rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Halálos baleset a Váci úton

 • Share on Tumblr

  Egy idõs férfi meghalt, egy nõ pedig súlyosan megsérült a fõváros XIII. kerületében, a Váci úton történt balesetben.

  Az Újpesti vasúti híd közelében történt balesetben az idõs férfi autójával összeütközött egy kukásautóval.

  A férfi az ütközésben meghalt, míg a mellette ülõ nõ súlyosan megsérült, kórházba szállították. Az ütközéstõl annyira összeroncsolódott az autó, hogy csak erõvágóval sikerült kiszabadítani a holttestet és a sérültet.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Fényes nappal combon szúrtak egy férfit a VI. kerületbencombon

  Eddig ismeretlen okból combon szúrtak egy 37 éves férfit csütörtök kora délután Budapesten a VI. kerületi Révay utcában - mondta Kormos Endre, a BRFK sajtóügyeletese.

 • Bántalmazta és megerõszakolta a saját gyermekeit

  Nevelése alatt álló, 14. életévüket még be nem töltött személyek sérelmére, folytatólagosan elkövetett szemérem elleni erõszak bûntettével vádolják a férfit. A megyei fõügyészség szerint nevelt lányait egyéb módon is bántalmazta: nyújtófával, fakanállal, ököllel verte, legyekkel etette õket, hányásig cigarettát szívatott velük, egyszer pedig kést dobott egyikük felé, akinek emiatt a lába is megsérült.

 • Gázpisztollyal lõtte fejbe a férfit

  Garázdaság és testi sértés miatt indult eljárás egy 42 éves alsókubini férfi ellen.

  A gyanúsított gázpisztollyal támadt egy 24 éves férfira. A fegyvert a fejéhez tette, majd meghúzta a ravaszt. Az áldozat 14 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

 • Magyar emberrablók Dél-Afrikában - Vádemelést javasol az NNI

  Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a nemzeti Nyomozó Iroda azokkal a magyar állampolgárokkal szemben, akik a gyanú szerint elrabolták és fogva tartották egy honfitársukat Dél-Afrikában. A 2007 tavaszán történt bûncselekmény három gyanúsítottját pár nap alatt elfogták az ottani hatóságok, de késõbb kiengedték õket, így most csak kettejük ellen emelhet vádat az eljáró ügyészség.

 • Lövéssel sem sikerült feltartóztatni a tolvajokat

  Ausztriából ellopott kocsikat találtak meg a magyar rendõrök Hegyeshalom és Bezenye között péntek hajnalban. Az elkövetõk ismeretlenek - tájékoztatott a Gyõr-Moson-Sopron Megyei Rendõr-fõkapitányság.

 • Több beteg is életét vesztette a kórháztûzben

  Legkevesebb 12 ember meghalt és körülbelül 60 megsérült abban a kórháztûzben, amely Tajvan szigetének déli részén tört ki a kora hajnali órákban, kedden.

 • Férfi holttestet találtak a Sió-csatornában

  Lakossági bejelentés alapján találták meg egy 37 éves hajléktalan férfi holttestét vasárnap este a Sió-csatornában.

 • Halálra gázoltak egy nőt Oroszlányban

  Halálra gázoltak egy nőt Oroszlányban, a Bokodi út Nyíres dűlő magasságában. Az elsődleges adatok szerint az asszony az úton feküdt.

 • Halálos vonatgázolás Polgárdinál

  Vonat gázolt el egy embert Polgárdinál.

 • Motoros és kamion ütközött frontálisan

  Súlyos-életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba a mentõk azt a motoros férfit, aki egy kamionnal ütközött frontálisan a régi 5-ösön.

  A jelenlegi információk szerint két kamion haladt Szeged felõl az autópálya felhajtó felé, amikor az elsõ balra be akart kanyarodni. A sofõr úgy kezdte meg a manõvert, hogy nem adott elsõbbséget egy vele szemben szabályosan haladó motorosnak. A motoros elrántotta a kormányt és ennek során nekiütközött a második kamionnak.

 • Falevél hullott egy nõ fejére Kínában, amitõl elájult

  A levél megsebesítette egy barátnõjét is, annyira, hogy mindketten kórházba kerültek.

 • Édesapját akarta megmenteni, de nem élte túl a fiatal rögbijátékos

  Tragikus balesetben vesztette életét Nevin Spence, az írek nagy tehetségnek tartott rögbijátékosa.

 • Polgár és rendõr, két jóbarát?

  Általános az a felfogás, hogy a közbiztonság megteremtése a rendõrség kizárólagos feladata. A józsefvárosi Magdolna-negyedben viszont hamarosan egy olyan program indul, melynek alapkoncepciója, hogy a biztonságos környezet a helyi lakosok, az önkormányzat, és a rendõrség szoros együttmûködése révén teremthetõ meg.

 • Megmérgezte autista gyerekét

  Azzal vádolnak egy 44 éves nõt, hogy megmérgezte autista fiát. A gyermekvédelmisek azt tervezték, hogy elveszik tõle a gyereket, de elkéstek. A nõnek van még egy fia.

  Azzal vádolnak egy 44 éves brit nõt, hogy megmérgezte autista fiát. A gyermekvédelmisek azt tervezték, hogy elveszik tõle a gyereket, de elkéstek.

 • Két romániai magyar fiatalt bántalmaztak

  Két romániai magyar fiatalt bántalmaztak azért, mert magyarul beszéltek.

 • Hidegvérrel fejbe lõtte alvó apját egy 10 éves gyerek

  Hidegvérrel fejbe lõtte alvó apját egy 10 éves gyerek az Egyesült Államokban. A fiú pár évvel fiatalabb húgának már napokkal korábban beszámolt a tervérõl.

 • Brutális rablás, rendõrkézen a gyanúsítottak (Levelek)

  Egy középkorú asszonyt leveleki házának ajtajában ütöttek le pénteken este. A nõ csengetésre nyitott ajtót, amikor a támadók szó nélkül ököllel megütötték, majd behúzták a házba és megkötözték. Megöléssel fenyegették a vérzõ sértettet, majd átkutatták a házat, és 180.000 Ft értékû pénzzel, ékszerekkel és mûszaki cikkekkel távoztak. A megtámadott asszonynak eltört az arccsontja, kórházba szállítását követõen azonnal megmûtötték.

 • Fejszével vert agyon kutyákat

  Állatkínzás miatt indított nyomozást a rendõrség, miután egy söjtöri férfi a gyanú szerint fejszével agyonvert két kutyát.

 • Fegyveres rablás Székesfehérváron

  A két símaszkos rabló a bevétellel és néhány üveg itallal elmenekült

  Kiraboltak egy éjjel-nappal nyitva tartó üzletet szerdára virradóra Székesfehérváron, a rablásban senki nem sérült meg.

 • Csúcstechnológiával a szexuális zaklatások ellen Egyiptomban

  A csúcstechnológia felhasználásával térkép készül Egyiptomban arról, hogy az arab országban hol éri a nõket leggyakrabban szexuális zaklatás.