rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Fegyveres rablás Balatonfüreden

 • Share on Tumblr

  Fegyverrel rabolt ki három, kommandósnak öltözött férfi egy balatonfüredi vállalkozót; a Balaton étterem vezetõjének a lakásából több millió forintot vittek el.

  A vállalkozót a füredi lakása elõtt várta három fegyveres, kommandósruhát viselõ férfi és rendõröknek kiadva magukat arról tájékoztatták, hogy egy bûncselekménnyel kapcsolatosan kívánják meghallgatni, továbbá házkutatást tartanak nála. A férfit meg is bilincselték.

  Közlése szerint a "házkutatás" során a bûnözõk különbözõ értékeket és több millió forintot vittek el a lakásból. A megbilincselt vállalkozót beültették a saját kocsijába és azt mondták neki, hogy beviszik a füredi rendõrkapitányságra.

  A rablók azonban 200-300 méter után megálltak, kiszálltak a vállalkozó kocsijából és közölték vele, hogy mindjárt jönnek érte "rendõr kollégák" és távoztak. Ismertetése szerint a vállalkozó egy idõ után hazaindult és feljelentést tett a füredi rendõrségen.

  A Veszprém Megyei Rendõr-fõkapitányság fegyveres rablás bûntette miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások