rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • 102 évesen két emeletet zuhant és túlélte

 • Share on Tumblr

  A száz éven túl járó német férfi súlyos sérülésekkel ugyan, de túlélte, hogy kiesett egy ablakon.

  Azt egyelõre senki sem tudja, hogy az idõsek otthonában élõ aggastyán, miként esett ki a második emeleten található szobájának ablakán. A 102 éves férfi hét métert zuhant és a ház melletti járdán ért földet.

  Az idõs férfinek sikerült túlélnie a becsapódást, de súlyos sérüléseket szenvedett. Kórházba szállították, de egy rendõrségi szóvivõ szerint számolni kell azzal, hogy végül még sem marad életben.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Ilyen egy baleset, amikor tudod, hogy meghalsz

  Ilyen egy baleset, amikor tudod, hogy meghalszEgy biztonságos közúti közlekedésre serkentő reklámnak átütő erejűnek kell lenni. Mert különben sohasem fogjuk fel, mi forog kockán, sohasem ér el az agyunkig, hogy nem csak a saját, hanem a mások életével is játszunk. Ez elérhető roncsokkal, halálos esetek bemutatásával, és a sokkhatástól azt remélik a készítők, talán majd átmegy az üzenet. Új-Zélandon egy magasabb szintre emelték mindezt, horrorfilmbe illő jelenet helyett egy baleset drámáját fogták meg. Mi lenne, ha tudnád, mi fog történni?

 • Megelõzõ lépések az iskolai brutalitás ellen

  Az iskolákban egyre növekvõ számban elõforduló erõszakos cselekményekre kínálnak megoldási lehetõségeket az Oktatáskutató és Fejlesztõ Intézet (OFI) most induló programjai - közölte Lóránt Gergely, az intézet képviseletében.

 • Közbeszólt az elhárítás: milliószámra tiltották le az olcsó mobilokat

  Huszonötmillió olcsó kínai mobiltelefont tiltottak le az indiai hatóságok, akik a hívások lenyomozhatósága miatt döntöttek az IMEI-szám nélküli készülékek mobilhálózatokból való kizárása mellett.

 • Megkéselte anyját, mert megtiltotta az internetezést

  Hayden (Idaho állam) - Megkéselte anyját egy 18 éves ifjú az Egyesült Államokban, amiért az megtiltotta, hogy internetezhessen.

  A másfél mázsás fiatal azután ragadott kést, hogy anyja összepakolta fia holmiját és ki akarta penderíteni otthonról.

 • Egymást kapták el a berlini rendõrök

  Berlin - A német rendõrség elkövette fennállása óta talán legnagyobb baklövését, amikor Wilmersdorf városrészben két rabló helyett a rendõrök egymást fogták el, a rablók pedig kereket oldottak, s azóta is bottal ütik a nyomukat.

  A kínos ügy megtépázta a a berlini rendõrség amúgy is ingatag tekintélyét. Csütörtöki értesülések szerint a német fõváros fõkapitánysága kénytelen volt beismerni a fiaskót.

 • Halálra gázoltak egy gyalogost Balatonalmádinál

  Balatonalmádi és Szentkirályszabadja között történt a tragikus baleset.

 • Több mint 850 ezer dollárt sikkasztott egy kaszinófüggõ apáca

  Több mint 850 ezer dollár elsikkasztásával vádolnak egy amerikai apácát, aki állítólag kaszinókban játszotta el a rábízott felsõoktatási intézmény vagyonát.

 • Kiraboltak egy pénzintézetet Debrecenben

  Egy eddig ismeretlen elkövetõ rabolt ki egy debreceni pénzintézetet szerda délelõtt. A fegyveres férfi 10 óra körül lépett be a Pásti utcai bankba, majd az ott dolgozó két nõi alkalmazottat felszólította, hogy adják át a pénzt.

 • Újabb földrengés volt Magyarországon

  A korábban 4,0 magnitúdójú földrengés erejét az obszervatórium később 4,2-re pontosította, mely erősnek számít nálunk. A 20.45 órakor észlelt földrengést a lakosság nagy területen, így Balassagyarmaton, Vácon, Esztergomban, Budapesten és Székesfehérváron is érzékelte.

 • Felgyújtotta betegtársát a skizofrén ápolt

  Életveszélyes sérüléseket szenvedett az a kórházban kezelt beteg, akit egyik betegtársa gyújtott fel eddig ismeretlen körülmények között Pécsett.

 • Kamion szakította át a szalagkorlátot az M3-as autópályán

  Lesodródott a havas útról és átszakította a szalagkorlátot egy ukrán kamion az M3-as autópálya Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szakaszán, ahol a mûszaki mentés idejére útzárat rendeltek el kedden délelõtt.

 • Majdnem 24 órát töltött egy nyolc méter mély kútban egy férfi

  Szinte az utolsó pillanatban sikerült kihúzni Ózdon azt a férfit, aki 24 órán át volt rabja egy nyolc méter mély ásott kútnak.

 • A feleségen álltak bosszút a tolvajlással megvádolt férfiak

  Azzal vádolta meg négy dolgozóját egy egyiptomi bolttulajdonos, hogy loptak tõle. A férfiak durva bosszút álltak: megerõszakolták a feleséget.

 • 70 határsértő Csongrád megye déli részén

  14 csoportban érkeztek a határsértők Röszke és Mórahalom külterületén.
  A koszovói, afgán és pakisztáni migránsok mellett olyan egzotikus országokból származó határsértők is rendőrkézre kerültek, mint Banglades, Szenegál, Ghána, Burkina Faso, Elefántcsontpart vagy Marokkó.

 • Fél millió forintos számla-álegyeztetés Tatán

  Tatabánya - Fél millió forint értékû ékszertõl és készpénztõl fosztott meg egy fûtészszámla-álegyeztetõ egy 85 éves férfit Tatán.

 • Két személygépjármû ütközött Kemenestaródfánál

  Egy körmendi férfi személygépkocsival közlekedett a 7452-es számú úton Kemenestaródfa felõl Csákánydoroszló irányába.

 • Tetten érték a kábeltolvajokat

  Biztonsági õrök érték tetten azt a két férfit, akik rézkábeleket próbáltak ellopni egy üzem kapcsolószekrényeibõl Demecseren.

 • Elhagyott épület gyulladt ki Pilisvörösváron

  A tûzoltók kitartóan oltottak, de tûz újra és újra felütötte a fejét.

 • Bezuhant a sínek közé egy anya és gyermeke

  Hatalmas pánik tört ki az egyik massachusettsi metrómegállóban, mikor egy gyereket cipelõ asszony bezuhant a sínek közé.

 • Halálra ítélhetik a melaminos tejbotrányban érintett cég vezetõjét

  Akár halálbüntetéssel is sújthatják a melaminos tejbotrányban elhíresült kínai cég, a Sanlu volt vezetõjét, akinek a jövõ héten kezdõdik a tárgyalása - közölte a nõ ügyvédje pénteken.