rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Félholtra verték a kecskeméti párt

 • Share on Tumblr

  Ismeretlenek betörtek és brutálisan összevertek egy házaspárt a kecskeméti Bem utca egyik lakóházában. A rendõröket a megtámadott 60 éves nõ értesítette. Mindkettõjüket kórházban ápolják.

  A megvert nõ súlyos állapotban telefonált be 2011 június 20-án hétfõn hajnalban a Kecskeméti Rendõrkapitányság ügyeletére.

  - Az asszony elmondta, hogy ismeretlenek törtek rájuk hajnalban, és õt, valamint élettársát súlyosan bántalmazták.

  Az asszony súlyos, míg 51 éves élettársa súlyos-életveszélyes sérüléseket szenvedett. A helyszínelés és az adatgyûjtés jelenleg is tart: a Fecske utcai földhivatalhoz közeli oldalát hermetikusan lezárták.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Busz ütötte el a nõt a pályaudvaron

  Életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba egy nõt Kecskeméten, miután elütötte egy busz hétfõn.

 • Stopposnak mondta utasait az embercsempész

  Embercsempészet miatt indult eljárás azzal a nõvel szemben, aki két okmányok nélküli utassal akarta átlépni az országhatárt Hegyeshalomnál.

 • Ittas söfõr miatt sínekre esett egy 5 éves gyerek

  Hétfõn este Tiszaföldvár belterületén lévõ vasúti átkelõhelynél, a fénysorompó tilos jelzésénél állt meg a 20 éves helybéli férfi egy 5 éves gyermekkel kerékpárjukkal.

 • Fegyverrel fenyegetõzõ öngyilkosjelöltet fogtak el a terrorelhárítók

  A terrorelhárítók elfogták, a mentõk a pszichiátriára vitték.

 • Ketrecbe zárva tartották fogva lányukat

  Shawn és Joanna Blackstone ketrecbe zárva tartották kislányukat. A gyermeket a házuk alagsorába számûzték, mialatt a többi gyerekük az emeleten játszott a számítógépen.

 • Egy nap alatt két TOP100-ast fogtak

  A Budapesti Rendõr-fõkapitányság Felderítõ Fõosztály Célkörözési Osztálya és az Akció Osztálya munkatársai 2008. november 30-án elfogtak két férfit, akik szerepeltek az Országos Rendõr-fõkapitányság Top100-as listáján.

 • 16 hulla borult az útra

  Elszörnyedve látták a szemtanúk, amikor egy nyitott hátú kisteherautó felborult a dél-kínai Louzhou városát keresztülszelõ autópályán, és az oldalára dõlt jármûbõl 16 holttest zuhant az aszfaltra.

 • Halfejezõ betörõ

  Betörõ fejezett le egy akváriumi díszhalat az Egyesült Államokban.

 • Árokba hajtott és az oldalára borult egy Suzuki a 7-es fõúton

  Közlekedési balesethez riasztották a katasztrófavédelem székesfehérvári hivatásos tûzoltó egységeit 2012. szeptember 9-én, vasárnap délelõtt.

 • Mobilja miatt égett halálra egy fiú

  Elevenen elégett egy fiatal Ilfov megyében amiatt, hogy mobiltelefonon beszélt.

 • Zsebesek serege Moszkvában

  Moszkva - Az orosz nagyvárosok lakói közül minden negyedik legalább egyszer zsebtolvajok áldozatává válik, s Moszkvában ez az arány még magasabb: az esetek napi átlagos száma arra utal, hogy az orosz fõvárosban a jól kiképzett zsebesek többezres hadserege mûködik.

 • Tíz nõt ölt meg a mexikói sátánista gyilkos

  Mexikó - Legkevesebb tíz nõt ölt meg kábítószer hatása alatt sátánista rituálé keretében egy mexikói férfi.

  A harmincéves José Granados, akit a mexikói-amerikai határon lévõ Ciudad Juárez városában zajló pere idejére adtak ki az amerikai hatóságok, bevallotta, hogy két társával ölt meg 1993 és 2006 között legalább 10 nõt, hogy "áldozatot mutassanak be a Sátánnak".

 • Megölte gyermekeit majd magával is végzett egy anya

  Saját fiát, és lányát megölte egy amerikai édesanya, majd magával is végzett, miközben férje az emeleten olvasott.

 • Nemzetközi autótolvaj bûnszervezetet lepleztek le Nyíregyházán

  Nemzetközi autótolvaj bûnszervezetet lepleztek le Nyíregyházán - jelentették be a felderítésben közremûködõ magyar és osztrák rendõrségi vezetõk Nyírbátorban szerdán. A döntõen ukránokból álló banda tagjai fõként Ausztriában loptak el nagy értékû kocsikat, amelyeket aztán egy nyíregyházi telephelyen szereltek szét, és Ukrajnában, alkatrészenként adtak el.

 • Elhagyott tankok

  Majdnem száz elhagyatott, T-80-as típusú tank került elõ egy Jekatyerinburgtól száz kilométerre fekvõ erdõbõl. Senkinek sem hiányoztak, viszonylag jó állapotban vannak. Vajon mire kellhettek?

 • Rendõr a donyecki injekciós pedofil

  Ungvár - A rendõrség munkatársa az a körözött pedofil, aki tavaly a kelet-ukrajnai Donyeck megye területén 15 gyermeket erõszakolt meg, miután injekciót adott be nekik.

  Nyikolaj Kupjanszkij, a Donyeck megyei belügyi fõosztály vezetõje hétfõi sajtókonferenciáján bejelentette, hogy a rendõrségnek megfeszített munka árán sikerült megállapítania annak az elkövetõnek a személyazonosságát, aki gyermekeket injekciózott be, majd erõszakolt meg.

 • Apja lefogta, fia ütötte a tanárt

  Ököllel arcon ütötte tanárát egy diák 2011 decemberében a makói Galamb József Szakképzõ Iskolában. A pedagógus 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A rendõrség közfeladatot ellátó személy elleni erõszak gyanújával eljárást indított. Az iskola nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

 • Megölték az elhunyt barátját a halotti tort ülõ rokonok

  Ungvár – Megfojtották egy meggyilkolt férfi barátját a temetés utáni halotti toron az elhunyt rokonai a közép-ukrajnai Cserkaszi megyében, majd tovább ittak az újabb halott emlékére.

 • Piaci robbanás Moszkvában: nem egyértelmû, hogy bûncselekmény történt

  Tizenháromra emelkedett vasárnapra az elõzõ napi moszkvai piaci robbanás sérültjeinek száma - közölte a rendõrség.

 • Levetkõztette és megverte élettársát

  Büntetõeljárást indított a rendõrség azzal a férfival szemben, aki több órára foglyul ejtette és bántalmazta volt élettársát Nagyhalászon.

  A szabolcsi kisvárosban élõ 47 éves férfi az eddigi információk szerint szerdán a hajánál fogva rángatta be a házába a volt élettársát. Ezután akarata ellenére órákon át ott tartotta a nála tíz évvel fiatalabb nõt, letépte a ruháját, megverte, a telefonját pedig összetörte, nehogy segítséget hívhasson.

  Az erõszakos cselekménynek végül a rendõrök vetettek véget, akik személyi szabadság megsértése és súlyos testi sértés kísérlete miatt indítottak eljárást a gyanúsított ellen. A férfihoz látogatóba érkezõ asszony egyébként - egy veszekedést követõen - már a délelõtt kihívta az egyenruhásokat, akkor azonban még nem tett feljelentést, így a járõrök csak a jogaikról tájékoztathatták a pár két tagját.