rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Apja öngyilkos akart lenni a megölt nagyi miatt

 • Share on Tumblr

  Rettenetes jelenet fogadott otthoni lakásában egy fiatal lányt Bukarestben: nagymamája holtan feküdt a földön, az apja pedig a szeme láttára próbált öngyilkos lenni.

  A gyilkossági szakértõk megállapították, hogy a férfi ölte meg a saját anyját, ezért akart véget venni saját élének is. Az orvosok mentették meg az életét.

  A szomszédok elmondták, a férfi lánya a tengerrõl érkezett haza, amikor otthon a hátborzongató jelenet fogadta. Sokkos állapotba került, a környéken lakók hívták a rendõrséget. A mentõsök már nem tudták megmenteni a 90 éves hölgyet.

  Fiát, aki súlyos vérveszteséget szenvedett, a fõvárosi sûrgõsségi kórházba szállították. Megoperálták, de nem biztos, hogy túléli. A lány számára újabb mentõkocsit kellett hívni, rosszul lett, mialatt a gyilkosságiak mintákat vettek a tett helyszínén.

  Szintén a szomszédok számoltak be arról, hogy a nagymama és fia nagyon jól megértették egymást, egészen addig, amíg két évvel ezelõtt a férfi felesége rákban meg nem halt. Azóta viszont állandóan veszekedtek.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Lefeküdt az útra, soha többet nem kelt fel onnan

  A helyszínen életét vesztette az a fiatalember, akin egy személyautó hajtott keresztül Békéscsaba határában.

 • Szobor ütött agyon egy kislányt

  Agyonütött egy négyméteres szobor egy hatéves kislányt a mezõlaborci skanzenben.

  A kis Jaroslava fel akart mászni a négy méter magas, fából készült szoborra. A szobor rádõlt. A gyermek súlyos fejsérüléseket szenvedett, sérüléseibe belehalt.

 • A rendõrség csapást mért a dizájnerdrogok terjesztõire

  A múlt héten lecsaptak a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) Kábítószer Bûnözés Elleni Osztály nyomozói, arra a négy emberre, akik a gyanú szerint a dexchem.net weboldalt mûködtették.

 • Hamis láncfûrészek

  Tegnapi napon a tiszaszigeti határterületen hamis láncfûrészeket találtak a szegedi határrendészek egy román személygépkocsi ellenõrzése során.

  A két román férfi éppen Térvár felé tartott, amikor felfigyeltek rájuk a járõrök. Okmányaikat rendben találták, így a gépkocsi átvizsgálása mellett döntöttek, melynek során a csomagtérben 7 db. „STIHL” feliratú motoros láncfûrészt találtak. Tüzetesebben szemügyre vették a gépeket, és akkor vették észre, hogy azok gyári számot nem tartalmaznak, valamint annak felirata sem eredeti, hanem ragasztott.

 • Huszonkét diák halt meg egy iráni balesetben

  Huszonkét diák halálra égett egy iráni közúti szerencsétlenségben. A fiatalokat szállító busz frontálisan ütközött egy benzint szállító tartálykocsival.

 • Döbbenet! Szájon harapta szomszédját

  Szájon harapta szomszédját egy amerikai férfi, mert átrepült kertjébe egy labda.

 • Nekiesett és összekarmolta a polgármester arcát

  Hivatalos személy elleni erõszak miatt indult eljárás a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tolcsván egy asszony ellen, aki rátámadt a falu elsõ emberére, Vojnár Lászlóra, majd összekarmolta az arcát.

 • Cigarettával volt kibélelve az alváz

  Másfél millió forintot érõ csempészcigarettát találtak a vámosok és a határrendészek egy román autóban Kiszombornál.

 • Bulgáriában 4 tonna marihuánát foglaltak le

  Közel 4 tonna marihuánát koboztak el a hét eleje óta Bulgária délnyugati részében - közölte a blagoevgradi rendõrség, amely hat embert vett õrizetbe az ügyben.

  A rendõrség huszonöt egysége vizsgált át a héten mintegy húsz nehezen megközelíthetõ mezõt Szadanszki és Petrics térségében, ahol az éghajlat kedvezõ a vadkender és a mák termesztéséhez. Többek között 3747 kilogramm marihuánát koboztak el.

 • Gyermek hajtott motorral a vonat elé

  Az életével fizetett a figyelmetlen motorozásért az a 13 éves fiú, aki vonat elé hajtott szerdán Soltszentimrén.

 • Zsaruk ölték meg a környezetvédõket?

  Tegucigalpa - Rendõröket talált bûnösnek a bíróság Hondurasban két erdõirtás-ellenes környezetvédõ aktivista 2006-os meggyilkolásában. A hatóság tovább nyomoz annak kiderítésére, hogy fakitermelõ cégeknek közük van-e a gyilkosságokhoz. A közép-amerikai országban nyolc környezetvédõt öltek meg 1995 óta.

 • Súlyos tömegbaleset történt a Nascar futamon

  A Nascar Nationwide kategóriájának versenyén súlyos tömegbaleset történt, melyben 28 nézõ sérült meg, három ember állapota válságos.

 • Több rablás is szárad a fiatal lányok lelkén

  Néhány óra alatt elfogták a rendõrök azt a két fiatal lányt, akik a gyanú szerint két társukat is kirabolták az elmúlt napokban Nyírbátorban

 • A cigiszünetben kapták el a sorozatgyilkost

  Nicholas T. Sheley-t cigarettázás közben tartóztatták le egy illinoisi bár elõtt, miután a kocsma vendégei felismerték a televízióban bemutatott fotók alapján.

  Nyolc ember, köztük egy kétéves kisgyermek és egy 93 éves aggastyán megölésével gyanúsított sorozatgyilkost fogott el a rendõrség és FBI ügynökök kedden, Illinois államban, egy nappal azután, hogy több államra kiterjedõ körözést adtak ki ellene.


 • Rendõrség?! Betört a szomszédba a Mikulás a rénszarvasostul!

  London - "Rendõrség?! A Mikulás betört a szomszéd házba rénszarvasostul!" - egyebek közt ilyen telefonhívást kaptak tavaly a manchesteri rendõrök.

  A 2008-as év legostobább segélykérõ telefonálásait a Daily Mail címû brit lap kötötte csokorba. Akadt olyan hölgy, aki azért hívta õket, mert a vonal zsúfoltsága miatt nem tudott telefonon szavazni egy tévés sztártáncverseny párjára.

 • Életét vesztette egy motoros Hajdúsámsonban

  A 26 éves hajdúsámsoni fiatalember egy villanyoszlopnak ütközött Simsonjával. Azonnal életét vesztette.

 • Hármas karambol Veszprémnél

  Három autó ütközött össze vasárnap délelõtt Veszprémben, ketten súlyosan megsérültek.

 • Buszbaleset Csépnél

  A baleset Csép közelében történt. A busz utasait ideiglenesen a nagyigmándi mûvelõdési házban helyezték el.

 • Taxist bántalmaztak Nagykanizsán

  Eljárás indult egy drogos férfi és a lánya ellen, akik azért támadtak rá egy taxisra Nagykanizsán, mert nem volt hajlandó elszállítani õket.

 • Ittasan állt be a rendõrségi parkolóba

  Lejárt jogosítvánnyal, ittasan parkolt le a rendõrségi parkolóba Tatán egy kisteherautó sofõrje, aki ellen szabálysértési eljárást indítottak.