rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Villamosszékbe ültette feleségét

 • Share on Tumblr

  Arra kérte, foglaljon helyet a villamosszékben, hogy meg tudják beszélni a történteket.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  Mikor a hatvanegy éves Andrew Castle megtudta, hogy felesége, Margaret el akar válni, nem tétovázott sokat. A volt elektromérnök egy villamosszéket készített, majd arra kérte a feleségét, kísérje el õt a fleetwoodi házuk garázsába és foglaljon helyet, hogy meg tudják beszélni a történteket. Mikor Margaret leült, Andrew 230 Volt áramot vezetett az asszony testébe. Margaret azonban hirtelen talpra állt, így nem érte halálos áramütés.

  "Éreztem, hogy valami nincs rendben és amikor hirtelen megütött valami, azonnal felugrottam, de néhány másodpercre így is elájultam. Amikor magamhoz tértem, le akart ütni, de sikerült elmenekülnöm" – idézte fel a történteket a hatvanegy éves asszony a bíróságon.

  Castle beismerte bûnösségét. Tíz év börtönbüntetésre ítélték.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Életveszélyben a szerelemféltésbõl megszurkált férfi

  Életveszélyes sérülésekkel, mentõhelikopterrel szállították kórházba azt a férfit, akit haragosa szerelemféltésbõl szurkált meg a Csongrád megyei Pitvaroson.

 • Vezessünk óvatosabban fronthatás idején!

  Az időjárás okozta fronthatás megterhelően hat az emberi szervezetre. Sokan nem tudják, de ebben az időszakban sokkal kockázatosabb közlekedni. Az időjárási változások jelentős hatást gyakorolnak a közúti közlekedésre, ezért fontos, hogy a járművezetők mindig az időjárási-, látási- és útviszonyoknak megfelelően vezessék gépjárműveiket.

 • Leimádkozták a víztoronyról

  Egy férfi a szolnoki víztorony tetejérõl leugorva akart végetvetni az életének.

 • Az internettõl remélik a legmeghökkentõbb amerikai bûnügy megfejtését

  Újranyitotta az FBI az amerikai történelem egyik legmeghökkentõbb bûnügyének nyomozását. Az interneten tették közzé az ejtõernyõs géprabló fantomképét, hátha valaki felismeri, és segít megoldani a három és fél évtizedes rejtélyt. A csak D. B. Cooperként ismert, negyvenes éveiben járó férfi 1971. november 24-én követte el a meghökkentõ bûntettet: eltérített egy utasszállító repülõt, majd a válságdíjjal - 200 ezer dollárral - és egy ejtõernyõvel kiugrott a gépbõl.

 • A tulajdonos lánya kötötte el apja autóját

  Rövid idõ alatt megtalálták a rendõrök azt az eltûntként keresett autót, amelyrõl kiderült, hogy tulajdonosának 15 éves lánya vitte el hazulról.

 • Sikasztott egy lottózó alkalmazottja

  Elsikkasztotta a lottó bevételt egy kecskeméti lottózó munkatársa. Az asszony egy heti bevétellel nem számolt el, ezután tett ellene feljelentést a lottózó vezetõje csütörtökön.

 • Az ismeretlen férfi evett, majd lefeküdt az idegen lakásba

  Ismeretlen férfit talált nappalijában a szajoli ház tulajdonosa.

 • Brutális gyilkosság! - megkéselték, majd tûzben égett halálra a 23 éves lány

  Tragikus körülmények között meghalt egy román egyetemista lány a kanadai Ryerson egyetem bentlakásában. Miután megkéselték, a kampusz kigyulladt, õ pedig a lángok martalékává vált.

 • Három autó csúszott egymásba Jászberénynél

  A 32-es fõúton történt balesetben ketten sérültek meg.

 • 20 rendbeli bûncselekmény elkövetését ismerte el a fiatalkorú (Dorog)

  20 rendbeli lopás és egy rablás elkövetésével gyanúsítja a Dorogi Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya a 15 éves esztergomi fiatalembert, akit május 15-én vettek õrizetbe, majd a bíróság elõzetes letartóztatásba helyezte.

 • Balesetet szenvedett egy motoros rendõr Miskolcon

  Balesetet szenvedett egy motoros rendõr Miskolc egyik közlekedési csomópontjában: nekiütközött hátulról egy autó, mikor megállt a sárga lámpánál. A rendõr felborult, de nem esett baja

 • Brutálisan megerõszakoltak, majd meggyilkoltak egy kislányt Indiában

  Brutálisan megerõszakolt, majd meggyilkolt egy 3 éves kislányt három férfi Indiában.

 • Több helyen is fizetett hamis tízezressel

  Hamisított tízezer forintossal akart fizetni a kecskeméti piacon egy 29 éves zagyvarékasi férfi, akit a rendõrök elfogtak - közölte a rendõrség vasárnap.

 • A burmai kompbalesetben 38 ember lelte halálát

  Ismeretlen okokból Burmában elsüllyedt egy komp pénteken, az Iravádi folyó deltájában, a balesetben 38 ember meghalt. A komp az Ivai folyón borult fel. A rajta utazó további 44 embert sikerült kimenteni.

  Ugyanott, az Iravádi folyó deltájában hivatalos adatok szerint több mint 133 ezer ember vesztette életét vagy tûnt el május elsõ napjaiban, amikor az ország déli részét letarolta a Nargis ciklon.

  A károk nagyságát a katonai kormányzat 11 milliárd dollárra becsülte.

 • Munka közben ütötte meg a tûzoltót

  Árvízi védekezésben segédkezõ tûzoltóst ütött meg egy autós Tátnál a hétvégén - közölte a rendõrség.

 • Késsel fenyegette diákjait egy tanár

  Halálra rémisztette a harmadikosokat egy oktató Nagy-Britanniában, aki óra közben egy kést rántott elõ és azzal félemlítette meg a gyerekeket.

 • 385 kiló fokhagyma, hamis pénzért

  Hamis tízezresekkel fizetett összesen 385 kilogramm fokhagymáért egy fiatalember a kiskundorozsmai nagybani piacon, a rendõrök elfogták. Az eladó elõször örült is, mert a fokhagyma 251 ezer forintba került volna, de 31 tízezrest - 310 ezer forintot - kapott érte. Késõbb vette észre, hogy minden bankjegy hamis.

 • Már Budapesten van a francia terrorista

  Fokozott õrizet mellett szállítottak Budapestre egy francia férfit, akit még augusztusban fogtak el Tompánál, mivel nem tudta a személyazonosságát igazolni, késõbb kiderült, hogy terrorizmus gyanúja miatt körözik a francia hatóságok.

 • Élelmiszerboltban is rabolt a szegedi dohánybolti támadó

  A Veszprém megyei Dörgicsén fogták el a 21 éves N. Norbertet a rendőrök 2014. október 8-án 13 óra 35 perckor, ellene a Szegedi Rendőrkapitányság bocsátott ki országos elfogatóparancsot.

 • Kiraboltak egy benzinkutat hajnalban

  Kiraboltak egy benzinkutat Budapesten, a VIII. kerületben, a Kerepesi úton szerda hajnalban - tájékoztatott a BRFK sajtóügyeletese.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%