rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Megerõszakolta a tinit

 • Share on Tumblr

  Drágán megfizetett egy 16 éves lány Vaslui megyében, hogy engedte magát elcsábítani egy olyan által, akit csupán látásból ismert. Igaz, soha nem gondolta volna, hogy egy nõs férfi erõszakolja meg, aki azelõtt robogóval sétálni vitte.

  A 28 éves fiatalember akkor lépett a tettek mezejére, amikor meglátta a lányt barátaival a faluban sétálni. Kétkerekûjén odahajtott a tinédszerhez és megajánlotta, hogy elviszi sétálni robogójával. A lány el is fogadta a meghívást.

  Egy mezõ közepére hajtottak, ahol megerõszakolta. Tette után még haza is kísérte a lányt, akit megfenyegetett. A fiatalember olyannyira biztos volt magában, hogy fûnek-fának eldicsekedte tettét. Végül letartóztatták, akár tíz év börtönt is kaphat.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Húsz házból költöztették ki az embereket Lakihegyről az áradás mitt

  Az áradás kevéssel éjfél előtt állt meg a városnál. Lakihegyről a kitelepítési határozat átvétele után 20 házból költöztek ki a lakók - 19 család rokonokhoz, ismerősökhöz -, ezeket az ingatlanokat azóta elöntötte a víz.

 • Felrobbant és autókra zuhant egy hírműsor helikoptere

  Autókra zuhant a reggeli csúcsforgalomban és felrobbant Seattle-ben egy hírműsor helikoptere, a balesetnek két halálos áldozata és egy súlyos sérültje van.

 • Betörtek a norvég rendõrközpontba

  Oslo - Betörtek a norvég bûnügyi rendõrség oslói központjába.

  A tolvajok számítógépeket vittek el - rendõrt egyet sem loptak.

 • Behúzott kézifék okozott halálos balesetet

  Fának csapódott egy autó Somogyban, Andocs és Karád között. A balesetben egy ember meghalt, ketten megsérültek - közölte a rendõrség.

 • Négyes karambol Napkornál

  Furcsa közlekedési baleset okozott két sérülést és jelentõs anyagi kárt vasárnap délután Napkornál.

 • Halálos repülés motorról

  Halálos repülés motorrólÖsszeütközött egy személyautó és egy motorkerékpár szombat hajnalban a főváros XVII. kerületében a Szabadság utcában; a balesetben a motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette - közölte az MTI-vel az ORFK kommunikációs szolgálata. Átrepült az autó felett és méterekkel arrébb esett a földre a motoros, aki frontálisan ütközött egy autóssal hajnalban Budapesten, a 17-dik kerületben. Nagyon gyorsan ment, legalább 150-nel, átsodródott a másik sávba és egyenesen az autónak csapódott.

 • Gyorsan lebukott a gyilkos

  Néhány óra alatt sikerült elfogni a Nagybörzsönyben történt emberölés elkövetõjét.

 • 50km/h helyett 139km/h-val száguldozott egy autós lakott területen belül

  Mélyen belenyúlhat a pénztárcájába az a sofõr, aki Mosdós belterületén fotóztak le a rendõrök, amikor 50 km/h helyett 139 kilométer/órás sebességgel száguldott végig a fõutcán. A sietségért 300 ezer forintos bírságot fizethet a személygépkocsi vezetõje.

 • Halálos baleset - Két kivilágítatlan autó ütközött

  Egy fiatal lány életét vesztette, négyen megsérültek, amikor két kivilágítatlan autó összeütközött Dócon.

 • Mosdatlansága miatt ölte meg férjét egy orosz asszony

  Mosdatlanság miatt ölte meg férjét egy 26 éves asszony Oroszországban, Sztavropol városában.

 • Idõs nõt raboltak ki és bántalmaztak Ózdon

  Már elõzetes letartóztatásban van az a két elkövetõ, akik egy idõs nõt raboltak ki december 15-én. Megkötözték és bántalmazták is az asszonyt.

 • Egy év után találták meg a házuktól 10 méterre lévõ fiú holttestét

  Megölte ikertestvérét a 19 éves brit Ryan Goodman, miután összevesztek azon, melyikük lopta el anyjuk táskájából a pénzt.

 • Ezen a fogáson a vámosok is meglepõdtek

  Több százezer forint eszmei értékû antik festményt foglaltak le a vámosok Ferihegyen - közölte a Vám- és Pénzügyõrség Országos Parancsnoksága.

 • Mindenkit átvert a Mecsekben eltûnt nõ

  Megkerült az ötvenéves nõ, akirõl egy ország hitte hetekig, hogy eltûnt. Csak egy kis figyelmet akart magának...

 • Lesodródott egy személyautó az útról Sándorfalvánál

  Lesodródott egy személyautó a Sándorfalvát Szegeddel összekötõ útról pénteken reggel, a balesetben négyen megsérültek .

 • Tragédia: összedõlt egy felüljáró Kínában - 6 halott

  Összedõlt egy közúti felüljáró Kína északkeleti részén, a balesetben hatan meghaltak és négyen megsebesültek.

 • Nem volt jó a gyógyszertári narkó, maga kezdett termeszteni

  Amszterdam - Kellemetlen mellékhatásúnak találta egy férfi Hollandiában a gyógyszertárakban kapható marihuánát, ezért felcsapott õs(vadkender)termelõnek, ami viszont tilos, és bíróság elé került.

  Hollandiában a marihuánának csupán a kávébolti árusítását nézik el, termesztését nem. Gyógyszertárakban is lehet kapni kisebb mennyiségben, ám csakis orvosi receptre. A szóban forgó férfi szklerózis multiplexben szenved, a marihuána pedig enyhíti fájdalmait.

 • 27 milliós drogfogás Budapesten

  20 ezer tablettát és 6 kg amfetamint találtak!

  Rekordmennyiségû amfetamint foglaltak le a rendõrök négy török férfinél Budapesten, a nyolcadik kerületben.

 • Saját anyja kínozta meg, mert nem akart férjhez menni

  Toulonban saját édesanyja és lánytestvérei kínoztak meg egy 18 éves algériai származású lányt, mert nem akart férjhez menni ahhoz az Algériában élõ 30 éves férfihez, akit kiszemelt számára a családja. A Franciaországban élõ közel-keleti származású bevándorlók között a mai napig gyakori az elõre elrendezett, a lányokra ráerõszakolt házasság, de a jelenségrõl alig zajlik nyilvános beszéd.

 • Halállal büntették notórius potyautasukat a zaporizzsjai taxisok

  Ungvár - Halálra vert egy rendszeresen nem fizetõ utast három taxis a dél-ukrajnai Zaporizzsjában, áldozatuk holttestét egy szakadékba dobták.

  A forró nyomon elindult rendõrségi vizsgálat megállapította, hogy a testén számos külsérelmi nyommal megtalált 33 éves férfi rovott múltú, augusztusban töltötte le a börtönbüntetését. Szabadulását követõen rendszeresen utazott taxival a nagyvároson belül és nagyobb távolságokra annak határain kívül, de soha nem fizetett a szolgáltatásért.