rss
 • Kamionba rohant egy busz - egy ember életét vesztette

 • Share on Tumblr

  Egy pótkocsis teherautóba csapódott a 25 embert szállító busz. Egy utas meghalt, hatan megsérültek. A héten ez már a harmadik halálos buszbaleset.

  Autóbusz és teherautó ütközött össze, egy ember meghalt, hat megsérült 2011 június 23-án csütörtök reggel a 4-es úton, Kenderes külterületén.

  Az elsõdleges információk alapján a 4-es út 135-ös kilométerszelvényében egy mûszaki ok miatt álló pótkocsis tehergépkocsiba ütközött bele hátulról egy nem menetrend szerinti autóbusz, amely ezután az árokba hajtott.

  A balesetben egy 55 éves lajosmizsei nõ halt meg, és heten sérültek meg különbözõ mértékben.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Vadász nyitott tüzet három férfira

  Az egyik kiránduló belehalt, a másik kettõ pedig életveszélyes állapotba került egy vidám kalandnak induló éjszaka után, amit a szabad ég alatt akartak eltölteni egy erdõben.

 • Elfogták a tinédzserekbõl álló szegedi rablóbandát

  Hat, Szeged belvárosában rablásokat, garázda cselekményeket elkövetõ fiatalt fogtak el a rendõrök. Mindössze 15-17 évesek, de már több súlyos bûncselekményt elkövettek. Többi közt csoportosan elkövetett rablást is, amiért akár 15 évet is kiszabhat a bíróság.

 • Tinédzserekkel szembeni munkahelyi erõszak

  New York - Minden harmadik dolgozó tinédzser elmondhatná, hogy munkahelyén az erõszak valamilyen formája érte - figyelmeztettek egy amerikai szaklapban közzétett tanulmány szerzõi.

  Az észak-karolinai egyetem kutatói egy massachusettsi középiskola 1171 diákját faggatták ki a munkavállalással kapcsolatos rossz tapasztalataikról. A válaszadók 45 százaléka lány volt, 51 százalékuk nem spanyolajkú fehér, 38 százalékuk ázsiai, a többiek latinok, feketék vagy más etnikumhoz tartozók. A kikérdezettek átlagban kevesebb mint két éve dolgoztak.

 • Kenõpénzt az orosz rendõrnek

  Õrizetbe vettek egy szibériai rendõrtisztet az orosz hatóságok, mert kétezer rubel - átszámítva csaknem 14 ezer forint - kenõpénzt vett át Cseljabinszk város körzetében.

 • Gyilkosság történt - szúrt sebek az egyik összeégett holttesten!

  Csak DNS-vizsgálat állapíthatja meg annak az asszonynak a kilétét, akit egy kiégett házban találtak holtan a hétvégén a Tolna megyei Várongon. Az eddigi információk azonban azt valószínûsítik, hogy az elhunyt a házban élõ asszony volt, aki a vele élõ férfival együtt valószínûleg gyilkosság áldozata lett.

 • Diszkóbusz indul a felelõsségteljes alkoholfogyasztásért

  Budapest - A felelõsségteljes alkoholfogyasztásról kaphatnak felvilágosítást a fiatalok egy különleges buszon, amely a Forma 1-es Magyar Nagydíj ideje alatt július 31-tõl augusztus 2-ig esténként a budapesti szórakozóhelyek között közlekedik - jelentették be csütörtökön a Soha ne igyál, ha vezetsz! szlogenû akciót beharangozó sajtótájékoztatón.

 • Hárommillió forint értéket vittek el egy családi házból Felsõszentivánon

  Összesen mintegy hárommillió forint értékû készpénzt és ékszert loptak el egy családi házból Felsõszentivánon - közölte pénteken a Bács-Kiskun Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese.

 • A rendõröknek köszönheti életét a romákat gázoló férfi

  Négy emberen, köztük gyermekeken gázolt keresztül egy autós Nyírbátor egyik cigányok lakta utcájában. A kialakult lincshangulatnak a percek alatt odaérkezõ rendõrök vetettek véget azzal, hogy a részeg sofõrt, aki áldozataihoz hasonlóan cigány származású, azonnal elvitték a helyszínrõl.

 • Betört, hogy börtönbe juthasson a testvéréhez

  Capac (Michigan állam) - Annyira hiányzott börtönben ülõ fivére egy férfinak az Egyesült Államokban, hogy betört egy benzinkút boltjába, majd pedig feladta magát.

  A 24 éves illetõ hajnalban hatolt az épületbe, majd pedig telefonált a rendõrségre és elmondta, mit tett meg miért.

 • Elõre ivott a medve bõrére

  "Elõre ivott utólag" a medve bõrére egy betörõ Németországban: akciója után ugyan, ám ez buktatta le.

  A 37 éves férfi Düsseldorfban zsákmányolt pénzt, ékszereket és annyira elégedett volt magával meg szerzeményeivel, hogy egy palack drága pezsgõvel ünnepelte meg egyfõs buli keretében a sikeres éjszakát a kocsijában. A pezsgõtõl aztán elálmosodott, de annyira, hogy egyszerûen a kormányra bukott és elaludt.

 • Két baleset is történt a 84-es fõúton

  Két közlekedési baleset is történt hétfõn reggel a 84-es fõúton. Sopronnál, a határ felé, valamint Nagycenk és Kópháza között is két autó ütközött.

 • Magyar taxisok csemepésztek koszovóiakat Ausztriába?

  Embercsempészés gyanújával büntetõeljárás indult két magyar taxis ellen Ausztriában - közölték szombaton a burgenlandi hatóságok.

 • Fegyverrel rontott a III. kerületi szoláriumba

  A lakosság segítségét kérve keresi a rendõrség azt a fiatalembert, aki fegyverrel rabolt ki egy szoláriumot a múlt héten Budapesten.

 • Rossz narkót vett, rendõrséghez fordult

  Fogyasztóvédelmi panasszal fordult a rendõrséghez egy kábítószer-élvezõ: feljelentetést, amiért silány minõségû marihuánát sózott rá egy drogkereskedõ.

 • Azt hitték, a gyereket jönnek elrabolni

  Egy szórólapozót agyonvertek, négy társát súlyos sérülésekkel szállították kórházba hétfõn a kelet-kínai Csöcsiang (Zhejiang) tartomány Jühuan (Yuhuan) megyéjében, miután aggódó szülõk gyermekrablóknak nézték õket.

 • Egy hajójárat személyzete mentette meg a hídról leugró férfi életét

  A BKV Lágymányos nevû hajójának személyzete mentette meg annak a férfinak az életét, aki az Árpád hídról öngyilkossági szándékkal a Dunába vetette magát kedd délelõtt.

 • Kaszával támadott a férfi

  A helyszínen elfogták a rendőrök azt a férfit, aki a gyanú szerint kaszával támadt egy 40 éves helyi lakosra.

 • Hat rendõrautóval egy öngyújtó ellen

  Peking - Hat rendõrautót küldtek ki egy puskás ember ellen Kínában, de kiderült, hogy csak hatalmas öngyújtó a flintája.

  A rendõrség lakossági telefonbejelentésekre száguldott Nancsing városában éjszaka lefegyverezni és elfogni a puskával sétáló férfit, még mielõtt nagy baj történne.

 • GPS volt a bevásárlókocsiban - elfogták a tolvajt

  Mûholdas nyomkövetõt vetettek be egy áruházi bevásárlókocsi-tolvaj kézre kerítésére Spanyolországban - sikerrel.

 • Hároméves kisfiút mentettek ki a szennyvízcsatornából

  Egy homokkal feltöltött építési területen játszott testvéreivel, amikor egyszer csak eltûnt.