rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Halálos motorosbaleset Kiskunhalason

 • Share on Tumblr

  Egy 26 éves fiatal az áldozat.

  Elesett motorjával és a helyszínen meghalt egy férfi a kora hajnali órákban Kiskunhalason. A 26 éves soltvadkerti fiatal az útpadkának ütközött, elvesztette uralmát a jármû felett és elesett. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kiérkezõ mentõsök már nem tudtak rajta segíteni, a helyszínen életét vesztette


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Jármûhöz bilincselve vitték az utcán a gyanúsítottat - rendõröket mentettek fel

  A bíróság ítélete szerint a siófoki rendõrök eljárása erkölcsileg helytelen és elítélendõ volt ugyan, de az egyenruhások nem követtek el bûncselekményt

 • Ötfõs társaság bántalmazott két szolgálaton kívüli rendõrt

  Egy ötfõs társaság két szolgálaton kívüli rendõrt vert meg Salgótarjánban, miután egyikük szóváltásba keveredett velük, kollégája pedig a segítségére sietett.

 • Téves lakást 'beleztek ki'

  London - Tévesen "beleztek ki" egy lakást a bontómunkások Nagy-Britanniában, mert az önkormányzat rossz címet adott meg nekik.

  A lakás tulajdonosa vakációról érkezett haza, amikor döbbenten szembesült a pusztítással: kiszedtek minden mozdíthatót konyhájából, fürdõszobájából.

 • Rendõrt igazoltatott álrendõr

  Sikerült kifognia egy rendõrt egy álrendõrnek az Egyesült Államokban, amikor "autósigazoltatóst játszott".

 • Rég látott rokon fosztotta ki a férfit

  Elfogták annak a rablásnak a gyanúsítottjait kedd délután, amelynek során egy hárommillió forint értékû gépkocsit szerzett meg szûk fél napra a sértett egyik távoli rokona és annak társa - tájékoztatott Soltész Bálint százados, a Heves Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Tragédia Ceglédbercelen

  Egy ceglédberceli családi ház kertjében egy ún. poszdorja lemezzel letakart kútba esett bele egy két éves kislány.

  A sérült gyermeket a tûzoltók húzták ki a kútból, azonban életét a helyszínre érkezõ mentõszolgálat munkatársainak gondos beavatkozása ellenére, már nem tudták megmenteni.

 • Tragédia: csecsemõt zúzott halálra a tévé

  Meghalt egy 22 hónapos csecsemõ, mikor rázuhant egy tévékészülék a Csongrád megyei Bakson. A halálesettel kapcsolatban a Csongrád megyei rendõrség gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított eljárást. A gyermek hozzátartozóit nem gyanúsították meg, a nyomozás egyelõre ismeretlen tettessel szemben folyik.

 • Megkínzott - nyúzott állatot dobtak a pártszékház elé - durva fotóval

  Megkínzott - nyúzott állatot dobtak a pártszékház elé - durva fotóvalMegnyúzott, kibelezett állattetemet helyeztek el az MSZP miskolci irodája elé. "Így jár minden ávós!" – üzenték a gazemberek. Az MSZP miskolci irodája előtt a párt ott parkoló személyautójának szélvédőjére valaki újságból vagy szórólapokból kivágott betűkből keddre virradóra azt a feliratot írta, "Így jár minden ávós!", az iroda ajtaja elé egy megnyúzott, megcsonkított, kibelezett kutyatetemet helyeztek. A rendőrség körbekerítette a területet. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Szabó-Berdár Csilla azt mondta, hogy az ügyben eljárás indul. Vajon mire lehet képes egy állatot lenyúzó politikai csatározó?!

 • Felgyújtotta betegtársát a skizofrén ápolt

  Életveszélyes sérüléseket szenvedett az a kórházban kezelt beteg, akit egyik betegtársa gyújtott fel eddig ismeretlen körülmények között Pécsett.

 • Önvédõ tehervonat: téves zsákmány végzett 15 rablóval

  Újdelhi - Mérges gáz ölt meg 15 vasúti rablót Indiában: a fegyveres férfiak gázolajat akartak zsákmányolni, ám kinyitottak egy másik tartályvagont is, amelyben halálos gáz volt.

  A rendõrség a halottakon kívül vagy 30 eszméletlen embert is talált a vágány mellett és üres fémhordókat, amelyekben az olajat akarta a banda elszállítani.

 • Iráni hadgyakorlat az Ománi-öbölben

  Nagyszabású hadgyakorlatot kezdett Irán az Ománi-öbölben. A hatnapos kiképzésen hatvan hadihajó vesz részt, és csaknem 130 ezer négyzetkilométeren hajtanak végre különbözõ manõvereket.

 • Megelõzték a tragédiát, õrizetben a családfõ

  Állampolgári bejelentés alapján indított büntetõ eljárást a Nagyatádi Rendõrkapitányság lõfegyverrel való visszaélés bûncselekmény gyanúja miatt egy 41 éves somogyszobi férfi ellen, aki a beszerzett bizonyítékok alapján családját több éve rendszeresen zaklatta, fenyegette, valamint feleségét bántalmazta. Az ügyben megtartott házkutatás során a férfi lakásán egy szekrénybõl elõkerült egy engedély nélkül tartott 0,22 kaliberû puska a hozzá tartozó lõszerekkel együtt. Az elsõdleges szakvélemény szerint a kispuska mûködõképes állapotban van a hozzá való lõszerekkel együtt pedig emberi élet kioltására alkalmas.

 • Frontális ütközés Vas megyében

  A balesetben egy ember súlyosan, egy könnyebben megsérült.

 • Fûnyírókban akart kábítószert csempészni

  Fûnyírókban próbált becsempészni kábítószert Mexikóból az Egyesült Államokba egy férfi - sikertelenül.

 • Hét embert csempészett a kisbuszban, lebukott

  Egy magyar rendszámú mikrobuszt állítottak meg a Mosonmagyaróvári Rendõrkapitányság határrendészeti és közbiztonsági osztályának munkatársai a hegyeshalmi határátkelõ közelében.

 • Akár 15 évet ülhet a gyilkos kutyák amerikai tulajdonosa

  Howell - Akár 15 évet is rács mögött tölthet egy amerikai kutyatulajdonos, akinek buldogjai két embert martak halálra.

  Az 52 éves Diane Cockrell négy kutyája tavaly szeptemberben szökött ki fakerítéssel körülvett, Detroit közelében fekvõ birtokáról. Saját autófeljáróján halálra marcangoltak egy 91 éves férfit és egy közelben elhaladó 56 éves nõt.

 • Telefonpóznára csavarodott a sztárkosaras

  Telefonpóznára csavarodott kocsijával Jason Kidd, a New York Knicks sztárkosarasa, de kisebb sérülésekkel megúszta a balesetet.

 • Motorral raboltak ki egy ékszerüzletet

  Baltával és botokkal törték be az ékszerüzlet kirakatát azok a rablók, akik kedden délelõtt motorral hajtottak be a londoni Brent Cross Bevásárlóközpontba.

 • Belehalt sérüléseibe a biharkeresztesi baleset sofõrje

  Kórházba szállítását követõen életét vesztette annak a román rendszámú gépkocsinak a vezetõje, aki két utasával vasárnap este szenvedett balesetet a 42-es fõúton.

 • Két mozdony súrolta egymást a Déli pályaudvaron

  Kisebb baleset történt a Déli pályaudvaron, két mozdony súrolta egymást, emiatt több vágányt lezártak; a Budapest-Székesfehérvár és a Budapest-Pusztaszabolcs vonalon késésekre lehet számítani.