rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Apja öngyilkos akart lenni a megölt nagyi miatt

 • Share on Tumblr

  Rettenetes jelenet fogadott otthoni lakásában egy fiatal lányt Bukarestben: nagymamája holtan feküdt a földön, az apja pedig a szeme láttára próbált öngyilkos lenni.

  A gyilkossági szakértõk megállapították, hogy a férfi ölte meg a saját anyját, ezért akart véget venni saját élének is. Az orvosok mentették meg az életét.

  A szomszédok elmondták, a férfi lánya a tengerrõl érkezett haza, amikor otthon a hátborzongató jelenet fogadta. Sokkos állapotba került, a környéken lakók hívták a rendõrséget. A mentõsök már nem tudták megmenteni a 90 éves hölgyet.

  Fiát, aki súlyos vérveszteséget szenvedett, a fõvárosi sûrgõsségi kórházba szállították. Megoperálták, de nem biztos, hogy túléli. A lány számára újabb mentõkocsit kellett hívni, rosszul lett, mialatt a gyilkosságiak mintákat vettek a tett helyszínén.

  Szintén a szomszédok számoltak be arról, hogy a nagymama és fia nagyon jól megértették egymást, egészen addig, amíg két évvel ezelõtt a férfi felesége rákban meg nem halt. Azóta viszont állandóan veszekedtek.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Kisiklott egy vonat Zágrábnál

  Szombat reggel kisiklott a Zágrábból Splitbe tartó vonat - jelentették a horvát médiumok. Az állami vasúttársaság szerint az elmúlt napok heves esõzései miatt kövek és föld csúszott a sínpályára Perusic város közelében, ami miatt kisiklott a mozdony. A jelentések szerint egyedül a szerelvényben keletkezett kár, az utasok közül senki sem sérült meg.

 • Több mint tízmilliós kár egy szülinapi buli miatt

  Romokban áll annak a nõnek az otthona, akinek 15 éves lánya a közösségi oldalon hirdette meg szülinapi buliját. Több százan szabadultak rá a lakásra, a kár több mint tíz millió forint.

 • Megfulladtak az egyiptomi buszbaleset áldozatai

  Legalább 55 ember halt meg, amikor egy túlterhelt busz egy csatornába borult. Húsz éve nem volt ilyen súlyos közlekedési baleset.

 • Oszlopnak csapódott egy személyautó Budapesten

  Oszlopnak rohant és felborult egy személyautó Budapesten.

 • Kannabiszültetvény a pincében - képekkel!

  Kábítószerrel való visszaélés büntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított egy 22 éves férfi ellen a Budapesti Rendõr-fõkapitányság.

 • Elfogták a csuklyás beszterci rablókat

  Elfogták azokat, akik Beszterec községben október 12-ére virradóra csuklyában betörtek egy egyedül élõ 88 éves asszony házába - tájékoztatott Fülöp Gergely rendõr százados.

  A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje elmondta: a kemecsei és nyíregyháza-érkerti rendõrõrs együttmûködésének eredményeképpen egy 21 éves besztereci és egy 44 éves kéki férfit õrizetbe vettek, és javasolták elõzetes letartóztatásukat, a harmadik gyanúsított, egy 36 éves besztereci férfi ellen pedig elfogatóparancsot adtak ki.

 • Unokájával a karjában vezetett ittasan

  Unokájával a karján vezetette autóját ittasan egy férfi az Egyesült Államokban.

 • Félresikerült erkélyjelenet: betörõnek hitte barátját

  Megijedt, és hívta a rendõröket egy német nõ, amikor neszezést hallott második emeleti lakásának erkélye felõl. Végül kiderült, romantikus hódolója mászott fel a balkonra.

 • Anya és két kislánya vesztette életét, amikor rájuk borult a homokszállító

  Megcsúszott, majd az oldalára borult egy homokot szállító teherautó. A rakomány betemetett egy családot. A 22 éves édesanya, és két kislánya – 3 és 2 évesek – életét vesztette a tragikus balesetben.

 • Megégett egy 14 éves fiú

  Súlyos égési sérülésekkel szállítottak kórházba egy 14 éves szolnoki fiút. Az ügyben életveszélyt okozó testi sértés miatt indult eljárás, ám késõbb kiderült, baleset történt.

  A nyomozás jelenlegi állása szerint a fiú felmászott egy vasúti kocsira, eközben hozzáért a nagy feszültségû áramvezetékhez és ezáltal szenvedett sérüléseket.

  A mentõket egy lakásba riasztották kora délután Szolnokon, ahol kiderült, hogy a 14 év körüli fiú testfelületének több mint fele megégett.

 • Dehogy loptam, a szél fújta ide!

  Erwin (Tennessee állam), 2009. január 6., kedd (MTI/AP) - Sírdíszeket lopkodott egy férfi az Egyesült Államokban, de azzal védekezett a rendõröknek, hogy a szél fújta azokat ingatlanjára.

  Ennek annyi alapja van, hogy a férfi egy temetõ mellett lakik Tennessee állam északkeleti részén.

 • Egy családi ház oltása közben zuhant le a tetõrõl egy tûzoltó

  Agyrázkódás gyanújával kórházba vitték a mentõk azt a tûzoltót, aki egy csepeli családi ház oltása közben lezuhant a tetõrõl.

 • Kitéptek a falból egy bankautomatát Balatonlellén

  Drótkötéllel kiszakítottak a falból egy bankjegykiadó automatát Balatonlellén. A tettesek a bank elõtt szétverték a szerkezetet, de azt még nem tudni, hogy hozzáfértek-e a pénzkazettához.

 • Eladta szolgálati fegyverét és igazolványát egy rendõr

  Letartóztattak egy romániai rendõrt a napokban, miután eladta szolgálati pisztolyát 250 lejért.

 • Mint a filmekben, autósüldözés Salgótarjánban

  Hosszas autósüldözés végén fogták el a rendõrök azt a fiatal férfit, aki erõszakkal vette el egy ismerõse autóját Salgótarjánban.

 • Neves rablás

  Saját autójával, azon meg nevének rendszámtáblájával ment rabolni egy nõ az Egyesült Államokban, így hiúsága nagyon jól jött a rendõrségnek.

 • Kardos körözött

  A Máriapócsi Rendõrõrs munkatársai hétfõn koraeste Nyírderzs községben hajtottak végre közlekedési ellenõrzést.

 • Nem találják a pénzt sikkasztó pénzszállítót

  Körözést adott ki a rendõrség az után a pénzszállító alkalmazott után, aki munka közben négy zsáknyit lopott el a rábízott pénzbõl Budán.

 • Politikusok elleni fenyegetések: óvatosan nyilatkozik a rendõrség

  Tizenegy személyt vettek õrizetbe csütörtökön Franciaország déli részén azzal a gyanúval, hogy halálosan fenyegettek meg vezetõ francia politikusokat, köztük Nicolas Sarkozy elnököt az érintetteknek írt levelekben. Az írásokhoz olykor egy-egy töltényt is mellékeltek.

 • Füstmérgezés végzett az idõs férfival

  Füstmérgezésben meghalt egy idõs férfi debreceni lakásában – közölte a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság ügyeletese.