • Két év börtönt kapott az erõszakot hazudó lány

  Meghozták a bírósági döntést az erõszakot hazudó lány ügyében.