rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Haláláig ütötte 5 éves gyermekét, mert tönkre tette a tévét

 • Share on Tumblr

  Számítógépes játékot játszott éppen egy fiatal anya, mikor kisfia akaratlanul feldöntötte a tévéjét. A 21 éves Kim Crawford ekkor hatalmas ütéseket mért a gyerek gyomrára és hátára.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  - Életemben nem ütöttem még ekkorát - vallotta késõbb a rendõröknek az anya, aki elõször tagadta, hogy köze lenne a kisfiú halálához, és azt találta ki, hogy a gyerek beteg volt, elaludt, és nem ébredt fel többé.

  Az áldozat a verés után elõbb hányni kezdett, majd a következõ öt napban egyre elviselhetetlenebb fájdalomra panaszkodott, miközben belsõ sérülései fokozatosan súlyosabbá váltak.

  Kim Crawford – a felelõsségre vonástól tartva - mégsem vitte gyermekét kórházba, így a kisfiú végül a bélsérüléseibe és hasnyálmirigy-gyulladásába belehalt. És mindez egy félbeszakított videójáték miatt...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • 23 gyereket késelt meg egy kínai férfi

  A férfi epilepsziával küzd, mentálisan zavart és rettegett a világvégétõl. Elõször egy idõs asszony szurkált meg aztán ment be egy általános iskolába vérengzeni.

 • Rokonnak adta ki magát a csaló

  Több százezer forintot csalt ki egy idõs körmendi nõtõl az a férfi, akinek sikerült elhitetnie az illetõvel, hogy valójában az egyik közeli rokona.

 • Családtagok mészárolták egymást az Új Remény lakóparkban

  Valószínûleg családi perpatvar vezetett a hét halottat követelõ tömeggyilkossághoz az amerikai Georgia államban a vasárnapi sajtó szerint.

 • Újabb sporttragédia: három cselgáncsozó vesztette életét egy nap alatt

  A kosárlabdázók buszbalesete után újabb közúti baleset követelte sportolók életét. A hétvégén egy ígéretes dzsúdótehetség és két szenior versenyző halt meg. Ketten egy balesetben haltak meg, a harmadik cselgáncsozóval tüdőembólia végzett. Két egykori és egy ígéretes, fiatal dzsúdós halt meg egy óra leforgása alatt szombaton. Mindhárman a Bajai Judo Clubban versenyeztek.

 • Szinte értéktelen telefonért verték agyon

  Õrizetbe vették a második gyanúsítottját is annak a gyilkosságnak, melynek áldozatát egyetlen, szinte értéktelen telefon miatt ölték meg Nyírbátorban.

 • Gyerek rabolt gyerektõl

  Szikével a kezében állított meg egy 13 éves fiút egy másik fiú Kecskeméten, hogy elvegye tõle a telefonját.

 • Zugkocsmát kerestek, kábítószert és lõszereket találtak

  Illegális italkimérõhöz indultak a vámosok és a rendõrök Tárkány-Vasdinnyepusztára. A házkutatás közben viszont kábítószert és körözött motort is találtak. Egy zugkocsma lefülelésére idnultak Tárkány-Vasdinnyepusztára a vámosok és a rendõrök. A kimérõben hat embert találtak, és szinte azonnal felmerült, hogy kábítószer is lehet a helyiségben.

  - A kábítószer-keresõ kutya jelzett a hûtõszekrénynél. A csepegtetõ tálcájában tizenöt zacskót és két fecskendõt találtak a kollégáink.

 • Nyolc méter magasból zuhant le egy munkás az Audi gyõri gyárában

  Munkahelyi balesetben meghalt egy munkás az Audi gyõri gyárának építési területén szerdán.

 • Nyertek a lottón, majd felrobbant a házuk

  Egy amerikai testvérpár 75 ezer dollárt (kb. 15 millió forint) nyert a lottón. A két férfi azonnal ünnepelni kezdett, méghozzá marihuánával.

 • Vezessünk óvatosabban fronthatás idején!

  Az időjárás okozta fronthatás megterhelően hat az emberi szervezetre. Sokan nem tudják, de ebben az időszakban sokkal kockázatosabb közlekedni. Az időjárási változások jelentős hatást gyakorolnak a közúti közlekedésre, ezért fontos, hogy a járművezetők mindig az időjárási-, látási- és útviszonyoknak megfelelően vezessék gépjárműveiket.

 • Busszal akartak hazamenni a fiatalok - loptak egyet

  Két vidéki fiatal Sásdon szórakozott, buliból hazafele menet eszükbe jutott, hogy jó lenne egy, a Hõsök terén álló busz kasszáját kifosztani.

 • Halálos baleset történt Mályinál

  A sofõr valószínûleg nem az út- és látási viszonyoknak megfelelõen vezetett.

 • Megölték és kifosztották az idõs nénit

  Bûncselekmény áldozata lett egy 86 éves idõs nõ Tiszaroffon.

  Az idõs néni az Önkormányzattól rendszeres szociális ellátásban részesült. Ma délelõtt fedezték fel, hogy a néni házának ablaka be van törve. Bementek az egyedül élõ nyugdíjas házába, ahol az idõs nõt halva találták.

 • Rálõtt bébiszitterére egy 4 éves fiúcska

  Jackson (Ohio állam) - Rálõtt vigyázójára egy 4 éves fiúcska az Egyesült Államokban, mert a nõ véletlenül rálépett a lábára.

  A gyerek dühében elõszedett egy szekrénybõl egy pisztolyt és lõtt. A 18 éves bébiszitternek szerencsére csak felületi sebet okozott a golyó az egyik karján és az oldalán, a sérülések könnyûnek minõsíthetõk.

 • Sikkasztással gyanúsítják egy egyesület elnökét

  Milliós nagyságrendû sikkasztással gyanúsította meg a rendõrség egy egyesület elnökét Kalocsán.

 • Viperával fenyegetett a maszkos rabló

  Viperával rabolt ki egy játéktermet egy férfi Budapesten szombaton - közölte a rendõrség sajtóügyeletese.

 • Egymást taposták a süllyedõ hajón

  Legkevesebb 39-en vízbe fulladtak, öt utast pedig nem találnak arról a túlzsúfolt hajóról, amely Vietnam középsõ részén süllyedt el vasárnap - jelentette az AFP hírügynökség a VnExpress nevû online hírportálra hivatkozva.

 • Hangosan nyikorgott az ágy - bíróság elõtt volt az ügy

  Bíróság elé állítottak egy német párt ágyuk túl hangos nyikorgása miatt. A két huszonéves fiatal egy júliusi estén keserítette meg a szomszédaik életét, akik nem bírták elviselni, hogy egy olyan ágyon szexelnek, amely órákon át nyikorgott-nyöszörgött. Összesen tíz panasz érkezett a rendõrségre, a fiatalokat pedig 100 eurós büntetéssel sújtották a csendrendelet megsértése miatt.

 • Jó kedve buktatta le a drogcsempészt

  Marihuánát szállító drogcsempészt fogtak az orosz rendõrök, akik arra lettek figyelmesek, hogy a férfi nemcsak "furcsán" vezeti a robogóját, de feltûnõen jó a kedve is.

 • Ittas sofõrök okoztak balesetet Gyõrben

  Kerítésnek ütközött, majd elmenekült a helyszínrõl.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%