rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • DJ Basshunter tiniket erõszakolt meg - állítják a sértettek

 • Share on Tumblr

  Jól bepiált 2010 telén egy svéd diszkós, majd két fiatal skót lányt – állítólag – megerõszakolt.

  A DJ Basshunter nevû ismert svéd diszkós, polgári nevén Jonas Altberg alaposan bekapott 2010 decemberében, amikor a skóciai Kirkcaldy-ben szórakoztatta a publikumot, majd megerõszakolt két tinédzsert. Legalábbis a lányok ezt állítják. DJ Basshunter megjelent a skót bíróság elõtt, ahol beismerte, hogy kissé sokat ivott, arra viszont pontosan emlékszik, hogy „egy kis baráti pettingen” nem ment túl.

  - Mi több, az egyik lány a sliccem felé nyúlkált, és megfogta a hímtagomat – ment át ellentámadásba Altberg.

  A két tinédzser azzal a váddal állt elõ, hogy a Kitty nevû éjszakai bárban tartott diszkózás közben a piás svéd a VIP-szektorban a hajuknál foga rángatta a fejüket a nemi a szerve felé, és orális szexet kért. Amikor ezt a tervét nem sikerült keresztülvinnie, megerõszakolta õket.

  A skót bíró szerint egyik fél állítása sem igazolható százszázalékosan, ezért további bizonyítékokat vár el, viszont a skót sajtó úgy véli, hogy a vérmes Altberg kimászik a pácból, azaz megússza az erõszakos nemi közösülésért neki kinézõ börtönbüntetést.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások